Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona_takim_obrotem_sprawy

Pozyczylam kase najlepszej kumpeli i ....

Polecane posty

Gość więc ci odpowiem
oczywiście - chyba, że jest głupi i nie potrafi normalnie załatwić sprawy tylko radzi się na forum dla kobiet...

Autorko: to są, a raczej były TWOJE pieniądze. I pozyczyłaś je w dobrej wierze, ze zostaną Ci oddane. Nawet gdybyś miała je potem wydać na cokolwiek - to były TWOJE pieniądze i jedynie Ty miałaś prawo decydować, co z nimi byś zrobiła. Nikt nie ma prawa wymuszać na Tobie wspaniałomyślności, przez nieoddawanie Ci pieniedzy.

Gość ja i moja przyjaciolka
tez pozyczamy sobie kase na zasadzie "kup mi to i tamto a ja Ci oddam". Ja jestem bardzo w tej kwestii odpowiedzialna i odrazu pieniadze oddaje natomiast moja przyjaciolka zawsze ma czas :) Nigdy nie mam oporow przed upomnieniem sie o swoje i mowie jej np "kochana przynies mi kase sklerozo jedna" :) i nie ma problemu. Kasa nie chodzi sobie po ulicy, kazdy ciezko pracuje nawet na 1zl i kazdy ma obowiazek oddac kazda pozyczona nawet malenka kwote.

Gość zdziwiona_takim

Gość zdziwiona_takim_obrotem_sprawy
Koralowa dokladnie nic dodac nic ujac Wiec ci odpowiem, no ale sie nagadalas, zal cie czytac. Oskarzasz ze ludzie zakladaja topic na forum, a sama co tu robisz? Dziekuje innym za sensowne wypowiedzi

Gość więc ci odpowiem
>zdziwiona różnymi sprawami ...a ja lekcje odrobiłam, mam katar, więc nie mogę iść na spacer - jest dość chłodno, no i wydałam już moje kieszonkowe (...), więc nie mogę iść na imprezkę, siedzę więc i się nudzę - zaglądam tu i tam w necie i jak trafi się topik o tak głębokiej treści jak twój - zaszczycam go swoją obecnością...