Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZYCZYCZY

CZY SPRAWDZIŁ WAM SIE TAKI GRYZACZEK??

Polecane posty

Gość dla mnie nie bylo
nie mialam takiego ale slyszalam sporo różnych opinii. szczerze to polecam schlodzic zwykly i dac dziecku do gryzienia. kup w aptece żel łagodzący objawy zabkowania i smaruj dziąselka to powinno pomóc. U nas zel duzo lepiej się sprawdził niż gryzak

Gość je jak chce i już
oj,kupiłam go ,niestety synek go nie "przyjął",tzn w ogóle nie spróbował,poszedł w kąt :D Ale kazde dziecko jest inne,moze Twoje go polubi?

Gość nie do dupy on jest

gryzak jak gryzak, czy sie sprawdzi czy nie tego nie wiesz, dopoki nie kupisz;)my kupowalismy dziecku rozmaite gryzaki zeby mialo urozmaicenie, a nie tylko jeden ksztalt i jedno tworzywo pakowac do buzi...

Gość czyczyczy
tylko ze moja corcia ma niecale 4 miesiace i jeszcze nie potrafi dobrze trzymac gryzaczka i wkladac go do buzi wiec to musi byc taki który ktoś jej zaaplikuje:) moze rzeczywiscie zel lepszy, ale czy farmakologia taka zdrowa do konca?

sorry, 4 mce to jeszcze maleństwo - to tak jakbyś ją zakneblowała :o odradzam takie eksperymenty

Gość je jak chce i już
dentinox to żel całkowicie bezpieczny z naturalnych składników,moja tesciowa pracuje w dentinox berlin,wiec mozesz byc spokojna,znam wyroby i firme od podszewki;-)

Gość qwas
mamy ten gryzak ale jakoś dziecku nie przypadł do gustu. Zdecydowanie bardziej wolał zwykłe płaskie gryzaczki.

od kiedy lidokaina zawarta w zelu Dentinox jest skladnikiem naturalnym??? to tak gwoli scislosci bo oczywiscie smarowac dziecku mozna... osobiscie uwazam ze skutecznosc takiego zelu jest baaardzo watpliwa; mialam kiedys okazje zastosowac zel z lidokaina o wiekszym stezeniu na sluzowki i guzik to dalo, a co dopiero dziecku ktore czesc wypluje a czesc polknie...

Gość jfdsaf
u mnie tez sie nie przyjal taki gryzak, wolala zdecydowanie inne