Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szyszak121209

Mam doła

Polecane posty

Gość taka jedna z daleka
Ja też. Zaraz spadam na koło, a jutro o 8 kolejne. Jeszcze nic nie umiem :O:O

Gość agus*
dlaczego?co sie stało?

Gość taka jedna z daleka
A mi się nie chce uczyć ;) Pożyć bym pożyła, ale gdzieś na słońcu obijając się :)

Gość witamina_C
ja też mam doła :( nie mam pracy, jestem ciezarem, jestem gnojona za to, nie moge sie nawet bronic i zarzucic cos komus, bo przeciez nie mam prawa... zwykly pasozyt nie majacy zadnego prawa, jedynie obowiazki...

Gość miiiiiiiiiii
Słońce! Rower i jazda!

Gość witamina_C
beznadzieja... ne wiem kiedy u mnie sie dramat skonczy :(

Zero wsparcia od nich ;/ cały czas wymagają... poszłam do LO myślałam że się ucieszą ze ich jedyna córka skończy szkołę dobrą pójdzie na studuia .... jedyna z całej rodziny bd miała wyższe wykształcenie ... ale nie oni woleli zebym poszła do szkoły po której miałabym zawód ... wymagają zebym miała nie wiadomo jakie oceny a przeciez w LO jest ciężko to nie gimnazjum ... mama nie interesuje się szkoła nie chce chodzic na zebrania ... w ogole rodzice twierdzą ze nic nie robie ze nie mam przyszłości ze nic ze mnie nie bd ... wyzywają ... mam dość czesto piją kłocą się nie chce juz tego słuchac ... ucze sie do szkoły a i tak dostaje złe oceny ...

Gość witamina_C
to smutne co piszesz :(...

Jeszcze o tej szkole to mogę rozmawiać ... ale o ciągłych awanturach piciu itp. mam uraz z dzieciństwa kiedys rodzice tak sie napili ze sie pobili i teraz do tej pory sie boje ze to sie powtórzy

Czasami w ogole załuje ze sie urodziłam .. chciałabym mieć innych rodziców którzy interesowali by się mną a nie moimi koleżankami ... jakie dostały oceny itp ;/