Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam juz wszystkiego dosc

Każdy mówi, że wygląd się nie liczy a liczy się wnętrze a to nieprawda

Polecane posty

wiele razy dostałam kosza od facetów którzy wiem że są wolni a mimo to mówili że nie jestem w ich typie albo że są zajęci :-( Ile razy mozna dostawac kosza ? :-(

Każdy mówi, że wygląd się nie liczy a liczy się wnętrze a to nieprawda Nieprawda, fałsz , i do tego totalna bzdura :D

Autorko -spokojnie .W końcu trafisz na tego właściwego :D

czy wygląd sie liczy napewnow początkowych etapach znajomości tak - zazwyczaj urzeka sie wyglądem i charakterem, ale z biegiem zcasu zarówno jak i wyglad i charakter się nudza - każdy ma jakieś wady i prędzej czy póxniej i tak wypłyną na wierzch;)

Kosmicznie -zabawna stopka ,ale nieprawdziwa :P Pozdrawiam :)

Witam awe1:):) ogólne to jestem na kafe codziennie;) tylko raz więcej raz mniej:)

Gość zima dobra rada
a Ty, autorko, związałabyś się z facetem, który zupełnie nie odpowiadałby Ci fizycznie? a do tego inne cechy nie rekompensują tych braków urody?

Powiem tak -faceci to wzrokowcy więc najpierw widzą urodę ,a jak jej brak to już niczego nie chce im się szukać ;)

to rzecz względna, dostałem kosza od takiej jednej Mariolki i byłem nieszczęśliwy bardzo. Spotkałem ją przypadkowo po 20 latach, tak zbrzydła, że byłem jej tak wdzięczny, że aż moja żona zaczęła podejrzliwie patrzeć, dlaczego tak mi się humor poprawił........

glon z kosmosu ma przekichane - nikt go nei chce przygarnąc taki brzydki jest :C

Vampire -no ,tak Ostatnio mnie tu mniej :) KOsmicznie --gdzie takich ideałów szukać ? ;)

no dobrze, ale nie kazda dziewczyna moze miec idealny wyglad czy nawet figure modelki, niektore sa chore i nigdy nie beda tak idealne i co, mam caly czas byc sama tylko dlatego ze faceci to wzrokowcy ? :-(

Gość zima dobra rada
staraj sie obnizyc swoje wymagania...

Nie tam w końcu inny przecietniak któremu w życiu nie wychodzi w końcu sie do ciebie przyczepi - jak wytzrymacie ze sobą pobędziecie przyzwyczaicie się to przestaniecie zwracac uwagę na wygląd;)

Autorko -nie :) Trzeba tylko dłużej poczekać i znaleźć wyjątkowego faceta .Trudne ,ale możliwe :)

Gość zima dobra rada
rozgladnij sie po ulicach. czy widzisz, ze wszystkie kobiety w zwiazkach to kobiety o figurze modelki i anielskiej twarzy? no prosze Cie....

Faceta , który odkryje duszę , intelekt , humor i to "coś " , co na pewno masz :D

Zima dobra --------oczywiście racja :D Autorko -----a może wcale nie chodzi o wygląd? Myślałaś o tym ?

zimna rada ma rację - wystarczy miec wswej urodzie choc jedna pozytywną rzecz nie wiem np. fajna feyzzurkę , albo inny szczegół aby inaczej już spojrzec na dziewczynę;)

Gość zima dobra rada
ja tez miss Polski bym nie została, nie mam faceta, ale uwazam, ze po prostu nie spotkalam tego jedynego...

Vampire -------bo kobieta przede wszystkim musi lubić siebie .Wtedy może zawojować świat ;)