Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
madziulkaaa1

używane ubranka dla dziecka....

Polecane posty

Gość nigdy pepco
naprawdę nigdy nie porównywałyście materiału ubranek z "pepco" a z lumpeksu: "next", "disney", "george", "mark &spancer" ? to dotknijcie... Ja wolę za 5 zł kupić używane - mięciutkie, delikatne, oryginalne, wygodne, niż w pepco za 5 zł nowe, które powietrza nie przepuszczają, sztywne i okropne, naprawdę wystarczy tylko dotknąć . Wyprać z 3 razy i są jak nowiutkie, pachnące płynem dla dzieci

Gość młodmama
Mój niunio ma nowe i używane ubranka. Jeśli chodzi o używane, to staram się wybierać te które nie wyglądają na bardzo zniszczone, potem piorę je w proszku dziecięcym w wysokiej temperaturze, potem żelazko dokładnie z każdej strony i do tej pory wszystko jest ok. Pierwsze ubranka zaraz po porodzie miał wszystkie nowe, ale jak z nich wyrósł to zaczęłam zakładać te używane. Nie widzę w tym nic złego, szczerze te z lumpeksu są czasem o wiele lepsze jakościowo o tych nowych, nie mechacą się, nie kurczą i nie spierają tak szybko. Poza tym są dużo tańsze, jak dziecko szybko rośnie to te ubranka szybko trzeba zmieniać. Moja dzidzia potrafiła teraz w ostatnie 3 tygodnie przeskoczyć z 62 na 74.

Gość gość
Witam, pracuje nad założeniem portalu z możliwością kupna i sprzedaży używanej odzieży dziecięcej. Poszukuje opinii Mam na temat portalu: na co zwrócić uwagę i jego przetestowanie gdy powstanie. Od udanych transakcji będą pobierane drobne opłaty (jak to bywa w tego typu przypadkach), na pokrycie kosztów prowadzenia portalu. W zamian za wspomniane opinie i testy mogę zaproponować promocyjny okres bez pobierania żadnych opłat w przypadku udanych zakupów, czyli korzystanie z portalu staje się całkowicie darmowe. Zainteresowane osoby prosiłbym o wysłanie maila na adres -> dzieciciuchy@gmail.com Z góry dzięki za zainteresowanie

Gość Fitmama
Polecam takie używane tylko najlepiej z tablicy i umówić się na odbiór osobisty o widzisz co bierzesz . polecam też smyka tylko patrz na promocję ją kupilam 5 pak body za 25 zł na tesco też są super promocję

Gość gość
A ja mojemu dziecku nigdy nic używanego nie kupiłam i mam nadzieję, że nie będę musiała tego robić. Teraz w np. w Smyku są promocje bluzki z krótkim rękawem po 19 złotych więc niedrogo. Rozumiem, że ktoś kupuje w lumpeksie bo go nie stać, ale jeżeli kogoś stać i kupuje bo mu dla dziecka szkoda, a sobie nowe ciuchy sprawia, to jest egoistą i nie powinien mieć dzieci.

Ja kupiłam całą wyprawkę dla dziecka używaną. Z kilku prostych powodów - po pierwsze słowo "używane" w stosunku do ubranek dla niemowlęcia, które leży w nich maksymalnie miesiąc i wyrasta to lekka przesada.. Po drugie jakość i bezpieczeństwo - ostatnio w Tesco była jakaś wyprzedaż body dziecięcych, jak przejrzałam kilka, to zaczęła mnie ręka swędzieć, nie wiem, czym oni to pryskają, czy to materiał czy barwniki.. Cena : 10 zł za body z długim rękawkiem. Kupiłam na allegro dobre gatunkowo body, pajacyki itp George, Carter's, Disney płacąc po 2-3 zł za sztukę. Dobry materiał, wyprane już kilka razy wcześniej, teraz jeszcze raz przeze mnie, wyprasowane - i nie boję się, że zostały tam jakieś chemikalia, odchody zwierzęce z magazynów i inne paskudztwo. Nie rozumiem, jak kogoś może "brzydzić" założenie wypranego i wyprasowanego ubranka po innym dziecku, a nie brzydzi go ubranko ze sklepu, które przeleżało na jakimś zatęchłym i zapleśniałym magazynie i latały po nim szczury. Bo tak to niestety wygląda.

Gość jagosia2
Po co kupować używane jak z Bellbino.pl masz nowe i też tanie, ceny 30-40zł za spodenki czy koszulkę, ładne wzorki, ciuszki nie zniszczone, dla dziewczynek i dla chłopców różne ubranka.

