Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzcie mi

powiedzcie mi czy to prawda!

Polecane posty

Gość powiedzcie mi

jestem właśnie przed owulacją mam problem ze zbyt mała ilością śluzu. słyszałam, że pomaga posmarowanie się białkiem jaja kurzego czy to prawda? czy nic się mi nie stanie?

Gość cherrycoke
a po co chcesz się smarowac?

Gość powiedzcie mi
żeby ułatwić zapłodnienie tak czytałam

Gość cherrycoke
bzdury jakieś. nie czytaj głupot

Gość cherrycoke
jak masz problem z małą ilością śłuzu to polecam żel Durexa ułatwiający że tak powiem poślizg.

Gość pjendziesjon tszy.
Prawdą jest jedynie to że jesteś bezmózgą dziffką .

Gość ty tak na powaznie
pytasz? moja wiekowa już sąsiadka twierdziła że aby zajść w ciążę trzeba pić krew ze świeżo zarżniętej krowy, może w to też uwierzysz?

Gość no czytałam tak w necie serio

Gość little by little
no jasne że trzeba się zmarowac kurzym białkiem. Potem urodzisz pięknego, żółciótkiego kurczaczka :o

Pomysł dla niektórych może obrzydliwy, ale tak ratują się niektóre pary, u których jest problem z poczęciem przez złej jakości śluz (za niski estradiol) a kobieta nie ma ochoty być stymulowana hormonalnie. Białko kurzego jaja jest takim samym zasadowym środowiskiem sprzyjającym plemnikom, jak kobiecy śluz oraz niektóre lubrykanty.

Gość nie wierzę że niby
plemniki się odżywią białkiem? Przecież można jakiegoś syfa złapać od tego białka.

Kto tu pisał o odżywianiu się białkiem?!Plemnikom śluz i ew. białko ułatwia dojrzewanie w kanale szyjki macicy oraz poruszanie się. Myślisz, że plemnik odżywia się śluzem? taka byłaby logiczna konkluzja w stosunku do odżywiania się białkiem ;)Jakiego "syfa", na przykład? Bo mam wrażenie, że strzelasz na oślep.

Gość nie wierzę że niby
po prostu jakoś uważam, wydaje mi się, że białko jaja w pochwie to niezbyt higieniczna sprawa po prostu A co do ułatwiania poruszania się to przyznaję rację z tym odżywianiem to tak mi pierwsze co do łba wpadło. P-) A tak serio to naprawdę pomaga zajść?

Wg mnie również to nie jest higieniczna sprawa. Tak samo jak penis w pochwie, też bardzo niehigieniczna sprawa, masa bakterii 9nie domyjesz przecież cewki moczowej wewnątrz).sprawa rozbija się o nieznane i z pozoru - obrzydliwe.Jak byłam podlotkiem, to seks też wydawał mi się obrzydliwy :)Pomaga dotrwać plemnikom do owulacji JEŚLI kobieta ma problemy z jakością śluzu. Po prostu w gorszej jakości śluzie - szybko giną. W dobrej jakości śluzie oraz w białku, mogą przeżyć 3-5 dni i w spokoju poczekać na komórkę jajową.

Gość nie wierzę że niby
ciekawe co lekarze na to mówią zapytam przy kolejnej wizycie.