Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona mężatka...

KOBITKI POMÓRZCIE!!!!CO ROBIĆ???

Polecane posty

Gość zdradzona mężatka...

Jestem mężatką z 15 letnim stażem ostatnio cały mój świat się zawalił i małżeństwo legło w gruzy!!:( Wyjechałam z dziećmi na święta do mamy ,mąż musiał zostać w domu bo prowadzi firme i miał ważne sprawy do załatwienia...byłam wkurzona na niego ale powiedziałam dobrze jak musisz to zostań... Miałam z dziećmi wrócić we wtorek po świętach ale postanowiłam że zostawie dzieci u mamy bo bardzo nalegały i zrobie mu niespodzinke... Nakryłam męża jak kochał się z młodą niunią w naszym łóżku nie miałam siły nawet zrobić mu awantury byłam w takim szoku że wybiegłam z domu i pojechałam do przyjaciółki.... Do tej pory nie moge się pozbierać cały czas u niej mieszkam ,dzieci są u mamy a ja nie wiem co robić z jednej strony nie chce widzieć tego sukinsyna na oczy a z drugiej wiem że dzieci są małe i potrzebują ojca... Nie odbieram od niego telefonów nie mam z nim żadnego kontaktu i jestem tak załamana że nie wiem co mam dalej robić...??!!:(:(

Gość pomódl się do św. Kafeterii

Gość 76t76t876
naucz sie ortografii

Gość 76t76t876
odegraj sie i wskocz sasiadowi do wyra.

Szok ja pewnie tez nie wiedzial bym co zrobic.rozwod to mi przychodzi na mysl.lepiej bedzie wychowywac dzieci same z pomoca ojca,ktory z wami nie mieszka niz zostac z nim i byc nie szczesliwa

Gość jest OK i tyle ode mnie
www.zdradzeni.info -> tam ci pomoga. Mi pomogli