Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska-uziemiona

CZY KOBIETA W CIAZY MA SZANSE NA POZNANIE KOGOS I ULOZENIE SOBIE ZYCIA???

Polecane posty

Gość ciekawska-uziemiona
Ha,wlasnie samotny ojciec to byloby dla mnie najlepsze rozwiazanie,mialam przystojniaczka-ksiecia z bajki,ktora zamienila sie w koszmar,i dziekuje!nie! wolalabym paskudnego jak noc,ale normalnego czlowieka.

poporstu nie moga sobie wyobrazić, ze ktoś może być tak nieodpowiedzialny będąc sam a majac 2 dzieci to już wogóle..dlatego woel sadzic ze to prowokacja, anizeli prawda:o jesli masz dzieci to dlaczego tak na siłe i nierozważnie dobierasz partnerow? gdybyś była sama to pal sześć. masz 2 dzieci - a jakies facet skalda Ci propozycje raz żeby usunąć, a dwa że chce miec dzieci z Toba. Facet którego nie znasz. A Ty się zastanawiasz..

Autorko nie dziw się, że podejrzewamy prowokację. Jesteś w ciąży, a pytasz o innego faceta. Ewentualnego ojca. Od jutra. W to trudno uwierzyć. Najpierw musisz ułożyć swoje życie. Poukładać to jakoś. A będąc przyszłą matką, w dodatku nie trzymującą żadnego kontaktu z ojcem dzieci-nie wzbudzasz zaufania...takie jest życie... Sama widzisz kto Cię zaczepił-kolejny podejrzany typ. Który w dodatku chce zebys obecną ciążę usunęła, a potem zaszła z nim w kolejną-dobrze zrozumiałam? Uciekaj od takich!

Gość pluuum
ktory to tydzien ciazy??

Gość ciekawska-uziemiona
Nie mam 2 dzieci,mam 1 i jestem w ciazy,przez 5 lat bylam w zwiazku w ktorym facet mnie gnoil ,ponizal i zdradzal,chce poprostu kogos kto mnie pokocha i bedzie traktowal z szacunkiem.Jesli kobieta w ciazy nie ma na to szans,a ja tego potrzebuje-to usune ciaze i tyle

Gość pieprz i sól
PROWOKACJA i to tania!!!!!

Gość No chyba tym tekstem
dopiero pokazałaś dobitnie, że rzeczywiście nie jesteś godna szacunku. Żyjesz z kimś, kto Tobą pomiatał, zamiast odejść - zachodzisz w ciążę, i zamiast sobie spokojnie przemyśleć życie i wyciągnąć wnioski, poszukujesz kogoś, kto wyciągnie Cię z bagna głupoty i samotności - a w tym celu chcesz zabić dziecko, bo jest niewygodne?

ciekawska-uziemiona - oczekujesz szacunku od faceta? Proponuję zacząć się samemu szanować! Twoje wypowiedzi świadczą o tym, że wlazłaś w toksyczny związek i masz z niego dwie Kinder-niespodziani i na dodatek jeszcze Ci mało, bo szukasz kolejnego partnera. Ochłoń trochę pozbieraj się i uporządkuj swoje życie. Dopiero wtedy będziesz miała szanse na jakiś normalny związek, bo aktualnie to ja Ci nie wróżę powodzenia.

No to juz jest bezczelność!!!! Najpierw był facet typu żelowy irokezik na głowie , fura i komóra a jak zwiał i zostawił z dzieckiem, to ja biedna poznam kogoś może nie ładnego ale normalnego. Ciekawe czemu wtedy cie nie interesowali, pusta, puszczalska bzdziągwo. Teraz to spadaj na drzewo, wartościowi faceci nie dla ciebiei innych podobnych tobie przypadków!!!WON!!!

\"Nie mam 2 dzieci,mam 1 i jestem w ciazy\" Nie masz dwojga dzieci? Jedno urodzone, z drugim jestes w ciazy... acha - rozumiem, to ciaza mnoga! \"przez 5 lat bylam w zwiazku w ktorym facet mnie gnoil ,ponizal i zdradzal,chce poprostu kogos kto mnie pokocha i bedzie traktowal z szacunkiem.Jesli kobieta w ciazy nie ma na to szans,a ja tego potrzebuje-to usune ciaze i tyle\" Kobieta z dzieckiem, ktora gnila z podejrzanym typem 5 lat, a potem usunela ciaze, poniewaz chciala gladko przejsc z 1 zwiazku w drugi i owa ciaza przeszkadzala jej w nawiazywaniu relacji z osobnikami plci przeciwnej, ma duzo mniejsze szanse na traktowanie z szacunkiem. Myslisz, ze sie nie wyda? Jesli usuniecie ciazy poskutkuje Twoja nieplodnoscia, Twoj facet w przyszlosci bedzie chcial miec dziecko i dowie sie, z jakiego powodu go nie masz -wroze Ci rychle zakonczenie kolejnego zwiazku. Masz w sobie cos poza egoizmem?

Moze jakies ludzkie uczucia do nienarodzonego dziecka, choc jego tatus sie nie sprawdzil? Kopie juz? Ogladalas zdjecia? Poznej ciazy nie mozna usunac. Jesli jest wczesna... w pierwszym miesiacu ciazy juz planujesz nowego tatusia? Niepowazna jestes... Wciaz mam nadzieje, ze to prowokacja...

Gość ELLE22
Jestes w ciazy i juz szukasz faceta??:O Zenada...Zaden NORMALNY facet nie zainteresuje sie kobieta, ktora jest w ciazy:O

nie przesadzacie czasem? :O która z was wywikłała się z toksycznego związku i WIE jakie to jest trudne, zwłaszcza gdy jest dziecko? autorka nie chce usuwać ciąży tylko pyta czy ma szansę poukładać sobie jakoś połamane życie i znaleźć faceta który zaakceptuje także jej dzieci z jednej strony piszecie pogardliwie \"z kim ty sie związałaś\" itd a z drugiej strony jak matka nie chce się z nim kontaktować i chce chronić dziecko - dziecko powinno znać tatusia i jak nie będzie tatusia w jego życiu to kiedyś to się na mamusi zemści bo potomek będzie tatusia szukać weźcie się zdecydujcie :O Autorko - życzę powodzenia, na pewno są jeszcze normalni faceci na tym świecie :)

do canberra Kobieta usilujaca wyjsc z toksycznego zwiazku nie jest swieta krowa. Wiem, ze to trudne, ale nie kaz mi jej glaskac po glowce, poniewaz: 1. Jest w 1-3 miesiacu ciazy (pozniej nie mozna jej usunac), a juz szuka nowego partnera - nie dala sobie czasu na przemyslenia, szybko podjela decyzje (albo tez podjela ja juz wczesniej, a i tak zafundowala sobie dziecko z toksycznym partnerem) = jest nieodpowiedzialna 2. Nie informuje OD RAZU potencjalnych partnerow, ze jest w ciazy 3. Z tego powodu, ze mezczyzni nie sa zachwyceni zwiazkiem z zaciazona kobieta, chce ZABIC dziecko

Gość nie sypiam z komiczne
ja tam wierze rozni sa faceci..sa tacy ktorzy zbieraja znaczki, tacy co jezdza na wczasy tylko all-inclusive do grecji, sa i tacy ktorych podnieca seks partnerki z innym facetem, sa i tacy ktorzy zainteresuja sie ciezarna....

jak moja kumpela wpadla z jednym poznala super faceta...ale nawet on powiedzialze jak nie usunie,to zwiazku nie bedzie...

Gość Miau miau 78
To, moim zdaniem, ten facet nie byl wcale super

Gość SzukamDrugiejPolowki
Dla: "ciekawska-uziemiona" JESTEM ZAINTERESOWANY. Pisz do mnie: szukamzony (malpa) tlen.pl Czekam :)

Gość daras
może są tu jakieś samotne panie w ciąży ???

Gość samiec_alfa100%
Masz szanse... na desperata, Wariata, starucha, kryminaliste cała paleta wyborowa... ustrzel sobie jakiegoś i temat do zamknięcia. Jeżeli myślisz że znajdziesz jakiegoś szaraka który będzie wychowywał cudze dziciaki to się mylisz, żaden normalny i zdrowy umysłowo facet singiel nie przygarnie takiej kobiety jak Ty. Żyjesz za granicą pewnie tatuś dzieci jest ciapaty lub murzyn co ?:D To masz jeszcze większą szanse na znalezienie przyszlego tatusia dla murzyniątek. Powodzenia w szukaniu jelenia :D

Gość oj, pech
nie ma tu następnego" kurffiszcza "... Szkoda!

Gość gość
A co ja mam powiedziec? Moja sytuacja jest mega beznadziejna nie mam juz siły naprawde..... otóz moja historia wyglada tak...majac 18 lat zaszlam w ciaze moj partner okazal sie złodziejem wiec go zostawilam...wychowywalam samotnie syna gdy mial 3-latka poznalam faceta...starszego ode mnie...pomyslalam ze jest poukladany i ze uloze sobie z nim zycie ale......byl alkoholikiem ...wracalismy do siebie i rozstawalismy sie to trwalo przez 3 lata odeszlam......i w koncu spotkalam wymarzonego faceta....bylo idealnie ...wzielismy potajemny slub cywilny i zamieszkalismy razem...zaszlam w ciaze.....nagle po 10 miesiacach czar prysnol....okazalo sie ze straszny z niego oszust, i klamca. Niby w szpiatlu pracowal okazalo sie ze w drukarni znikal na noce ze niby w pracy a siedzial u kumpla ...ma pelno długów dziecko z inna kobieta(wiedzialam o tym nie utrzymuje z nia kontaktów ani z dzieckiem) oprocz tego siedzial za pobicie i ma jakis wyrok do odsiadki....jestem załamana psychicznie co mam robic??? Ratunku!!!! Prosi mnie bym dala mu szanse ze sie zmieni wyprostuje swoja sytuacje ze zalezu mu na mnie dlatego klamał co mam robic nie chce mi sie życ:(