Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość archiwinilo

Do straty 6 kilo - na zawsze - START - Poniedziałek 20.04.09

Polecane posty

Gość archiwinilo

Dieta od jutra. 5 posiłków dziennie, małe porcje, co 3-4 godziny do 18.00 - 19.00, dużo płynów + rower w miare mozliwości. Kto ze mną? 66 kilo 173 cm

Gość lucja895
bardzo chetnie sie do Ciebie przylacze moja waga wyjsciowa 63 cel to 57

Gość archiwinilo
To lecimy z koksem. Ile masz wzrostu??

hej ja tez chetnie sie przylacze:) mam czas do konca maja, bo potem mam wazna impreze. tylko u mnie gorzej z kg-72:( ale mysle ze dam rade z Wasza pomoca;)

Gość archiwinilo
No to zabieramy sie od jutra i już. Robi się coraz cieplej a sadełka jak są tak są. Mirkat no to sie fajnie składa bo ja tez mam mega impreze pod koniec maja i trzeba dobrze wygladac hehe. I będziemy !!!

ja tez mysle ze bedziemy bo 6 kg to nie jest duzo-tzn, w moim pryzpadku wydaje mi sie ze jak zrezygnuje z opychania sie+ ruch+ odrzuce slodycze i wieczorne podjadanie to jest wmiare moich mozliwosci, bo wiem ze wygladam jak wygladam tylko z wlasnego niedbalstwa. a ja do rodzaju diety to dorzucam ta nielaczenia i tak do tysiaka kcal. ale nie liczy sie sposob, liczy sie cel) aha i gdybym gdzies za 4-5 dni mowila ze juz mi sie nie chce to kopnnijcie mnie glebooko:0 naprawde bo wtedy mam najgorsze dni:)

Gość archiwinilo
Z jakiego miasta jestes? Bo jak mi za 5 dni bedziesz chciala zrezygnowac to jesli bede miala blisko to przyjade i skopie Ci dupe :P Aha i zamiast chleba zakupilam juz sobie w lidlu po 3 zł taki chleb ala WASA, ale lepszy w smaku. Do tego herbatki: zieloną, czarną, białą i kiełki rzodkiewki, słonecznika :) są pyszne i jakie zdrowe :)

Gość Madziaaa*
Witam,ja również z miłą chęcią się do was przyłączę, chciała bym zgubić trochę kg żeby w końcu dobrze się poczuć w swoim ciele, obecnie mam 62-64kg(waga tak non stop mi się waha)przy wzroście 168,a chciała bym ważyć 55kg. Więc od dziś zaczynam. Znaczy się teraz idę już spać a od rana jak wstanę zaczynam.

Gość archiwinilo
Dobranoc kobitki. Od jutra zaczynamy :)

Gość Madziaaa*
Dzień doberek Wszystkim:) no to ja juz od dziś zaczęłam , rano na czczo szklanka wody z cytryną, a teraz idę zrobić sobie jakieś śniadanko, a ze dziś mam dużo wolnego to potem skocze troche na roweryk.

dzien dobry ;) dołączam do Was, laseczki. dziś zaczęłam: na śniadanko czarna -ulubiona- kawa i starte na tarce jabłko. później jakieś brokuły, serek wiejski light i siłownia, trzeba wrócic do formy po ostatnich \\\"szaleństwach\\\". - 6 kilo start ;)

super ze juz nas coraz wiecej..ja na sniadanko dwa jajka na twardo bez chleba, z pomidorkiem tylko. tez musze troszke choc pocwiczyc;) Madziaa a ty ta wode to mineralna niegazowana mieszasz z cytryna? czy zwykla przegotowana? a i ciepla czy zimna? dodajesz do tego miodu??? herheh tez ma zamiar pic taka miksture tylko po cytrynki musze sie udac, a ile tego soku na szklanke mikstury:>???

Gość archiwinilo
Witam Was kobitki Cieszę się, że jest Nas coraz więcej. Ja juz po śniadanku (chlebek z twarożkiem i szczypiorkiem). /jak narazie nie jest xle, ale najgorsze przed Nami. Ja tak bardzo uwielbiam chipsy :(

Gość Madziaaa*
Do Mirkat ,ja wodę to sobie na wieczor szykuje ,szklanka wody przegotowanej i dobry plaster cytryny wrzucam albo soku wcisne, i rano na czczo to piję,zadnego miodu nie dodaję.

