Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamany Karol

Moja laska ciągle mówi NIE

Polecane posty

Gość Załamany Karol

jestem z laską 1.5 roku ona ciągle mówi nie... mam 20 lat ona 17 nie wiem co robić pomóżcie... Było wiele okazji, romantycznych sytuacji w których każda laska by uległa.

Gość DuzyPP
upij;;p trochce i zafunduj masaz;p dalej nie musze mowic co masz robic;p

może dlatego że właśnie ma 17lat i nie jest jeszcze gotowa ?

Gość leżysz na plecach z głową
bo źle zadajesz pytania w takim razie. Zapytaj jej "czy nie masz nic przeciwko, żebyśmy się poruuchali?"

Gość powinienes sie
cieszyc ze nie jest latwa panienka , przeciez sam wiesz ze KAZDA w takich syt. jakie mialy miejsce powiedziala by tAK:)

Gość powinienes sie
Tacy wlanie sa faceci - jak ulegnie powiedza ze jest latwa, jak mowi nie to nie wiedza co robic i maja problem , ehhh madra dziewczyna , podziw dla niej:)

Gość Załamany Karol
Kocham ją ale mam dość tych podchodów... zawsze mówi następnym razem boli mnie głowa albo mam okres i nie mogę... A upicie nic nie da bo niunka ma mocny łep i ja wymiękam a ona moze pić jeszcze ^^

Gość Chętna jak nigdy
To chodź do mnie ja ci od razu powiem tak... Rozłożę nogi a ty we mnie wejdziesz i przeruchasz za te 1.5 kiedy ta małą ci nie dawała.

Gość powinienes sie
ale z ciebie dupek, jesli ja kochasz porozmawiaj z nia, zapewne dziewczyna cie kocha i boi sie wprost powiedziec bys jeszcze poczekal (nie jest gotowa)a obawia sie gdyz mozesz odejsc i zawsze szuka wymowki , a ty jako jej facet jestes z nia juz tak dlugo tylko masz w glowie by ci dala,powinna cie kpnac w dupe i to jak najszybciej

Gość powinienes sie
ooo widze z e masz juz,,,," chetna jak nigdy:) bierz sie za nia :) ona nie ma zachamowan w sexie hehe

Gość powinienes sie
jak masz dosc to ja zostaw, znajdzie takiego ktory to doceni:P, a po drugie nei jest jeszcze pelnoletnia haah

Na Twoim miejscu bym nie nalegała. Mój facet też długo czekał, aż w końcu sama zaproponowałam. Twoja dziewczyna jakby nie było jest jeszcze młodziutka.

Brawo dla dziewczyny, nie che się ona spieszyć, to uszanuj to. Nie jest jeszcze gotowa i pewnie boi się. A i przestań jej ciągle o to marudzić, bo i tak to nic nie da, a tylko ją zniechęcisz do siebie. Jak ją kochasz to poczekaj i nie marudź, to może zrobi Ci miłą niespodziankę.

Gość no i dobrze robi
:classic_cool:

Gość kotka222
moze sie boi ze zjadzie w ciaze?? zaproponuj ze bedziesz finansowal jej tabletki antykoncepcyjne

Gość moze wtedy zmieni zdanie
zaszokuj ja i strzep kapucyna przy niej