Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NANA888

PRZESPAŁAM SIE ZE ZNAJOMYM A TOTALNIE MNIE ZLAŁ PO TYGODNIU.ZABIC SIE CHCE

Polecane posty

Gość NANA888

CZUJE SIE FATALNIE,NA NIC NIE LICZYŁAM A NA KULTURALNE ZACHOWANIE WOBEC MNIE

Gość Głupie gadanie
Ty sie chcesz zabic? Jego zabij, a jezelli o siebie chodzi to widzisz jaka jestes glupia.

Gość NANA888
OJ BOZE ,ALE KOBIETA TEZ CZŁOWIEK,PO INMPREZIE DLACZEGO NP NIE MOGŁAM CHCIEC Z KIMS SPAC.MIMO WSZYSTKO UWAZAM ZE ZAWSZE JAKIES KULTURLNE ZACHOWANIE OBOWIAZUJE

o matko przejmujesz sie ;) mialas darmowy seks mam nadzieje ze chociaz dobry;)? i tyl teraz szukaj kolejnej okazji:D? przeciez nie bdziesz uprawia seksu jak bedziesz miala 80 lat:D kobiety tez maja porzeby seksualne nie wiem dlaczego facetom wydaje sie ze nie...

Gość Głupie gadanie
Facetom sie nic nie wydaje, facet szuka zaspokojenia seksualnego. I zycie stalo sie prostsze.

Gość NANA888
NO PRZEJMUJE SIE ,NIE LICZYŁAM ZE DUPA ZAINTERESUJE KOLESIA,NIC DO NIEGO NIE WYPISYWAŁAM,NIE DZWONIŁAM,POSPOTYKAL,PORUCHAŁ SIE ZE MNA TYDZIEN I TOTALNIE OLAŁ,BARDZO MI WSTYD BO TO ZNAJOMY MOICH ZNAJOMYCH

Gość NANA888
TAK ALE DLACZEGO ZOSTAŁAM TAK OLANA,ZA CO

Gość NANA888
KIEPSKIE UCZUCIE,ZYC MI SIE NIE CHCE I NIE RADZE SOBIE Z TYM

Gość teraz tak
daj sobie spokój, przespałaś sie i koniec i dobra, seks jest dla ludzi! Jeśli jestes dorosła (tak zakładam) to nic sie nie stało, tak na to patrz! A co, ma Ciebie teraz traktowac jak kombatantkę? Olej dziada, co sie martwiśz, sama piszesz,z ę to znajomy no to teraz po znajomości, zachowuj sie grzecznie jakby co ale nie szukaj specjalnie kontaktu bo i poco!! Świat sie na tym nie skończył :)

Gość teraz tak
jesli nikogo nie zdradziłaś, to poptarz na to jak na przypadek, przygodę, nie wiem. Każdy faect ma jakiechś znajomych:) nie sądzisz chyba, ze naopowiada im, ze jestes cienka w łóżku albo cos takiego:) nie przejmuj sie tak! Jakby Cię olał facet, którego kochasz, to byłby kłopt, niemały, ale to???? Dziewczyno!

Gość NANA888
dziekuje za jakas porade. Załuje bo mogłam tyle nie pic i nie robic głupot,niby chciałam tego sexu fakt ale jednak mam za słaba psychike by robic takie rzeczy

Gość Głupie gadanie
Glupoty, mozesz sie usprawiedliwiac (seks jest dla ludzi) ale prawda jest taka ze dalas dupy i masz za swoje. A w dodatku jeszcze jestes tak durna zeby wierzyc ze jedno z drugim niema nic wspolnego. I jakze alkohol, zamiast sie za siebie wziac to sie szlajamy i imprezujemy. No coz widac tak musi byc, CALA EUROPA SIE SMIEJE!

Gość NANA888
no własnie,tez tak mysle

Gość NANA888
no a co mam sie zabic

Gość Głupie gadanie
Powinnas sie zabic! Tylko co to da? Po prostu rob tak dalej az sie calkiem zeszmacisz i stracisz szacunek do samej siebie, tak az bedziesz zwykla szmata i inni beda toba pomiatac. Tobie bedzie wzsytko jedno. I gitara gra, chlopaki beda nawet zadowolone bo beda mogli sobie poruchac bez zobowiazan... no ale przeciez kazdy musi inaczej sie udusi!

Gość Głupie gadanie
No i nie mozesz tak po prostu odmawiac sobie ani innym, jak mus to mus i szlus!

Gość Nana-jesli jestes ładna
to sie nie zabijaj. Możesz jeszcze dać dupy wielu facetom i ich uszczęśliwić.

Gość przypadki Robinsona Cruzoe
a co miał zrobić ? autorka nie pisze czego oczekiwała , co to znaczy kulturalne zachowanie ?

Gość Gienia....
no własnie, napisz czeo oczekiwallaś.. i dlaczeo tydzien, może wyjechal po swietach? ile macie lat?

Gość przypadki Robinsona Cruzoe
A jak wyjechał to co to pracy w pentagonie i mógł zadzwonić :). Z drugiej strony patrząc to co do jasnej ... ma powiedzieć ? cześć może zorganizujemy powtórkę na trzeźwo ?

Gość Głupie gadanie
NANA a czego ty w ogole chcesz? Przyszlas sie wyzalic ze podle sie czujesz? To sie zdeprawuj calkowicie nie bedziesz miala z tym problemu. Po co sobie robic wyrzuty sumienia, zabij to sumienie bo nikt z nas tego za ciebie nie zrobi, tylko potem nie przychodz znowu ze ci zal ze nie masz sumienia. Ile ty masz 14 lat a moze 10?

Gość Gienia....
a jak on ma na imie? może Robert, bo jesli Robert to wlasnie wraca do mnie i juz pisal, ze chce sie spotkac wieczorem... nie lam sie jak znowu przyjedzie w Twoje strony to moze sie spotkacie hahaha

Gość Instytut Wdrazania Patologii
Dobrym sposobem moze byc zwabienie samca. Jak to zrobic dowiesz sie w naszym instytucie na kursach Europejskich postepowych.