Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zostawiona _ ewunia

Facet odszedł do byłej, nie moge uwierzyć

Polecane posty

Gość zostawiona _ ewunia

Facet po 8 miesiącach związku , odszedł do swojej byłej. Kiedy go poznałam był prawie rok po rozstaniu z nią. Kochał mnie, okazywał mi to na każdym kroku, planował ze mną swoją przyszłość, byliśmy tacy szczęśliwi. Byłam miłością jego życia ( tak mówił) najważniejszą , jedyną, a teraz coś takiego. Nie moge w to uwierzyć !! Jak to możliwe ??? Czy można tak nagle przestać kochać, wszystko przekreślić, zniszczyć :( Jestem załamana, nie moge tego pojąć, zrozumieć .. :( Dziewczyny czy to jest możliwe ?? Czy którejś sie to zdarzyło ??

Gość porzucona///
KUURWA ILE DZISIAJ TOPIKÓW O ODEJŚCIU,U MNIE TAK SAMO

Gość zostawiona _ ewunia
Co ja mam robić ?? Waczyć o niego ??? Jak ?? Czy to znaczy, ze cały ten czas kłamał, a faktycznie kochał tamtą, nie to niemożliwe :( Mam taki zamęt w głowie, rycze od rana, ja tego nie przeżyje .. :( :( :(

Gość bokser
Olej takiego faceta! Ja jeszcze nigdy w życiu nie powiedziałem "kocham " powiem to kiedy będę tego pewien i wtedy zostanę z tą jedyną, nie rozumiem takiego zachowania, to zwykłe gówniarstwo!!!

Gość zostawiona _ ewunia
Łatwo powiedzieć olej, to tylko słowa, a ja go koooocham tak bardzo, tak strasznie mi go brakuje, tak tęsknie , jak to strasznie boli :( chce mi sie wyć .. :(

jeśli jeszcze tego nie zrozumiałaś, że byłaś tylko mówiąc brutalnie worem na spermę, to nic już, ciebie nie uratuje.....

Gość taktaktakkat
miałam taką samą sytuację, on spotykał sie ze mną ponad rok mówiąc ze jestem jego miłością życia. A z byłą czasem sie spotykał, tłumacząc ze ona ma kłopoty, ale to tylko kolezanka. No i pewnej nocy przespali sie ze sobą ...

Gość zostawiona _ ewunia
On sie nie spotykał z byłą, zerwali kontakty, cały swój wolny czas spędzał ze mną. Dlatego nie moge pojąć co sie stało i kiedy sie stało

Gość Dany Boodman LTD Lemon1900
jakie te kobiety są głupie i naiwne brak słów

Gość zostawiona _ ewunia
Czy to możliwe, ze o niej nie zapomnial ??? Minąl rok zanim poznal mnie, to on od niej odszedl . Nie wspominal o niej, nic nie wskazywalo w jego zachowaniu, ze on jeszcze o niej myśli. Ona jest starsza od niego i to dość dużo.Wiem, że to nie ma znaczenia w milości, ale przegrać z kobietą, która jest od niego 10 lat starsza a ode mnie o 15 to tragedia :(

Gość zostawiona _ ewunia
Wczym jestem naiwna ?? W tym, ze bylam z facetem 8 miesiecy i go pokochalam ??? To jest naiwność ???

Gość choholudek
byłaś odskocznią, przygodą... facet pewnie tęsknił za ex i pewnie dalej ja kochał, a dla zabicia czasu związał się z Tobą...Gdy tylko poczuł, że jest szansa, że na nowo się zejdą z ex, skorzystał z niej od razu... Przykro mi... zostaw go, nie walcz o niego, nie warto. Wyjebie Ci w przyszłości następnego wała...ponieważ nie kocha Cię prawdziwą miłością...

tak to jest naiwnosc jak mozna sie zakochac po kilku tygodni ty najwyzej sie nim zauroczyłaś a nie zakochałas sie widac zes mloda jeszcze jestes wiec nie załamuj sie znajdziesz innego zycie przed toba

Gość zostawiona _ ewunia
Czytaj uważnie !!! Bylam z nim 8 miesiecy a nie kilka tygodni !!!

Gość Ewunia a ile lat ma on
i ona?

Gość zostawiona _ ewunia
On ma 25 lat, ona + 10 :(

dobrze i uwaznie ze zrozumieniem czytam co to jest 8 miesiecy tylko mi nie mów ze zakochałas sie przed samym jego odejsciem młodzi bardzo często jeszcze się dobrze nie znają a juz wyznają sobioe miłosc smieszne to ale tak jest

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
jej, okrutni jesteście... 8 miesięcy to sporo czasu - niektórzy po takim czasie ślub planują... Współczuję Ci autorko i radzę zapomnieć...

Gość Ewunia a ile lat ma on
Do mojej znajomej wrócił facet i też jest taka różnica wieku między nimi. Powiedział jej, że bał się tego związku przez tę różnicę wieku i odszedł. Podobno na siłe chciał o niej zapomnieć i znalazł sobie młodszą ale cały czas myślał o tej mojej znajomej i uczucie do niej zwyciężyło. Może w Twojej sytuacji jest podobnie.

po 8 miesiacach slub tak a pózniej szybko przychodzi rozczarowanie i rozwody to jest własnie ta niedojrzałosc zyciowa kiedy ludzie zbyt pochopnie podejmuja tego typu decyzje

Gość Kot PaliGłupot
Lepiej się odczaruj i czym prędzej uwierz bo się zepsujesz

Gość zostawiona _ ewunia
Podszywaczowi dziekuje i mówie bay

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
Nie mówię, że to popieram (akurat nie), ale znam wiele takich par... A gdy jest się zakochanym (zauroczonym) to rozstanie też boli...

współczuję autorko, naprawdę przykre, chyba powinnaś sobie już dać z nim spokój :( skoro po tak długim czasie rozłąki do niej wrócił to nie ma co się łudzić... jak ktoś wyżej mówił \"stara miłość nie rdzewieje\" :( 3maj się, wypłacz, a potem spróbuj wziąć w garść :) ech... chciałabym żeby powyższe przysłowie zadziałało w mojej sytuacji... :( pogmatwane to to... życie

Gość Kot PaliGłupot
No coz stwierdzil ze z jego obyla bylo mu lepiej, pewnie slaba jestes w lozku albo brzydsza