Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturzystka.

Studia - rekrutacja

Polecane posty

Gość maturzystka.

Kiedy się składa papiery na studia?? na stronach uczelni i pisza ze trzeba dostarczyc pare zdjec, podanie i takie tam... to znaczy ze do kazdego miasta które mnie interesuje musze dotrzec i złozyc te papiery?? Kiedy? Już po rekrutacji, po dostaniu się?

Gość maturzystka.
właśnie nie pisze...

Gość hdhd
maturzystka. Kiedy się składa papiery na studia?? na stronach uczelni i pisza ze trzeba dostarczyc pare zdjec, podanie i takie tam... to znaczy ze do kazdego miasta które mnie interesuje musze dotrzec i złozyc te papiery?? Kiedy? Już po rekrutacji, po dostaniu się? TAK MUSISZ TAM JECHAC TO CHYBA OCZYWISTE JAK INACZEJ DOSTARCZYSZ?

Gość maturzystka.
hdhd, umiesz czytać ze zrozumieniem? Pytałam się KIEDY, a nie CZY trzeba złożyć papiery...

Gość
dostarczasz jak oglosza rekrutacje, zwykle jak otrzymasz wyniki z matury pisma i te inne mozna wyslac poczta- najlepiej poleconym z potwierdzeniem odbioru zeby poczta polska nie zasiorbala ci swiadectwa a podanie zwykle jest na stronie uczelni, drukujesz, wypelniasz, dolaczasz swiadectwo, dowod wplaty i via poczta

Gość nie wiem nic
a ja mam pytanie z innej kategorii, zaraz mnie zjadą :D jeśli rekrutacja na studia prywatne już ruszyła to czy mogę się teraz zarejestrować, wypełnić o co proszą, przesłać wpisowe, dosłać wszystkie dokumenty, ale świadectwo maturalne dopiero po wynikach?

Gość gvnb jhh
tak , ale jesli jest to szkola prywatna to musisz do niej pozniej isc (jesli tam sie zapiszesz , zaplacisz wpisowe), a jak zrezygnujesz to zaplacisz kare.

Gość nie wiem nic
"a jak zrezygnujesz to zaplacisz kare." o jezusie :o dziękuję ślicznie za odpowiedź :)