Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ajron-san

pragnąłbym podzielić się z Wami pewnym problemem jaki mnie nurtuje z lekka

Polecane posty

kurde ludzie!!! ja mam te prawie 15 klat związku za sobą na co jak na co ale na nude w nim to ja narezkac nie mogę :P faktem jest ze strasznie burzliwy układ tworzyymy :P ale moze własnie przez to nadal bardzo ciekawy ;)

cóż za dyskusja jest tu prowadzona! ... ja się odsunę w cień bo nie chce mi się mysleć i nie będe się wysilać..... :P

Gość histerie i awantury
to mozna nazwac burzliwym zwiazkiem i chelpic sie ze ciekawy? bezedura, tak kazda rozchwiana emocjonalnie baba mowi

o matko tę czy tą ? czepiacie się drobiazgów jakby to było najważniejsze na świecie...:(

to kwestia czy umie się problemu rozwiązywać, czy też je kumuluje. Związek może być zgodny, a podskórnie narastają frustracje nieujawniane, a może być kłótnia za kłótnią, ale na bieżąco wszystkie problemy są rozwiązywane i związek jest szczęśliwy. Różni ludzie różne mają temperamenty i różnych rzeczy potrzebują w życiu. ciepłe kluchy się przejadają jednym, a inni są w takiej sytuacji szczęśliwi ciesząc się drobnymi radościami i stałością

pomaranczo twoja opinia jest dla mnie porównywalna z opinią gimnazjalnego smarka wiec nie marnuj atramentu w klawiszach :classic_cool:🖐️

Tę to jest akurat bardzo ważny 'drobiazg'. Ajrone - gdybym to ja, cholera, wiedziała. Powiedzmy, że w mojej pustej główce spowodował natłok myśli, które w sumie wcześniej już tam były, ale teraz się spiętrzyły jakoś; reasumując, życie sucks.

to Ajron się czepił swojego własnego drobiazgu(językowego, żeby nie było) a ja piorę gacie mojej lubej:) Bo w naszym związku to ja jestem hausfrałem;)

znaczy wkładam do pralki, nauczyłem się obsługiwać to magiczne urządzenie:D

Gość srajron
pierze gacie codziennie bo sra w nie jak patrzy na siebie w lustrze

Pozwólcie, że Wam się zwierzę nie na temat. Zniknął mi kartonik zielonej herbaty, cały, nierozpakowany. We własnym pokoju zgubiłam najpewniej. :(

witkacy - szacun :p wyjasnijcie mi chłopy dlaczego większość z was nie potrafi sobie poradzić ze zwyklą pralką, ale majsterkować przy np. kranie, kontaktach czy choćby samochodzie to potraficie??? to jest dla mnie niezrozumiałe

gacie i ich pranie są ważnym elementem każdego związku, podobnie jak seks. Nieprane gacie owocują brakiem seksu;)

ja się muszę przyznać w ogóle, że jestem kurą domową - piorę, sprzątam i gotuję :D tylko okien nie zmywam, bo mam lęk wysokości :classic_cool: