Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość banda wszawców

kiedy w gondoli i jak długo?

Polecane posty

Gość banda wszawców

do jakiego wieku w gondoli wózku jeżdzi dziecko, a od kiedy w spacerówce.? Moje urodzi sie tak nawrzesień- planuję zakup wózka zgondolką, pewnie potrzebny bedzie na całą zimę az do wiosny.Co potem w maju kiedy bedzie 8-9 miesięczne? dalej ten wózekz gondola czy juz spacerowy?ale chyba jeszcze w lecie bedzie jednak trzeba w gondoli tak? no to spacerówka kiedy?

watpie zebys 8-9 miesieczne dziecko w zimowym stroju miejscilo sie w gondoli moje bylo male jak sie urodzilo-nie bylo 3 kg do spacerowki przenioslam jak miala 6-7 miesiecy

Gość banda wszawców
hm.bo chyba 7 -9 miesięczne musi jeszcze w gondoli-tak uwazałam, a teraz nie wiem juz. naprawde 8-9 miesięczniaka do spacerówki juz mozna?

chlałabym zobaczyć 8 miesięczne dziecko w gondoli;) nie ma szans. klony do 6 jeździły na płasko, potem się frustrowały więc i oparcie powędrowało do góry.

moja córcia też tak 5-6 miechów miała jak zaczęła chcieć lepiej świat oglądać i skończyło się jeżdżenie w gondoli :D

Gość samoloty w głowie
ja widziałam wózek z gondolka który ma taki materacyk, który sie podnosi na dwa poziomy i dziecko wtedy widzi świat

Ale mimo wszystko, nawet jak ma podnoszony zagłówek, to dziecko lubi się wychylać no chyba, że zamontuje się szelki. Jednak większość gondoli jest tak małych, że 7-8 miesięczne dziecko się w nich zwyczajnie nie mieści. Ja przesadziłam Mikołaja na wiosnę. Miał hmm około pół roku.

ja planuję jeszcze z miesiąc w gondoli potrzymać. od połowy maja do spacerówki pójdzie, więc będzie miał prawie 6 miesięcy. mama taką co się na płasko rozkłada, więc będzie sobie mógł wygodnie spać (bo jak do tej pory spacerki służą głównie spaniu :)

u nas też ok. 5.5-6 mcy córa miała jak zmienilismy gondole na spacerówkę. A urodzila sie pod koniec października.

moja ma 4,5 mies i od tygodnia jezdzi w spacerówce - powód? jak nie spała to darła się z nudów :) od tygodnia jeździ na półleżąco w spacerówce i rozgląda sie zaciekawiona i wreszcie zadowolona a jak jej sie oczka małe robią to kłade ją całkiem na płasko i sobie śpi :) jak sie obudzi to znów do pozycji półleżącej wraca :)

Gość gość
Moje bliźniaczki ( Mirelka i Klementynka 3 miesiące) jak i starszy synek ( Jeremi 4 lata) jeździli w gondoli 1,5 miesiąca. Potem kładłam ich w fotelik przypięty do stelarza. Niedługo z dziewczynami idziemy do spacerówki.