Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość life can be so cruel

Czy jestem zboczona, nienormalna?

Polecane posty

A więc.. przede wszystkim musicie wiedzieć, jestem biseksualna. Podobają mi się faceci, tylko z mężczyzną potrafiłabym się związać na stałe, ale kobiety podniecają mnie najbardziej. Mam 18 lat i nie mam chłopaka. A wiadomo, że każdy ma swoje potrzeby. Dlatego masturbuję się i to dość często. Włączam sobie jakiś filmik... tzn. o konkretnej tematyce. A mianowicie taki, na którym występuje motyw Deepthroat (nie wiem, czy dobrze napisałam, w każdym razie.. kobieta bierze faceta penisa głęboko do ust).. Uwielbiam patrzeć na kobiety, kiedy to robią.. No, ale przechodząc do sedna sprawy.. Kiedy oglądając taki film masturbuję się, to zawsze wyobrażam sobie, że jestem facetem, a ta kobieta robi to właśnie mi.... Tzn. często sobie wyobrażam, że jestem na miejscu mężczyzny i kocham się z kobietą. I tutaj moje pytanie. Czy jestem zboczona, że wyobrażam sobie, że jestem facetem i kocham się z kobietą? Bo np lesbijki, czy biseksualistki, nie wyobrażają sobie że są mężczyznami.. a mnie to sprawia ogromną przyjemność. No i często fantazjuję też, że gdybym miała penisa, to "zerżnęłabym " baardzo ostro jakąś kobietę.. Co myślicie?

Pomarańczowy Skurwysynu, chyba mnie nie zrozumiałeś.. :o

nie jestes zboczona (chyba) :D mam koleżankę, którą też to dość interesuje "jak to jest u facetów" ;) jak mówi, chciałaby się zamienic z jakims chocby na 2 godziny, i wtedy wszystko totalnie wypróbowac... od orgazmów, przez wzwód, lody, az po siku.. :D od siebie stwierdzę, że temat ciekawy, oczywiscie w druga stronę..:)

Autorko tematu, dostrzegam u ciebie skłonności o charakterze transseksualnym. Chyba wiem jak ci pomóc. Gdy będziesz uprawiała seks z inną kobietą i będziesz chciała zrobić jej deepthroat, to zrób to wprowadzając jej do gardła wibrator.

ponadto wyobrazam sobie ze jestem kosmita z 30 cm zielonym penisem i ostro penetruje moja ciocie jadzie , czy to normalne?

Jestes normalna kobieta:-) Znajdz sobie partnera ktory zrozumie Twoje zachowania sexualne i ciesz sie zyciem:-) powodzenia

Nic szczególnego, nie martw się :) Ja,w 100 % hetero, w związku z biseksem,często zabawiam go od tyłu,jak facet :P

Gość Joolcia1990
Normalna nie jesteś na pewno.... Widać od razu, że ściemniasz!!!!!!!!!!!