Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eric Cartman II

9 POWODÓW! KTO POPIERA!!!!???????

Polecane posty

9 POWODÓW DLA KTÓRYCH STOLICA POWINNA W TRYBIE NATYCHMIASTOWYM ZOSTAC PRZENIESIONA DO WROCŁAWIA 1. We Wrocławiu nie ma Warszawiaków, 2. We Wrocławiu nie ma Kaczyńskich, 3. Wrocław w przeciwieńswie do Warszawy jest ładny, 4. Mieszkańcy Wrocławia są sympatyczni, w przeciwieństwie do mieszkańców Warszawy który jak to głoszą legendy nie mają duszy i zywią się nietoparzami, 5. Wrocław jest dalej Rosji niż bliżej, 6. Nauka, Przemysł, Kultura we Wrocławiu stoi no powiedzmy sobie szczerze na x razy wyższym poziomie, 7. We Wrocławiu mają swoje fabryki: Siemens, Nokia, Opera.... itd itd, 8. Wrocław można zaliczyć do jakiejś strefy ekonomicznej, 9. Wrocławiem w przeciwieństwie do Warszawy nie władają idioci,

Gość mandarynkowy sok
w sumie sama prawda :-D

Gość Somalijski Pirat
Za to sadzac po twoim wpisie we Wrocławiu jest pełno chamów :P Zazdrosnych i przepełnionych nienawiścią :) Warszawa to piekne miasto 🖐️

Gość mandarynkowy sok
Somalijski pirat czytaj ze zrozumieniem. Sądząc po jej wpisie to w W-wie jest pełno chamów ;-)

Gość a ja również z wrocławia
piękne piękne... nic bardziej wartego zwiedzania, niż warszawa hehehehe (tylko zwiedzania, i tylko jednodniowego)

Gość hehe co prawda to prawda
Ja nie z Wrocławia ale popieram :D Dodaj jeszcze 11- typowy Wrocławianin w przeciwieństwie do typowiego warszawiaka nie jest krętaczem i złodziejem

Gość co to jest NIETOPARZ
:D

Gość nie masz cwaniaka
nad warszawiaka

Gość nie masz cwaniaka
jakie niezdrowe powietrze? A to o z przeszłości przylazłeś???? :/ Chyba Ci się czasy pomyliły. Warszawskie powietrze jest rzeczywiście zdrowe i pachnące masz rację.

Gość van van helsing
Uuuuuuuuu ale się zaściankowe polaczki zebrały. A zazdrość aż kipi :P A co wy tam macie? 3 fabryki? No rzeczywiście miasto wielkie. Do Warszawy to wam daleko :P

Gość do van van helsing
nikt nie zazdrosci, bo nie ma czego. To Warszawie daleko do Wrocławia :-D. Nikt was nie lubi ,bo to kupa chamów , cwaniaków itp. Szkoda pisać. A ty tak sobie tłumacz, że to przez zazdrość :-D warszawa i warszawiacy buhahahahahahahhahahahahahahahahahaa

Gość pffffffffffffffff
A ja byłam i tu i tam i zdecydowanie wolę warszawkę (ja jestem z kujawsko-pomorskiego jakby co)

Gość gwoli ściśłości
Wrocław jest na Dolnym Śląsku, nie na Śląsku

Gość van van helsing
peeeewnie, nie zazdrościcie. Z pewnością jesteście bardzo szczęśliwi na tej swojej wsi, co niemry?

Gość pinezzkaa
a wiecie,że ślązacy nie uważją się za Polaków ??? Ja wolę chyba górali!

Gość slazaczka_____
Jeśli van helsing reprezentuje poziom typowego polaka i to jak mniemam nawet ze sttolicy, to owszem, dziękuje nie uważam się za takiego jak on

Gość pinezzkaa
van helsing reprezentuje pozim typowego pseudowarszawiaka :-P , bo nie ukrywajmy prawdziwych, przedwojennych warszawiaków juz prawie nie ma. Do ślązaczki , pomijając van helsinga , czyjesz sie Polką?

van van helsing aco to robisz w tej warszawie? Bo się założę że jesteś jakimś drecholem bez pracy, albo sprzedawcą na targu. Wielki warszawiak się znalazł.

Gość pinezzkaa
van helsing reprezentuje poziom typowego pseudowarszawiaka , bo nie ukrywajmy prawdziwych przedwojennych warszawiaków już prawie nie ma. Do ślązaczki , pomijając typowe zachowanie "warszawiaka" :-P van helsinga , czujesz się Polką?

Gość ja mieszkam w rudzie śląskiej
i jestem Polakiem. Nie wiem kto Ci pinezka takich bzdur naopowiadał.

Gość pinezzkaa
No to fajnie :-). Kiedyś tak słyszałam i to nie raz ...:-(

Gość slazaczka_____
no oczywiście że za Polaka! Za kogo mam się uważać?

Wybaczcie ale pierdolicie państwo. Warszawa to jest historia, to jest Polska i Europa w jednym! To bezdury że jakieś miasto mogłoby ją zastąpić. Twoje argumentu Autorze to jakieś sranie w banie. Wrocław, Łódź, Katowice, Gdańsk, Poznań przecież to wszystko przy Warszawie są wsie! Mniej wykszatałceni, i no nie ukrywajmy że uboźsi duchem mieszkańcy (nie ma się czego wstydzić, to ani wasza wina, ani nasza zadługa) nie byliby w ogóle w stanie sprostać faktowi mieszkania w stolicy. I nie ma co sobie czarować oczu mydlić, taka jest prawda! Dobrze wszyscy o tym wiemy i na tym może zakończmy.

No dokładnie to samo pomyślałam :) Mam taką ciotkę, siostra mamy - wyprwadziła się z 5 lat temu do warszawy, mieszkała w tej samej wsi co my, w tym samym domu się z moją mamą wychowały. 5 lat i zmieniła się w wielką arcyksiężną :D bez przerwy teksty typu: \"U nas w Warszawie...\" a pracuje w tej warszawie w salonie z tipsami :D