Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bhfgfh

Od Czego Tak Się Dzieje ??

Polecane posty

Gość bhfgfh

Leciała mi krew z nosa dodam, że pierwszy raz nigdy wcześniej tak nie miałam. Do tego jest mi strasznie słabo, nogi mi się uginają. Nie wiem co się dzieje. Od czego tak może się dziać???

Zwykłe osłabienie, ale czym spowodowane to nie mam pojęcia może stresy, może zmęczenie. Powód sama znajdź

Anemia moze. Bierz sobien rutinoscorbin na wzmocnienie naczynek i zgklos sie do lekarza po skierowanie na badania morfologie i biochemie krwi, na niedobory

Gość bhfgfh
Cholera już któryś raz słyszę, że mogę mieć anemie :( Zawsze kiedy jadę do mojej babci to mówi, że źle wyglądam i że mam anemie. Do lekarza boje się iść :( nigdy nie lubiłam lekarzy

Gość dojrzała panna
Ty się nie pytaj tutaj od czego to jest bo przyczyn może być dużo ....nie ma rady jak dalej będzie takie samopoczucie to trzeba zrobić badanie krwi i dowiedzieć się przyczyny

Gość taki dzien dzisiaj
wysokie cisnienie, parno, duszno. mojej koleżance też dzisiaj leciala krew z nosa.

Gość bhfgfh
Bardzo często mam silne bóle głowy i jest mi słabo, kilka razy zdarzyło się, że zemdlałam...

Słuchajcie anemii to nie tak łatwo się dorobić Ja mam anemię, którą próbuję wyleczyć-a raczej zaleczyc od kilku lat, bo całkowicie to sie nie da wyleczyć, u mnie objawy to np. ciagle jestem zmęczona, nie mogę się skoncentrować, jestem bardzo blada i pod skórą widać mi całą siatkę żył, do tego nie mogę spać-mimo iż ciagle jestem śpiąca, jak sie schylam to kręci mi się w głowie i czasem mam wrażenie, ze się przewrócę. Nieraz robi mi się słabo bez powodu, zaczyna brakować mi tchu i jest mi niedobrze. Ciągle mam podkrążone oczy-wyglądam jakby mi je ktoś podbił:P A Rutinoscorbin to pomaga na siniaki, żeby sie tak łatwo nie robiły:) mnie wystarczy, ze ktoś lekko chwyci za ramię i już mam siniaka.

bhfgfh - i ty sie zastanawiasz, czy iśc do lekarza :O jak teraz nie pojdziesz to predzej czy pozniej wyladujesz na oddziale ratunkowym... i sobie wiecej szkod w organizmie narobisz idz do lekarza zbadaj krew, moze to tylko jakies niedobory sa i jak je uzupelnisz to bedzie OK, a moze cos powazniejszego, na prawde, nie ryzykuj i nie zwlekaj

Tika, rutinoscorbin na wzmocnienie naczynek, bo przez to moze krew leciec z nosa, na przyklad ja tak mam jak mam alergię i mi pomaga... No ale jak Ty masz anemię, to Ty juz wiesz, jak to leczyc :) A slyszalas moze o terapii Gersona? Moze cos takiego by Ci pomoglo?

Gość dojrzała panna
nie doradzajcie jej żadnych leków bo jeszcze sobie zaszkodzić może IDŹ DO LEKARZA !!!

ja generalnie to truję się od 6 lat tymi samymi lekami, tylko jak mi się odnawia anemia to wcinam Sorbifer Durules czy jakoś tak no i inne świństwa co zawierają żelazo