Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pauuulina88

ciąża u 21-latki? za szybko?

Polecane posty

Mój chłopak ma 31 lat, jest 10 lat starszy ode mnie. Mieszkamy razem. Myslicie, ze ciąża w moim wieku to zdecydowanie za wszesnie? Ja już bym chciała być matką, ale boję się opinii innych ludzi.

a ile lat mialy nasze matki czy babcie jak rodzily?? jesli obydwoje tego chcecie i macie mozliwosci to nie ma co sie zastanawiac. powodzenia :-)

Gość Dla ciebie naprawde
za szybko.Skoro przejmujesz sie tym co ludzie powiedza.

ale wiecie jak to jest, każdy kto zna mnie tylko z widzenia twierdziłby: o matko, wpadła sobie. Nie sądze zeby ktoś pomyslał, ze to z miłości i potrzeby posiadania dziecka

Gość opinia innych
czas najwyższy. Stara duupa już jesteś.

Gość za szybko
21 lat to szybko... najpierw 1 dzieciak, potem 2, a Ty? bez szkoly, bez pracy, swietne perspektywy a moze to twoj facet odczuwa potrzebe posiadania dziecka, a ty nie. w koncu ma 31 lat

No wlasnie chodzi o to, ze ja studiuje zaocznie, wiec w tym nie byloby problemu. Na razie i tak nie pracuje, calymi dniami siedze w domu

pauuulina88 -- > Jeżeli czujesz, że to już ten czas, to dlaczego nie. Tylko przemyśl swoją decyzję, ponieważ od niej zależy Wasza przyszłość. Czy jesteś gotowa na odpowiedzialność za drugiego człowieka? Ja zdecydowałam w wieku 20 lat. Była pewna... do czasu :) Gdybym miała podjąć decyzję raz jeszcze... zaczekałabym kilka lat.