Gość karolciaaaaaaa87
hej dziewczyny to ja się przyłącze bardzo chętnie. Jestem na diecie od 3 dni - starma się jesć max 1000-1200 kcal dziś od rana zjadłam: o 7 rano - jogurt light z 2 łyżkami musli i otrębami = 200 kcal o 10 - kiwi + kilka winogron = 100 kcal o 13:30 - mały kubek rosołu z paczki ;P - 60 kcal - kisiel ze słodzikiem i jabłkiem - max 200 kcal czyli jak narazie jest oki bo 560 kcal wychodzi ;) a o 17 ( po szkole) - hmm kalarior na parze + jajko bez tłuszczu = 200 kcal o 20 - jak bede bardzo głodka to 200 ml maślanki z kiwi ;)

Gość karolciaaaaaaa87
a Wy dziewczyny jakie macie menu ??- ja wiem ze moje może nie zbyt idealne - ale przynajmniej takie żeczy które w miare lubię;)

Gość Madziaaa*
Ja dziś trochę się nie popisałam i to pierwszego dnia diety.. miałam wyeliminować kawę ze swojego menu ale nie dałam rady.. śniadanie:kawa rozpuszczalna ze smietanka i cukrem i serek danio do tego, i teraz obiad zjadlam 2kromki chleba razowego z sałatą,pomidorem, i rzodkiewką ,i herbatka owocowa. A za jakieś pól godz ide znowu na roweryk na 2godzinki.

hmm fajnie ze jest nas coraz wiecej:0 w grupie sila;) ja do tej pory zjadlam: dwa jajka na twardo, pomidorek obiad: 4 pierogi z kapusta nie odsmazane tylko z wody planuje jeszcze: jogurt naturalny kolacja salatka pomidor ogorek cebula moze byc? a powiedzcie czy moge ogorka z pomidorem? bo co mi sie keidys obilo o uszy ze tak sie robic nie powinno:( a chcialabym choc w czesci stosowac sie do diety nielaczenia. a i ok 15 min na orbitreku bo na poczatek wiecej nie dam rady.

Witam! Ja miałam zamiar założyć dziś własny topic, ale jak przeczytałam Was, to stwierdziłam, że tu mi będzie dobrze. Kwestionariusz: wiek: 20 lat wzrost: 162 cm waga: 55- 56kg cel: 50 kg metoda: 1000 - 1100 kcal + niełączenie + regularność uwagi: objadanie kompulsywne!!! :( Tak...właśnie to objadanie kompulsywne to moja zmora. W święta przez nadmierne objadanie, a można wręcz stwierdzić żarcie przytyłam z 52 do 56 kg. Zbezcześciłam efekt, który osiągnęłam wcześniej. Od dziś zaczynam od nowa - niełączenie połączone z 1000 - 1100 kcal. Przede wszystkim chcę się wyleczyć z napadów obżarstwa,których nabawiłam się kiedyś przy drastycznej diecie 500 kcal i które co jakiś czas do mnie wracają. Moje dzisiejsze menu: śniadanie: 3 kromki chleba pełnoziarnistego z masłem i ogórkiem = 293 kcal drugie śniadanie: jabłko i serek wiejski = 210 kcal obiad: pierś z kurczaka z kapustą czerwoną = 322 kcal kolacja: planowany jogurt naturalny i jabłko = 140 kcal suma:ok. 965 kcal

Gość karolciaaaaaaa87
hej to znowu ja ;P to prawda, ze nie powinno się łaczyć pomidora ze świeżym ogórkiem bo unieczynnia bodajże wit C i inne antyoksydanty, a jeśli chodzi o kiszone ogórki to one nie mają już takich właściwości :D --- tyle pamietam jeszcze z biochemii :D a ja moja dietka na razie oki :D - jeszcze bedzie dziś godzina na stacjonarnym - a jutro basen i siłownia wieczorem :) Pozdrawiam serdecznie i życze powodzenia :)

