Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta198755

Hey dziewczyny zalezy mi na waszej opini prosze o pomoc

Polecane posty

Gość Marta198755

Witam wszytskie Panie z gory przepraszam za błedy ... ale jestem dysortografem na poczatek dodam ze staram sie o dzidzie okres spoznia mi sie 10 dni mam bol plecow < " krzyze"> delikatna zgage i pobolewanie ale rzadkie jajnikow bol glowy i ogromnie bolejace sutki zrobilam kilka testow i 3 pokazaly ciaze w dwoch testach 2 kreska blada a trzeci test dwie wyrazne.... dzis lekarz stwierdzil ze macica jest pusta i to moze byc c pozamacicczna i mam jakis maly torbiel na jajniku ale zdaje mi sie ze lekarz jest nie kompetenty i na dodatek byl bardzo nie mily a ciaza na usg podobno wychodzi miedzy 5 a 7 tygodnie a z moich obliczen to bylby 3 tc. prosze bardzo odpowiedz bo juz nie spie pare ladnych dni i mam dosc ... z gory dzienx Wiec dzis kochane byłam u normalnego gina hihi kobitka bardzo wporzo. Niestety nie miałam usg to dopiero wtorek i znowu nerwy ehhh ale nie o tym chce pisac Pani powiedziała ze macica rozpulchniona i zasiniona ale bez usg nic nie powie wiecej i teraz tez mam klina czy aby apewno to byla wymarzona ciaza czy tez nie .... a no i wcinam folik ... i male pytanko co jest objawem takich zasinien procz wczesnej ciazy ?

Gość saleminka8
jeśli test wskazał ciąże to zasinieni wskazuje tylko ciąże :) Po co szukać innych przyczyn,widać że ten poprzedni lekarz jakiś konował,ale nie martw się też na wielu takich trafiłam ;) na 3 tygodnie też dziecko by nie pasowało,bo powiedzmy że do zapłodnienia doszło 2 tyg przed spodziewanym okresem -to 10 dni spóźnienia +2 tygodnie to jest ponad 3 tygodnie,ale wg OM mógł się doliczyć 5-6 tyg ;) w zależności od długosci Twoich cykli ;) Ja byłam u lekarza,którego miałam najbliżej i na początku marca z wynikiem bety hcg i powiedziałam,że jeestem po poronieniu i w kolejnej ciąży to mi powiedział,że on nic narazie nie jest w stanie stwierdzić-heh głupek. Poszłam do lekarza do którego chodziłam z poprzednia ciążą,którą straciłam odrazu badanie i przepisała mi tabletki :)

Gość Marta198755
Hey no to powiem ze mnie pocieszylas ale wg. tamtego konowala mam torbiel na lewym jajniku a tak jak mowila na jednym tescie 2 mocne krecy na 2 innych slabe ale widoczne dla oka strasznie sie boje i przechodze zalamanie nerwowe bo tak bardzo pragne dziecka..... sama nie wiem co mam ze soba zrobic ... tamtem konowal zapewnil mnie ze to ciaza pozamaciczna i nic wiecej a ta fajna pani gin ze trzeba czekac a zasinienie i rozpulchnienie to wystepuje przy jakis dziwnych chorobach ... a tego nie posiadam bo jakby co to by mnie poinformowano oczywiscie przez lekarza no ale coz musze czekac ... jak ktos mial podobnie procz odpowiedzi kolezanki za co dziekuje prosze o odpowiedz

Gość spróbuj się uspokoić
napij się dobrej herbaty, zrób cos co lubisz. Przechodząc załamanie nerwowe bynajmniej sobie nie pomożesz, ani tym bardziej dziecku. Idź na spacer lepiej

Gość Marta198755
ehhhh spacer i herbata juz nie pomagaj chcialbym wiedziec czy ktos mial podobna syt. jak ja