Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pablio

Myslicie ze ona myśli cos o mnie............

Polecane posty

Gość pablio

Nie odzywam sie ponad tydzien z dziewczyna wkurzyłem sie na nia bo przyjechał do niej jej był albo jeszcze sa razem zobaczyłem ze jest u niej i zadzwoniełm do niej powiedziałem do niej czy dobrze widziaęłm i powiedziała mi ze dobrze i sie rozłączyłem od tamtej pory do niej sie nie odezwałem napisałem jej smsa miłego wieczory a mna juz sie nie przejmuj ona odpisała zebym sie zastanowił co pisze ale juz jej nie odpisałem.

Gość pablio
tak myslisz ze sie zachowałem jak d**ek a co powiesz na to jak w swieta jedne był u niej a w drugi taka gadka zapomniałam telefonu a pojechałam na cały dzień do koleżanki w świeta pojechała do koleżanki.............

Gość
masz fatalną składnię, właściwie ciężko zrozumieć o co chodzi w tej Twojej historii :o

Gość pawciolek
nie rozumiesz co napisałem??

Gość
a właściwie chodzi bardziej o znaki interpunkcyjne... gdybyś zainwestował w przecinki, nie musielibyśmy rozszyfrowywać sensu wypowiedzi

Gość pawciolek
a omijając znaki interpunkcyjne co o tym myślisz co napisałem??

Gość
myślę, że na zazdrości nie buduje się związku :) i że pewnie za kilka dni się pogodzicie, więc nie warto się tak gorączkować

Gość pawciolek
ja napewno sie do niej nie odezwie bo juz za duzo ona mi przykrości zrobiła w sumie nie wiem jak bedzie lepiej moze jak ona tez sie nie odezwie do mnie.

Gość
ale cóż to za przykrość? przecież nawet nie wiesz po co tamten chłopak u niej był? dorośnij lepiej :o

Gość pawciolek
przyjechał niby do jej brata ale zawsze taka ma mywówke a przykrości to juz z jej strony zaznałem nieraz.

Gość
to brat już nie może mieć kolegów? chyba musicie być bardzo młodzi skoro zamiast porozmawiać o zaistniałej sytuacji gniewacie się na siebie jak dzieci z przedszkola :)

Gość pawciolek
nie jestesmy mładzi ja mam 29 ona ma 26 o u niej cała rodzinka jest za nim a o mnie wogóle nawet nie wspomna prosiłem ja w tamtym roku zeby szła ze mna na wesela bo miałem 3 na zadne nie poszła.

Gość kajl_broflowski
stary, jak przyjeżdza do niej jej były, to znaczy że się pieprzą, tak że ty jesteś rozgrzeszony z wszystkiego co robisz, z ona jest ta zła... najlepiej odpuść se ją i tyle :)

Gość pawciolek
czasem tez mysle ze ida razem do łózka ale jak mozna z dwona osobomi sypiac!!!!

Gość kajl_broflowski
sprawa prosta, co jej były w jej domu robi ? nakłada do stołu ? sprząta ? nie ! obudź się i zlej laskę. skoro ona się nie może zdecydować - pomóż jej. no chyba, że Ci na niej zależy, mimo że się z byłym puszcza. ale tak czy siak - to Ty jesteś jeleń. tak właśnie o Tobie jej były kumplom będzie mówił. przemyśl to...

Gość pawciolek
to co radzicie????

Gość kajl_broflowski
ciepły mocz na nią od dziś ! lasek jest niemały urodzaj ! ty jakąś wyrwij i jej ostatecznie psikusy sprawiaj a nie na odwrót ! nie bądź dupa...

Gość umbaumba
zajeb oboje

Gość miska zupy
eh przecież to że Twoja dziewczyna widziała sie z ex nie znaczy że Cie z nim od razu musi zdradzać :O trochę zaufania... mi się nie raz zdarzyło spotkać z ex (na stopie koleżeńskiej wyłącznie) a mój facet nie miał o to pretensji bo mi ufa... myślę że najlepiej jak zamiast strzelać fochy - porozmawiasz z nią...