Gość Madziaaa*
Hej ,a co tu taka cisza?:(

Gość karolciaaaaaaa87
hejka :) i jak u Was dziewczyny? Ja od rana musiałam w szkole siedzieć do teraz :o ale zaraz basen i siłownia wiec jakies 700 kcal się spali :) a od rana 3 łyżki płatków + jogurt light = 200 kcal jabłko - 100 kcal i obiad - rosół - 100 kcal i przed basem kefirer 0% z 100g sera białego chudego i kiwi - zmiksowane i na wierzch płatki;) ok 300 kcal a wieczorkiem hmmm pomyśle, ale pewnie bede głodna wiec jakieś warzywka i może kiwi + pomarańcza

karolciaa ale Ty malutko jesz. nie dalabym rady. ja bym tak nie potrafila. wlasnie zsiadlam z orbitreka- 20 min i tak sie ze mnie leje. moja kondycja jest naprawde kieposka. ale wczoraj bylo 15 min, jutro moze zwieksze do 25min:) a ogolnie zjadlam dzis: sniadanie: malusienki kawalek kielbasy cienkiej(wiem nie powinnam ale mialam ogromnego smaka:) obiad: 3 ziemniaki z 1, 5 szklanki maślanki i szcypiorkiem i na kolacje salatka: tunczyk w sosie wlasnym(pol opakowania) 2 ogorki kiszone , cebulka i pomidor(tak wrzucialam co tylko mialam) ale okazało sie to nawet zjadliwe:0 a wczoraj z moim lubym skubnelam 5 chipsow abonie moglam sie powstrzymac;( a tak w ogole to mam zaparcie jak narazie -kiedy nachodzi mnie ochota na cos to sobie tlumacze ze podjadjac nic nie zdzialam. na razie dziala, ale wrazie gdyby to pilnujcie mnie:) co dobrego niskokalorycznego mozna zjesc na obiad? chcialam kalafior kupic sobie ale strasznie drogie-9 zl za kg. macie jakies pomysly?

Gość karolciaaaaaaa87
polecam kalarior mrożony ;) - w tanich marketach można kupić naprawdę tanio:) np w tesco chyba nawet mniej niż 3 zł za opakowanie :) albooo 1 kg mieszanki królewskiej za 6,99 tez się opłaca :D

Gość karolciaaaaaaa87
Dzisiejszy dzień mogę zaliczyć do udanych:) Dieta przynosi efekty wiec jest super;) śniadanie: jogurt z płatkami , pomarańcza - 300 kcal 2 śniadanie: pół ogórka, pomidor, troszkę sera 0% - 100 kcal kiwi - 40 kcal obiad 2 kluski z kawałkiem szynki - max 200 kcal przekąska jogurcik light, łyżka płatków, kisiel bez cukru - 250 kcal kolacja szklanka rosołu - 100 kcal Czyli zmieściłam się w 1000 :)

Gość karenek
ja 164 wzrost, 68 kilo ....2 razy w tygodniu aerobik +steper w domu, i dieta MŻ oraz błonnik w prosze. Dzisiaj zjadlam rano lyzke blonnika , po poludniu i wieczorem i zjadlam jakies 1/2 tego co zawsze. Dla łakomczuchów polecam super BŁONNIK! a 6 kilo to by sie tek na poczatek przydalo....wakacje za pasem:D

hej ja tez mam silny motywator bo czuje sie juz lzej po 3 dniu:) sniadanko: twarog półtusty z jogurtem naturalnym + rzodkiewki obiad: piers z kurczaka + warzywa na patelnie kolacja: 1 kromka chleba + paprykarz(nie moglam sie oprzec) w ogole to ciesze sie ze jak narzie nie jestem bardzo glodna, tzn jestem ale odpedzam mysli o jedzeniu. a wiecie co...robilam przeglad ciuchow- w 3/4 rzeczy wiosennych letnich sie nie mieszcze a to dla mnie jest silny motywator. jak ja moglam wciagu roku przytyc 10 kilo? gdzie moja glowa??? az mi samej siebie zal, ale co tu poradzic, sie przytylo, trzeba sie meczyc i dietkowac:) a Wy jak zyjecie? ciagnie Was do jedzonka? cwiczycie troche?

karenek fajnie ze sie przylaczylas? a powiedz cos wiecej o blonniku? bierzesz w formie tabletek? czy jakis naturalny? ile takie cudo kosztuje?