Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anggie87

puszyste też jest piekne zapamietajcie o tym zakompleksieni panowie

Polecane posty

Gość Pustostan Pustych Słów
:D wleje się

Gość akurat bladość znów jest modna
"za chwile wprowadza na miejsce kobiet facetow to tez bedzie taka moda zeby z kobiet robic facetow?" to już było za czasów Twiggy z czasem się trochę złagodziło, tzn. to stanu obecnego...

Gość co wy matoly wiecie o otylosci
najlatwiej jest powiedziec mniej zryj, wiecej sie ruszaj :-o nie wiesz pewnie co to jest kompulsywne jedzenie, nie wiesz ze jakikolwiek ruch sprawia bol bo ciezko jest sie ruszac, czlowiek poci sie, robi sie czerwony, serce wali, puls wysoki ( chcecie doprowadzic do zawalu serca ? :-o ) a poza tym te spojrzenia "idealnych dziewczyn" i komentarze :-o syty glodnego nigdy nie zrozumie :-(

mialem na mysli jakies transy i zmiane plci. Chociaz za czaswo twiggy nie bylo takich mozliwosci a moze gdyby wczesniej byla taka technika to kto wie

Bladość jest modna? haha .. Naturalność jest moda a najbardziej się podoba naturalna ciemna karnacja .. nie jakaś tam solara

mi to rybka czy sie wtoczy, wleje, wpełznie czy tak w ogole cos sie zmieni. stwierdzam tylko fakt, ze wszystko co jest teraz już kiedyś było i wszystko co jest teraz kiedyś przeminie. chodzi mi rzecz jasna o mode, w tym ideał sylwetki

co wy matoly wiecie o otylosci w tym rzecz, ze trzeba sie za siebie wziac, co z tego ze jest jedzenie komplsywne, to jest wlasnie problem kaszalotow ze żRĄ i się nie ruszają.

tak, bladość jest modna, co nie znaczy, że Tobie musi sie podobac.

Gość ONA2222
Nie zgadzam się z tym że osoby są puszyste bo wpierdalają tony słodyczy. Sama mam pare kg za dużo - dokładnie 7 - biegam, chodzę na siłownię ale nadal jest te 7 kg za dużo - co do sposobu odżywiania - owszem jem 3-4 posiłki dziennie - ale ostatni o godz 18. Słodyczy nie jem prawie wogle - nie licząc spróbowania świątecznego sernika... Czy podobam się mężczyznowm - owszem - jestem z siebie zadowolona mimo swej nadwagi i checi zrzucenia tych kg - ale nadal będę biegać, chodzić na siłownię, w lato pływać i nie dla tego by zostać wieszakiem czy podobać się wiekszej zgrai meżczyzn - ale dla siebie.

dupa jest a nie modna, co ma moda do zycia?

Gość jvmas
Fakt trzeba dbac o siebie ale powiem wam cos ciekawego!!! Zdrowe jedzenie jest drogie kazdy to wie i w naszym biednym kraju ciezko dobrze jesc! A ogolnie dostepne jedzenie ma tyle chemi i hormonow w sobie ze mojej znajomej corka jak jadla codzien jakies czesci kurczaka a to piersi a to pieczony itd to w wieku 4lat zaczely piersi rosnac wiec niestety jedzac zwykle produkty i szybkie jedzonko jestesmy skazani na takie gowno ze szkoda gadac!!!!Coraz wiecej ludzi jest otylych a bedzie ich jeszcze wiecej bo to wejdzie w geny!!! Wiec nie pierrrdolcie glupot jak nie wiecie co jest piec :-o

Gość Boski Apollo
Znam osobę którą nazywają Piggy. Nie macie pojęcia jak ona wpier....la czekoladki , batoniki , pączki itp. Ale jeśli jej ktoś mówi , że jest gruba to się obraża. Ja nie mówię tutaj , żeby pasła się jak krowa na łące żrąc trawę ale powinna te słodycze zamienić na warzywa i owoce i będzie dużo lepiej :)

ONA2222 kotku, to bardzo dobrze jak masz te 7 kilo wiecej, glupota jest to ze sie katujesz. Ale mowiac "puszyste" chyba nie chodzi o te 7 kg tylko o trche wiecej, o to ze sie jest jak pan oponka

co ma moda do zycia? moda lansuje to co media przekazuja, a ulica z czasem przejmuje to co media pokazują.

Gość bebebe
apollo- "wpełzną albo sie wtoczą" :D :D :D hahaha no nie moge :D

Gość Ło jeżu
Wystarczy wpisać "puszyste też jest piękne" żeby wywołać żywą dyskusję. Naprawdę tyle kaszalotów tutaj ?

Wpisalam w google, w grafike 'puszyste', no i faktycznie, trudno sie z Jarkami nie zgodzic - takie panie z pierwszej strony wynikow niekoniecznie pasuja do tego okreslenia. Co nie oznacza, ze mamy sie z nich smiac czy cos, i ze nikomu sie nie spodobaja - szanse ma kazdy.

Gość Kasiunia 23
A ja mam już tego dość na każdym kroku tylko odchudzanie. Schudłam 45 kg i waże 90 kg i nie mam juz silnej woli na więcej. Jak będe miała kogoś zapoznać to zapoznam, a jak nie to trudno. Jest tyle innych pięknych rzaczy na świecie nie warto sie załamywac. Pozdrawiam puszyste. JESTEŚMY PIĘKNE a na pewno piekniejsze niz te anorektyczne tipsiary bez klasy ;-)

Sęk otyłych kobiet siedzi w tym, że one nie próbują nad sobą pracować tylko na siłę wmawiają innym, że one są normalne. Że są seksi hehe jak się dowiedziałem.. No nie wiem .. Na świecie są różne fetysze .. niektórzy patrzą też na stopy.. to ich podnieca.. Próbują sobie wmówić, że są atrakcyjne i cały świat się na nich uwziął a nie spojrzą w lustro i nie spojrzą na siebie obiektywnie.

Liszowska nie jest puszysta. Ona ma taką budowę ciała, duża babka po prostu, a wręcz jest obwisła, gdyby schudła to by wyglądała tragicznie, za to powinna się lepiej odżywiać to by była jeszcze lepsza.

i w tym sek, wrzucamy do jegnego worka takie Liszowskie, i naprawde grube kobiety, i sie wyklocamy niewiadomo o co :D

Gość przykładd puszystkośći
taa kazda moze powiedziec, ze ma taka budowe, losiu:D wierz mi, ze jakby schudla nawet sporo nikt by nie powiedzial, ze widać, że ma budowę dużej kobiety:D

tak... wlasnie. to sa czcze dyskuje.

przykładd puszystkośći, bedziesz nam wmawiac, ze kazda kobieta jest tak samo zbudowana, czy jak?

pustostan skoro uwazasz ze liszowska nie jest puszta ani gruba, to spoko. wcale nie zamierzalam jej obrazac. tylko po prostu o niej sie pisze jako o grubasce, tak samo jak o wellman, ewie bem... itd. a chyba inaczej wygladaja? chcialam poznac Wasze zdanie.

przykładd puszystkośći ja ci nie musze wierzyc ja to widze, Liszowska jest duza kobieta, grube kosci, jak nie wiesz co to takiego to ie albo lepiej rozgladaj do okola albo poczytaj jakas fachowa literatura, generalnie rozronia sie -szczupla -srednia i -mocna budwe ciaa i nawet w tabelach prawidlowej wagi tak sie to podaje. Ale ty tego nie wiesz.