Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajeczka22

czy moge byc w ciazy

Polecane posty

Gość bajeczka22

ja powinnam dostac dzis okres i mam pytanie 13.04 staralismy sie o dziecko a od 2 dni mam zgage i dziwnie mi bulgocze w brzuchu czy to mozliwe ze to oznaki ciazy...POMOZCIE na dodatek z pochwy mam mala ilosc wydziliny bialej i chodze czesciej oddawac mocz...

Gość jojojjjj
ja miałam zgage, odbijało mi się często, pobolewało podbrzusze, spałam w nocy i w dzień i byłam potwornie zmęczona a okres dostałam dzień po terminie.. ale ja się niestarałam specjalnie choć i specjalnie niebroniłam ;) najlepiej jak zrobisz test - ja zrobiłam odrazu w dniu spodziewanej miesiączki bo tak to cały czas chodziłam i myślałam tylko o tym czy może jestem czy nie więc zrobiłam i te myśli zeszły ze mnie i okresu dostałam ale u ciebie te objawy mogą oznaczać ciąże skoro się starałaś zrób ten test - nawet nieczekaj kilka dni bo się zamęczysz

Gość bajeczka22
dzieki mam nadzieje ze sie uda ale bardziej mnie ciekawi czy to mozliwe ze mam takie opbjawy tak szybko

Gość bajeczka22
szkoda bo wkurza mni to czekanie

Gość jojojjjj
aaa ja teraz doczytałam że to było 5 dni temu!! jakoś przeczytałam że ci się spóźnia niewiem dlaczego od 13stego to ci się dzidziuś mógł niezagnieździć jeszcze a objawy to zapewne wmawiasz sobie albo wyszukujesz sobie z chęci ciązy wyluzuj i czekaj do terminu miesiączki

Gość jojojjjj
kurde niewiem czy taka późna pora czy co że jakoś niekumam dziś - jak 13 się staraliście a dziś miałas termin okresu to niezapóźno się staraliście?? owulacja jest gdzieś w połowie cyklu, zakłada się że na 14 dni przed okresem a ty masz 5 dni przed?? jakieś to dla mnie dziwne i chyba powinnaś mieć już niepłodne dni

Gość owulacja jest około
na 14 dni przed dniem spodziewanej miesiączki. Więc o ile Ci sie nic nie przesunelo to razczej marne szanse na ciążę. A nawet gdyby faktycznie się wszystko poprzesuwało i zaszłabys to takie objawy po 4 dniach sa niemozliwe. Wyluzujecie staraczki

Albo po - albo nie. W cyklu faza przedowulacyjna jest ruchoma a to znaczy, że bez obserwacji nie da się stwierdzić w której fazie cyklu się jest.

Gość ruchoma czy nie
to jednak na cztery dni przed spodziewaną miesiaczka sa bardzo małe szanse jesli do tej pory miała regularne okresy aby ta faza się na tyle przesuneła że wtedy gdy się starała byla jeszcze przed owulacją.

Boze dziewczyny myslcie!!!!!!!!!!!!!!!!:O wiem,ze chcecie byc w ciazy,ze czekacie i pragniecie.no i chyba skoro chcecie dziecko to jestescie odpowiedzilne i myslicie. kazdy normalny czlowiek wie,ze po tyg,nie ma zadnych objawow ciazy!!!!!!!!!!! no myslcie ja rozumiem,ze bardzo chcecie,ale bez przesady nie jarajcie sie tak.nawet okres sie nie zacznie spozniac a wy,ze juz macie objawy:O

Gość bajeczka22
wiecie co wszyscy pisaliscie ze nie ma mozliwosci abym byla w ciazy a jednak jestem:)Bylam wczoraj u ginekolooga i juz wszystko wiem:0