Gość TynusiaBB
Ja chyba jednak wole kupować dziecku nowe ubranka. Tym bardziej ze jak dobrze sie poszuka to można tanio znaleźć niektóre ciuszki a zawsze w wirtualnej przymierzalni ubranek dla dzieci mogę sobie sprawdzić jak rzeczy z niektórych sklepów wyglądały by na mojej córce. Widziałam, ze tutaj http://przymierzanko.pl/nowinki wstawili też informacje o aktualnych nowościach a w niektórych sklepach pojawiły sie bardzo fajne promocje

Gość NinkaHol
Ja też zdecydowanie wole kupić nowe ubranka. W sklepach stacjonarnych może i są drogie ale jak poszuka sie na internecie jakiegoś fajnego sklepu np takiego http://www.tututu.pl/ to od razu wiadomo że w takich miejscach mozna kupić nowe ciuchy dużo taniej. A jeszcze jak trafimy na promocje to już w ogolę super

Gość gość
Polecam nowy sklep na Woli ciuchy maluchy są tam i nowe rzeczy i używane więc każdy znajdzie coś dla siebie a raczej dla dziecka :)

Gość gość
za 40zl to ja w komisie 6 ciuszkow kupilam, a nie 1 pajacyka jak na tututu.pl. I to same firmowe w idealnym stanie

Gość gość
po co komu kolejny polski bachor wychowany na mentalu komunizmu 333 www.youtube.com/watch?v=hKlbr5Ip8nY

Gość gość
ja kupuje dziecku odziez mlodziezowa (lodz) w dorant http://www.dorant.pl/ Nie chce zeby moje dziecko chodzilo w uzywanych ubraniach. Ja to co innego - lubie sobie cos wyszperac w second handzie, ale jesli chodzi o mojego syna - wole zeby mial nowe ubrania

Gość baksikok
Polecana przeze mnie marka ubranek dla dzieci - http://www.piccolino-sklep.pl/kategoria/11,Ubranka-dla-dzieci Ładne ubranka można kupić bez wydawania na ten cel majątku, ale mimo wszystko jak kupować to rozwiązania wysokiej jakości.

Gość zestaw swój zestaw
Ja zachęcam do zakupu używanych rzeczy po dzieciach. Są krótko używane a markowe rzeczy starczą na długo i fajnie wyglądają. Aktualnie sprzedaję ciuszki po swojej córce i dzieciach siostry. Codziennie jakieś obniżki. Wpisz na FB "zestaw swój zestaw" i ubierz swojego malucha.

Gość gość
Ja kupuje używane ale często nowe jak trafie tanio.np wczoraj na miescie imowilam sie z dziewczyną. Na zakup ubranek nowych next cocodrillo i 5-10-15 jeszcze z metkami po 10zl sztuka okazyjnie bo dziecko uroslo i nie zdazyla założyć.na angielskiej idziezy np za pól ceny można trafić za pól ceny

Gość renifer369
ja polecam sklepik http://www.tosienosi.com mają tam świetne ubranka używane dla dzieci. zamówiłam dla córeczki kilka ubranek wszystkie wyglądają jak nowe, jakość super polecam!

Gość gość
a szukalas na http://kidsbazaar.pl ? ja tam wystawiam jakies ciuszki i jest troche takich jak szukasz! ;)

Gość gość
Nie kupiłabym mojemu maleństwu używanych ubranek. Jak sobie pomyślę, że jakiś obcy bachor mógł je obrzygać albo zasrać po pachy, to niedobrze mi się na samą myśl robi. Kupuję tylko nowe ubranka. Nie kupuję w żadnych chińskich marketach ani z sieciówek, które szyją szmatki w Bangladeszu. Każde ubranko, zanim założę maleństwu, dokładnie piorę i prasuję. Przecież to leży w magazynach, kurzy się, szczury mogą po tym sikać. A w sklepach każda lumpiara może na to nakichać czy macać brudnymi łapskami. Ohyda.

Gość gośćA
powiem tak obiektywnie, mieszkam za granica, a tu ludzie jak sprzedaja cos uzywanego to chca za przyslowiego grosza i to markowe, W Polsce dla mnie szok cenowy jakie wy ludzie sobie ceny rzadac chca, co to jest nowe? wyszlo wlasnie od producenta? Po co Im zwrot kosztow, co dzieci za co nie maja ubrac, jesli nie maja, to po co drogo kupuja? Sledze to bo mnie to intryguje, ja jak cos sprzedaja to za funta dwie lub trzy tak jak sama kupilam. Dla mnie to poprostu szok, jak ludzie chca zarabiac w polsce na lumpach. A

Gość gKlara
a mam inne pytanie - gdzie sprzedajecie ciuszki? Olx? ALlegro? Ja testuje teraz http://kidsbazaar.pl ale zobaczymy jak pojdzie ;/

Gość gość
Ja fajne ciuszki i niedrogie mega paki kupuję na tej stronie http://www.okazjexl.pl/. Nie wiedziałam o tym portalu zaswsze bazowałam tylko na olx i allegro.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować