Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stilo italiano

opalanie +tabsy

Polecane posty

Gość stilo italiano

wakacje spedzam we wloszech, mialm zamir zglosic sie do gina po tabletki, ale przejrzalam parewatow i...... no wlaśnie..jak to jest..mozna sie opalać zazywając tabletki, czy nie? bo wsumie tam dziewczyny o solarium pisaly... a i jakie sa ceny tabsów?

Gość kayyyyyyyyyyyyyyyyyyq
Różnie, najtańsze chyba około 5zł, ale ich nie polecam. Najdroższe około 50zł. ja biorę Cilest, kosztuje około 15 zł. A co do opalania... chyba nie powinno się wystawiać na działanie słońca, ale nei wiem jak to dokłądnie jest.

Gość monic90
Mam pytanie. Nikt nie potrafi jednoznacznie stwierdzić, czy opalanie jest szkodliwe podczas brania tabsów. Niektorzy mowią, że jak się opalają, to po opalaniu widzą biale placki na ciele, inni twierdzą, że takie cos pojawia się dopiero po odstawieniu tabsów na dobre. Zatem skoro w trakcie opalania nie będę miała zadnych niepokojących oznak, to skąd mam wiedzieć, czy wszystko jest w porządku, czy może coś mi się nie stanie ze skórą po odstawieniu tabsów? Błędne koło.. Aha i jeszcze jedn. Co nazywamy opalaniem naturalnym? Bo jak spaceruję w słońcu przez 4h, to też się mimo woli opalam. Więc co? mam z domu nie wychodzić? proszę o odpowiedz w miare szybko, bo w końcu jak widać pogoda dopisuje.