Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darcyyyyy

wole byc sama niz z kims nieatrakcyjnym

Polecane posty

Gość darcyyyyy

niektorzy sie dziwia czemu nie mam obecnie faceta. prawda jest taka ze nie bede z kims kto mi sie nie podoba. Absolutnie nie szukam jakiegos modela, ma byc po prostu w moim typie. Z kolesiami ktorzy mi sie nie podobaja nawet nie zaczynam rozmowy a na imprezach uciekam przed nimi

Gość case 74/12
chamsko ale szczerae

Gość darcyyyyy
nie rozumiem jak dziewczyny moga byc z zwiazku z kims tylko dlatego ze boja sie byc same i wola jakies marne ochlapy?

Gość ill granda prowokatorek
a kogo to obchodzi czy z kims jestes czy nie, kup se psa

Gość kasiaaaaaaaaaa
ja tez tak kiedys robilam ale czasami po dluzszej znajomosci kogos zauwazasz jego piekno wewnetrzne i reszta przestaje sie liczyc

Gość eska floreska
szkoda psa. patyczaka niech sobie kupi, takiego najatrakcyjniejszego z całego sklepu nie żaden marny ochłap czasem :p

Gość darcyyyyy
prawda jest taka ze najpierw ocenia sie pod wzgledem wygladu. Jezeli facet jest w zupelnie nie moim typie nawet gdyby mial zajebisty charakter nie ma u mnie szans. To co wyklucza go od poczatku jest wzrost. Sama jestem wysoka, z niskim facetem wygladalabym jak z synem :o

Gość annpolis90
Dokładnie!!! Bycie z kimś kto totalnie Cię nie pociąga... skrajność :(

Gość darcyyyyy
mam 24 lata. Wiele moich kolezanek jest z facetem mimo ze wie ze to nie ten ale boi sie odejsc. Dziwi mnie takie podejscie. Wole byc sama do konca zycia niz byc w zwiazku na sile

Bo maja poukladanae w glowach, przeciez seks trzeba uprawiac, bo inaczej wyapdasz z gry nie liczyssz sie rozumiesz dziewczyno? W twoim towarzystwie wszyscy ze soba juz to robili tylko ty nie i wiedza ze jestes dziwna i ze nikogo nie znajdziesz.

Gość darcyyyyy
jak juz powiedzialam, nie szukam jakiegos przystojniaka. Musi mi sie podobac

Gość darcyyyyy
Nie rozumiem wypowiedzi powyzej. Czy ja poiwedzialam ze z nikim nie bylam nigdy? Bylam, ale nie bylo tego " czegos"

Gość kasiaaaaaaaaaa
ja mialam fajne z moja pierwsza wielka miloscia :) nie byl on polakiem i poznalam go w szkole. kazda laska o nim marzyla a on byl moj :) ale jak wszystkie dziewczyny sie za nim ogladaly to wnerwialo czasami bardzo :/ ale fakt ze do dzis piekniejszego faceta nie widzialam .a ile dziewczyn w szkole mnie nienawidzilo to szok :)

Gość darcyyyyy
dziewczyny jakie macie sposoby na pozbycie sie niechcianego delikwenta? Gdy jest sie na malej powierzchni trudno jest sie ukryc. A mowienie wprost do faceta" sluchaj nie podobasz mi sie, oddal sie" nie ejst w moim stylu

Gość darcyyyyy
a ja bylam z facetem ktory dla wiekszosci otoczenia wydawal sie malo atrakcyjny, nawet powiem brzydki. Mnie sie natomiast bardzo podobal i nie interesowala mnie opinia innych

Gość kasiaaaaaaaaaa
jak nie slowami to czynami daj mu to do zrozumienia - calkowita zlewka :)

Gość kasiaaaaaaaaaa
no moj byl wysokim brunetem o piwnych oczach , dobrze zbudowany do tego zawsze byl opalony (taka karnacja), do tego super sie ubieral i zawsze mial takie piekne perfumy na sobie .. duzo "kolezanek" przez niego stracilam bo sie w nim zakochiwaly i na sile sie do niego kleily a on je zlewal

Gość darcyyyyyyy
nie powiem, milo jest gdy sie ejst z kims za kim sie ogladaja, ale to nie o to chodzi przeciez. a czemu juz z nim nie ejstes?

Gość darcyyyyyyy
czy przeciwieństwem przychodów są odchody?

Gość kasiaaaaaaaaaa
tzn rozstalismy sie kiedys ale teraz spotykamy sie znowu ale juz jako przyjaciele :) wiesz za duzo roznic - religia kultur itp zreszta rozstalismy sie jak musial do kraju wrocic i teraz po 2 latach wrocil do polski. mnie denerwowalo to jak laski sie na niego slinily- na poczatku bylo to fajjne ale potem meczace

przeciwienstwem dochodow sa odchody? Na pewno

Gość xc
"z niskim facetem wygladalabym jak z synem " az tak staro wyglądasz?

Gość kasiaaaaaaaaaa
tu nie chodzi jej o wyglad. ja mialam kolege ponad 2 metry wzrostu i mial dziewczyne 150 cm wzrostu i tak wlasnie wygladali z daleka :) to jest porazka przy takiej roznicy :D

Gość darcyyyyyyy
jak sie ma 177 cm to jakbym wygladala z facetem nizszym np o glowe? :o

Gość darcyyyyyyy
bylam z facetem nizszym 4 cm i mialam zakaz noszenia obcasow a co to moja wina ze mu sie nie uroslo ?

Gość kasiaaaaaaaaaa
facet musi byc wyzszy od kobiety ale tez bez przesady ja mam 170 wzrostu i moj facet musi miec od 177 do 190 :) tak mniej wiecej

Gość darcyyyyyyy
nie rozumiem tego oburzenia ludzi. Nie mam nic do niskich facetow, po prostu nie podobaja mi sie. Ale sa takie co nie lubia wysokich. Normalna sprawa. Jak to ze nie wszyscy mi sie podobaja i ja nie wszytskim

Gość darcyyyyyyy
no wlasnie kasssia, moj byly nie dosc ze byl nizszy to do tego strasznie chudy, mogl sie schowal za slupem doslownie. Z daleka wygladal jak gimnazjalista :o

Gość kasiaaaaaaaaaa
niskie kobiety sa dla niskich a wysokie dla wysokich i tyle chyba ze ktos ma inny gust