Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Migrenowy_bolglowy

Czy to jest zwykła migrena?

Polecane posty

Gość Migrenowy_bolglowy

OD jakiegos czasu boli mnie glowa, czuje takei jakby cisneinie puksacyjne w niej jakby chcialo mi ja rozsadzic od srodka az sie boje czasmi tabletki nie pomagaja ani nic. dretwieje mi prawa reka tzn jakbym miala jakis ucisk na nerwy biore magznez od jakiegos czasu bo pomyslalm ze to ze wzgledu braku magnezu bol jest od łokcia do 3-2palcow u dloni bylam u lekarza rodzinnego zrobiono mi badania na tarczyce morfologie oraz ob wyniki sa dobre a mi sie ciagle kreci w glowie. gdzie moge szukac pomocy?

Gość nie chce Cie starszyc
ale idz do lekarza moze to byc jakis guz mozgu nowotwor. takei badania tego nie wykryjazrob bardziej spacjalistyczne.

Gość miśkam
Przeswietlenie kręgosłupa,mozliwe ,ze masz zwyrodnienie w okolicach szyi uciski,stad bol glowy i dretwienie ręki

Gość miśkam
Nie starszcie jej/jego/,u mnie okazało sie,ze zwyrodnienie,zabiegi jakiś czas i ustąpiło. Ale idz koniecznie zrobic badania,przy migrenie nie ma raczej dretwienia,sa zaburzenia widzenia i wymioty najczęsciej.

Gość masz nerwice

Gość ja jak miałam ...
miegrne to przez 3 dni uziemiona - widziałam przez mgłe i wymiotywałam ,naszczęście to już mineło :D chyba pomogła poduszka z łuską gryki.