Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milenka80

na jak długo rozm 62 dla dziecka???

Polecane posty

Gość milenka80

Witam, zaczełam kompletować powoli wyprawkę dla synka i jestem na etapie kupowania ubranek. Powiedzcie na jak długo (oczywiście tak mniej więcej, bo dzieci różnie rosną) wystarczą rzeczy w rozm 62cm?

Zależy od dziecka. Moja ok miesiąc - dwa nosiła rozmia56 i niemal natychmiast wskoczyła w 68 - skutecznie omijając 62. Nie przewidzisz.Kup po kilka rzeczy z każdego rozmiaru, najwyzej dokupisz.

u nas starczyły na ok miesiąc półtora. choć to zależy od firmy. na początku po urodzeniu maluch nosił ubranka na 52, 56 albo 62 cm, a urodził się długi. później po miesiącu nadal wchodzil w niektóre 56 i jednocześnie nosił 62 i 68. teraz nosi 68, 74 i czasem 80. wszystko zależy od firmy.

Moj jak sie urodzil mial 48 cm i nawet ubranka na 56 byly za duze, wiec nosil chyba do ok 4 czy 5 miesiecy.

Gość elka morelka
moj mial 53cm jak sie urodzil, kupowalam tylko roz 62 i nosi od urodznia juz 4 m-c

Moja nosiła trochę za duże 62 od urodzenia niektóre a nie które nawet do teraz. 62 jednej firmy nie równe 62 innej. Teraz też młoda nosi 62 a oprócz niego 68 i parę większych:)