Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pazdziernikowy bobas

blagam pomozcie

Polecane posty

jestem w 13 tyg,ciazy od kilku godz dosyc mocno boli mnie zoladek, wypilam gorzka herbate, zjadlam obiad na moment bol ustapil,ale znow powrocil, CZY TEZ W CIAZY BOLAL WAS ZOLADEK I CO WAM POMAGALO??;(

PODNOSZE!!!!!!!!!

Gość ddddsdxsdxs
mozesz bezpiecznie wziac no-spe albo wypic miętę

Gość eve252
Hej mnie żoładek też mocno bolał ,zaczeło się w 5 tygodniu i w sumie cały czas go czuje tylko teraz jest troszku mniejszy ból, niestety nic na żołądek nie pomaga , pytałam lekarzy to powiedzieli ze trzeba to wytrzymać :/ wiem ze to trudne ,ale czekam i faktycznie troszke mniej juz boli .. acha mnie polecano Renii na zgage i taki lek homeopatyczny na chorobe lokomocyjną ,ale nic nie działało :( W obecnej chwili czasem pomaga mi jedzenie wiem ze to dziwne ale tak jest jak masz pusty brzuch ból jest wiekszy - Oczywiście jak mówimy o tym samym bólu żoładka

chyba mowimy o tym samym mnie tez pomaga jedzenie ... ewentualnie uda mi sie polozyc w dogodnej dla mnie pozycji wtedy tez czuje ulge... aaa martwie sie ze cos z dzidzi sie dzieje ale mam nadzieje ze wszystko ok...

Gość eve252
Ja własnie dlatego staram się nie dopuścić do pustego żołądka choc czasami czuje się syta to w żoładek mówi cos innego i trzeba zjeść,nawet teraz tak mam ... i tak sie ciesze ze moge jesc bo miałam okropne mdłości a to tez potegowało ból ... Mnie też czasem pomaga wygodna pozycja ,ale z nadzieją wypatruje dnia jak mina te bóle...

eve 3mam kciuki zeby Tobie minelo:) i zmykam lezec bo tak mi najlepiej ;--)

Gość eve252
Ja również trzymam za Ciebie :), ja znow muszę coś zjeść bo chyba czuje żołądek mam nadzieje ze szybko Nam miną te bole ,żeby jeszcze migreny mi przeszły to było by super :(

migren na szczescie nie mam... ja polezalam na chwile mi ulzylo,ale tez znow czuje bol...wiec mietka i do lozka, moze jutro bedzie lepiej... zycze Ci spokojnego wieczorku:))

Gość eve252
Dzis od rana mnie meczy ból , juz zjadłam śniadanko i nic nie lepiej - :( A jak u Ciebie ? lepiej coś > A mieta Ci pomaga bo ja jeszcze jej nie próbowałam :) Pozdrawiam i Milutkiego Dnia :)

Gość przede wszystkim to
wezcie sobie namala luzeczke cukru i zalejcie to 15 kroplami kropli zoladkowych. Nie zaszkodzi dziecku a wam ulzy.

witam :) troszke pomaga ta mieta... wstalam odczuwalam bol,ale narazie jest ok:) mam nadzieje ze dzis nas nie bedzie meczyc... a co do kropli zoladkowych hm... zapytam o to lekarza.