Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lipcowa mamuszka

doświadczone doradźcie

Polecane posty

Gość lipcowa mamuszka

rodzę w lipcu a dokładnie 3 lipca mam termin. Chcę zamówic na allegro body całe rozpinane ale nie wiem ile i czy lepiej z długim czy z krótkim rękawem? co radzicie?

Gość lipcowa mamuszka
no bo czy noworodki latem też ubiera się w krótki rękaw?

Gość mamusia maksa 2007
i z dlugim i z krotkim. Teraz idzie lato wiec wiecej z krotkim. Ja bym wziela z 8 z krotkim, 5 z dlugim

Gość mamusia maksa 2007
a na kiedy masz termin? Ja mojego urodzilam w lipcu, to w sierpniu/wrzesniu w upaly wielkie chodzil w samym body i skarpetkach. Body oczywiscie z krotkim rekawem

Ja jestem mamą z sierpnia W domu córa miała krótki rękawek na spacery długi, ile sztuk to Ci nie powiem bo ja dużo różnych miałam i nie liczyłam nawet czego ile. Ale na pewno krótkich mniej Ci wystarczy

Aha no właśnie to body to chcesz zamówić na zapas czy chodzi Ci o najmniejszy rozmiar? Bo jak już większe to na sierpień faktycznie będziesz częściej krótki ubierać ( w gondoli Ci dziecka nie zawieje a faktycznie upały mogą być)

Gość lipcowa mamuszka
chce zamówic 56 i 62 takie zaraz poporodzie do szpitala. I sie zastanawiam jak w szpitalu bede ubierac, bo w końcu dziecko bedzie w rożku leżec to bedzie mu gorąco...?

Gość dariadaria
a dziewczyny jaki rozmiar kupic dla niemowlaczka ?

Gość szczerze odradzam rozmiar 56
moje obydwie corki po porodzie nie miescily sie w 56 ( jedna urodzona 56 cm druga 59 cm ) tylko producenci zapominaja ze dziecku trzeba jeszcze zalozyc pampersa a to duzo miejsca zajmoje. nie wiesz jak duze dziecko urodzisz radze kupic rzeczy na 62 cm

Ja mam sama termin na lipiec, dokładnie 23:) Kupiłam zestaw w Tesco 7 par na rozmiar 56-62, czyli takie po porodzie, za jakieś 20 zł, no a na dł. rękaw mam około 5 par, tez na ten rozmiar kupionych w Pepco, ok. 4 zł za sztukę, wydaje mi się, że tyle wystarczy:) Pozdrawiam!!!

Gość szczerze odradzam rozmiar 56
mialo byc zajmuje