Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnes199

mam 23 lata i jestem kochanka

Polecane posty

Gość agnes199

Niedlugo skoncze 23 lata od roku jestem kochanka (traktuje mnie jak dziewczyne prawie) zonatego faceta...wmawiam sobie ze jestem jeszcze mloda i niedlugo sie ogarne i znajde sobei kogos normalnego albo ze bede z tym facetem nie chce sie z nim rozstawac nie chce niczego przyspieszac moze zycie samo za nas (ja i on) rozwiaze ta sytuacje czy wierzycie ze co ma byc to bedzie i nie warto sie zamartwiac ze widocznie tak musi byc ze teraz jestem wlasnie z nim

Gość Gantorrr
oj durna ty jesteś i to cię zniszczy a im bardziej romantyczna i uczuciowa jesteś tym doszętniej szczeźniesz szkoda mi takich jak ty ale z drugiej strrony muszą ponieść karę za amoralność

myśle sie wpierdoliłas w chujowy układ i szcerze współczuje nie oceniam cie . a jak sie poznaliscie? Uwazaj bo oni zwykle zostaja z zona.i raczej nie rzucaja zon dla kochanek przypadek 1 na 200:O albo na 1000

Gość agnes199
poznalismy sie w pracy tyeraz juz tam oboje nie pracujemy jego zona raz sie dowiedziala to ja uglaskal i dalej sie spotykamy

Gość Dederonka
właśnie, oni w 99 przypadkach na 100 nie rzucają żon !

Gość ale ja glupiaaa
a on ile ma lat?

Gość agnes199
26 lat ma

Gość agnes199
szczera dziewczyno znasz podobny przypadek moze??

podobny przypadek osobiscie nie znam ale na kafe duzo tutaj takich przypadków jezeli facet ma 26 lat jest krótko po slubie ...i juz zdradza to po kiego grzybka sie zenił:O zostane stara panna

Gość samasobie
wiej póki możesz! wybij sobie go z głowy i tyle. poboli i przejdzie a taka pijawka uczepi się Ciebie i stracisz któryś rok z życia. jemu wygodnie,bawi się i tyle a Ty oberwiesz najmocniej i jeszcze od szmaciska Cię zwyzywają

Gość ja znam i wlasnie
pomyslalam czy sie z moim kolesiem nie spotykasz

Gość samasobie
kurcze, prawie wpakowałam się w podobny syf. jeszcze nie miałam faceta i miałam "lekkie" opory, więc odpuścił. i nie licz na to że zostawi dla Ciebie żonę, nawet jak zostawi to co, zaufasz mu?

jak masz ochote Agnes to mozemy popisac... jestesmy w prawie tym samym wieku.. a moj ma 29 lat i jest z dziewczyna 7 lat.