Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 78gx15

ktos kto ma nijaka przeszlosc, byl wiecznie sam i nie ma zadnych doswiadczen

Polecane posty

Gość 78gx15

jest skazany na cale zycie na samotnosci i brak dziewczyny . Z prostego powodu- nie mialby nawet z nia o czym rozmawiac. Zreszta gdyby takiemu chlopakowi udalo sie nawet a w jakis cudowny sposob zdobyc dziewczyne (np jest przystojny) to na dlugo by jej przy sobie nie utrzymal. Wiec co ma zrobic taka osoba??? Czy jest na zawsze skazana na wegetacje??

Głupoty piszesz. Jak nie ma doświadczeń to powinien je zdobywać właśnie!!! I nie wierzę, że nie miałbyś kompletnie o czym gadać. Nawet o pogodzie się da :P. A istnieje naprawdę duża grupa dziewczyn które lubią małomównych facetów..

Gość 78gx15
bo byc moze sa z nimi dlatego ze chca miec pewnosc ze on nigdy ich nie zdradzi i beda mialy pewnosc ze tego jednego maja na 100 %;) ale no boku same beda krecic przy nadarzajacej sie okazji z innymi chlopakami :)

beda mialy pewnosc ze tego jednego maja na 100 % Nigdy nie ma się takiej pewności. Przecież nawet pasztet może zdradzić :D Wiesz ja też jestem nudna i często nie mam nic ciekawego do powiedzenia. Ale nauczyłam się że da się to nadrobić innymi rzeczami, np. uśmiechem, komplementem, drinkiem...

Dlaczego? Nikt nie jest skazany na samotnosc z powodu wygladu czy czegokolwiek innego (odlozcie czasopisma typu Viva!) Przegranym moze byc tylko czlowiek, nieciekawy i pusty, a z tego powodu nie majacy nic do powiedzenia innym.

Gość jakis ty żałosny
jak baba :o znajdź sobie inne zainteresowania poza laskami, jedź do Legii Cudzziemskiej, albo zaciągnij się do Marines albo przystąp do mafii pruszkowskiej albo zostań hackerem albo chociaz pijakim :o

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja nie mislsm nikog ale ja sie nie licze bo niepelnosprawne kobiety na wozku dla mezczyzn nie istnieja...

mialo byc ja nie mialam nikogo

spadaj na szczaw aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ktos ci o tym powiedzial, a ty uwierzylas? PS Popracuj nad ortografia (nie zebym sie czepiala). to nie forum o ortografii.mi nie musial o tym mowic.dbam o siebie ale to wszystko na nic,wiem jak wygladam bo jestem na wozku od urodzenia...stad moje ograniczenia.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ---->>> A ja mam kolegę na wózku. I ma bardzo ładną i mądrą dziewczynę.

Gość z a m y k a m ..........

lily a widzisz ja jakos nie moge znalezc nikogo.a ty co sie czepiasz ortografii.nie masz innych problemow?idz sie moze poloz spac co?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa --->>> A udzielasz się towarzysko? Chłopaka najłatwiej poznać przez wspólnych znajomych.

wlasnie w tym sek ze nie mam w moim miescie znajomych w swoim wieku,bo co mi po towarzystwie o 10 lat mlodszego ciotecznego brata?on nie ma kolegow samotnych w moim wieku

No i właśnie! problem nie leży w tym, że poruszasz się na wózku, tylko że nie masz zbyt dużo okazji żeby kogoś poznać. Może spróbuj poznać jakiś fajnych ludzi. Zapisz się na jakiś kurs, zajęcia...

prawiczek i kropka 1987 --->>> Pisz tą pracę :P Od koleżeństwa do chodzenia niedaleka droga :D

na kurs baletu,co?=/mieszkam w zbyt malym miescie zeby byly tu jakies takie rzeczy.

raczej u nas cos takiego jest dostepne dla zdrowych wiem bo chcialam isc.znam budynki w moim miescie wszystkie zaopatrzone w sliczne schody...=/

ehhh no to problem... A nie myślałaś o przeprowadzce? Chociaż z drugiej strony jak masz dobrą pracę i mieszkanie to szkoda...

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie pracuje.jestem niepelnosprawna od urodzenia.mieszkam z rodzicami,bo tak nam wygodniej ze wzgledow finansowych i ze wzgledu na moja chorobe.wymagam calowdobowej opieki.to trudna sytuacja,wiem .