Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anggie87

puszyste też jest piekne zapamietajcie o tym zakompleksieni panowie

Polecane posty

Słuchajcie, takie tematy są beznadziejne.. bo są kobiety otyłe, które wyglądają okej przykład: http://photos04.istore.pl/7563/photos/big/201367.jpg są też \"chudzinki\":) które też są seksi przykład: http://pu.i.wp.pl/?k=NDE3NjE2ODEsNTYzMzA2&f=HilaryWytsefoto_1_.jpg są otyłe, które nie są seksi.. przykład: http://www.scappo.it/foto_post/245_dieta_estate10.jpg (patrz nr 1):D i są chude, które nie są seksowne.. przykład: http://www.kozaczek.pl/img/a/127.jpg no i to by było na tyle!:D

Gość Pustostan Pustych Słów
przykładd puszystkośći Wellman jest grubaska, ale popatrz na to zdjecie liszowskiej i od razu widac ze nie jest grubasa tylko ma taka budowe ciala jest duza!

Gość przykładd puszystkośći
te verde, ze co?:o po prostu wiem cos o tym, to nie jest tak ze kobieta jest duza i tyle, po prostu jednym lepiej z nadwaga innym gorzej, ale nawet osoba ktora dobrze wyglada z nadwaga bedzie lepiej wygladac bez niej.

Gość tylko to foto
co wrzuciłes jest z okresu po tzg jak cwiczyła i sie wzięła za siebie ,wtedy podobno schudła 16 kg, teraz chyba już je odzyskała

Gość Boski Apollo
panowie wyobrażacie sobie seks z taką puszystą ? Chyba musiałbym mieć fiuta na pół metra , żeby się tam dostać bo normalnie to ni ch...ja

pustostanie, wiem wiecej niz mogloby sie komukolwiek wydawac:D sa rozne budowy, ale to nie znaczy ze liszowska nie moze schudnac, czy zle by wygladala jak by schudla, ja wlasnie o tym doskonale wiem, a Ty za to nic.

Boski Apollo pociesze cie, teraz jest moda na wydluzanie takze nie pekaj.

Gość tylko to foto
tez jest z okresy tzg umiesz czytac ze zrozumieniem? wtedy cwiczyła obejrzyj jos i zobaczysz jaka kierda

przykładd puszystkośći ja nie sledze PLOTEK, czy przytyla 5 kilo czy nie, nigdy nie byla GRUBA, a to ze miala wg niej troche wiecej to tylko dobrze, natomiast co chudniecia to nie wiem z czego mialaby chudnac, przy grubych kosciach bedzie wygladac tragicznie. I raz jeszcze LISZOWSKA jest MOCNEJ budowy.

przykładd puszystkośći, masz zamiar zaprzeczyc, ze sa kobiety mocnej budowy, jak pisze Pustostan, i drobniutkie, i takie posrodku?

tu masz aktualne http://www.pudelek.pl/artykul/16686/nie_spojrzalabym_na_zonatego/ taaa jasne:D mi tez wszyscy mowili ze jestem mocenj budowy, wygladalam tak jak liszowska. teraz schudlam i wszyscy gadaja ze wygladam rewelacyjnie! i nie wyrzycałam kości ze swojego ciała, tylko tłuszcz! ona też ma za dużo tłuszczu, który można zrzucić, ale przecież nie musi, to jej spprawa.

http://onanekk.blox.pl/resource/Joanna_Liszowska_nalezy_2049526.jpg naprawde nie rozsemiszajcie mnie, ona ma specyficzna budowe i moze tam ma troche kilogramow do przodu, tym lepiej, ale jak dla mnie to ona jest dokladnie normalna ani gruba ani chuda, a to ze ma mocny typ budowy to ja wyroznia ale nie sprawia ze jest gruba. Kobieta o silnej konstytucji budowie ciala a w dodatku bardzo apetyczna.

te verde, a czy Ty potrafisz czytac ze zrozumieniem? nie zaprzeczam, ze sa rozne budowy.. ale napisze JESZCZE RAZ, nawet osoba o mocnej budowie wygladajaca tak jak liszowska moze schudnac i bedzie lepiej wygladac, nie mowie o skrajnym wychudzeniu.

przykładd puszystkośći Przyjrzyj sie dobrze, szerokie szczeki, duza twarz. zaloze sie ze jakbys porownala swoja raczkez jej raczka to okazaloby sie ze ona ma grabie ;) Ona nie jest gruba, ma pewnie troche tluszczu i moglaby go zrzucic ale nie jest tlusta.

pustostan, to w sumie dobrze, ze tak uwazasz. zeby te mlode dziewczeta wiedzialy o tym... a wiele polowe chudsze od liszowskiej a i tak non-stop na diecie.

pustostanie, coż mog powiedziec, przegrałbyś ten zakład:D

przykładd puszystkośći jeszcze raz mowie, Liszowska jest wielka wiec nie ma sie co do niej porownywac, wiekszosc dziewczyn ma bardziej delikatna urode. Liszowska to jest krowa.

no i? ja nie jestem budowy herbus tylko liszowskiej, z tym ze juz w szczuplejszej wersji

Gość no i herbuś jest ok

jakby shcudła, byłaby modelka a nie krowa, nawet z ta MOCNA budowa, zareczam;) nie chcesz, to nie sluchaj doswiadczonej kobiety 🖐️

Gość kwękos
Nie, proszę Was, Liszowska jest obrzydliwa. Nalana i jakaś taka opuchnięta. Chcecie kobiecej budowy ciała? Proszę: http://www.babble.com/CS/blogs/famecrawler/2008/11/23-End%20of%20Month/scarlett_johansson.jpg I pierś, i biodro, i udo jak należy. Kobieta musi mieć trochę ciała, musi być miękka i przytulna. Nie wieszak, ale też nie beczka smalcu. Nie tknąłbym Liszowskiej. Kijem nawet. Z odległość kilometra.

kwękos juz tam nie wydziwiaj, johansonn jest delikatna co to za prowonanie.

chuda?koniecznie wrzuc ten tekst ze zdjeciem na jakies fora o dietach, dla anorektyczek! :D ona jest umięśniona na tej focie, bo ma typową endomorficzną budowe, ale i nad tym idzie zapanować.. oczywiscie z autopsji

pustostan, mozesz powiedziec ile masz lat?

kwękos reprezentuja najbardziej popularny teraz pogląd i gust.

przykładd puszystkośći No wlasnie idzie, tylo poprzez nabranie wagi. Raz jeszcze powtorze Liszowska ma MOCNO budowe koscca, jest szeroka strasznie i nie mozna mowic ze jest gruba. A co do forum anorektyczek to niestety nie skorzystam, Anorektyczki sa chore na glowe.

Popatrz na ta http://farm2.static.flickr.com/1330/1029969258_ec0e654fd8_o.jpg ma wiecej tluszczu od Liszowskiej, ale jest apetyczniejsza od tej Liszowskiej z ostatniego zdjecia, natomiast ta jest rzeczywiscie mniejssza ale grubsza. Chociaz nie jest to jakas nadmierna otylosc. Taka dziewczyna jest bardzo przyjemna w dotyku, aczkol moglaby zrzucic pare kilo to nie jest to moimzdaniem ani wstyd ani obciach. Taka dziewczyna moze byc jak najbardziej atrakcyjna.