Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pimp_

czy ktos jeszcze

Polecane posty

Gość pimp_

slucha muzyke z lat 80`????

Gość pimp_
czy cieszycie sie ze w sylwestra na MMMusik graja wlasnie takie kawalki???

Gość katarzyna 546845
w sylwestra nie siedzimy w domu przed telewizorem :-0

Gość pimp_
nie zawsze mozna wyjsc "chlac"

Gość pimp_
zreszta pisze do troche starszej rzeszy forumowiczow:P:P

Gość pimp_
a tak wogole to jest mi smutno,czas zapierdala,starzeje sie ,chodz mam dusze malolata, wszyscy by chcieli zebym chodzil pod krawatka i w gajerku......i tutaj jest problem:P taki typowy 40 to latek:P:P:P

Gość katarzyna 546845
starsza rzesza forumowiczów nie jest ograniczona do jednego muzycznego kanału :-P starsza rzesza lubi, a wręcz uwielbia muzyke lat 80-tych, ale niekoniecznie taką jaką ktoś im na siłe serwuje, ale taką którą sobie sami zaserwują :-P od tego jest internet, sklepy muzyczne, albo dla kolekcjonerów płyty winylowe (dostępne i w sklepach i w necie) :-P niekoniecznie musisz 8 miesięcy przed sylwestrem zaczynać niezbyt udaną pseudo reklame jednej ze stacji telewizyjnych :-0 jak ktoś na prawde lubi muzyke to sobie poradzi bez MMMusic :-0

Gość pimp_
kasia....pokaz mi inna stacje ktora tak gra na sylwka???? bynajmniej w polnocnej ameryce:P i nie reklamuje zadnej stecji! wspomnialem tylko:) Ladaco.....widze cie tutaj czesto ale raczej 80` lata znasz z opowiesci:)))

Gość każdy topik ma podszyw
nie wiem, nie bywam w sylwka w domu, ale na codzieć wole VH1 :-0 to ze stacji telewizyjnych, a z radiowych długo by wymieniać stacje które nadają przez satelite i mają w swoim opisie ''old'', albo ''golden hits'' :-0

Gość pimp_
a ja teraz sobie slucham polskiej stacji "zlote przeboje" lalalalalalalalalal:P:P:P:P

Gość pimp_
ladaco....juz ci kiedys pisalem ,mnie trudno obrazic:P to czym mnie zrobiono jest rocznik 28!!!!!

dajcie spokój :-0 szkoda fajnego tematu na dogryzanie sobie :-0 dla mnie muza tamtych lat to jedno wielkie cudo ;-) i to w całym muzycznym wachlarzu :classic_cool: no może poza jazzem i tego typu eksperymentami :-0 audycje Marka Niedźwiedzkiego do tej pory są dla mnie niezapomniane :classic_cool:

Gość pimp_
każdy topik ma podszyw""" masz racje....z Markiem bylem w jednym klubie i i pozniej w dobrej polskiej pizerii,nawet mu przypomnialem ten kawal o niedzwiedziu:P niesamowity facet!!!!W Polsce nigdy bym go za zycia na zywo nie spotkal:)))

Gość pimp_
ladaco.....nie pij wiecej wiecej.....mozg ci sie lasuje:P:P

Gość pimp_
ladaco.....zauwazylem ze jestes na kazdym topicu wkurwiajaca osoba....ale nie tutaj.....zaluz sobie topic i nawijaj,tutaj nikogo nie obrazisz,za maly jestes chlopiec/facet......taki malutki jak twoj penis.....rozmawiamy o muzyce.... zreszta co ty wiesz szczylu o latach 80`????

Gość pimp_
slucham i slucham i jestem rozjebany!!!!!!

Gość pimp_
ty jestes z tych wkoorwiajacych,placa ci za to???? nie potrafisz pogadac???? bynajmniej normalnie???? masz problemy???/ opowiedz o nich ,moze cos poradzimy:))) wiesz....kocham cie przyjacielu!

ja jednak z gejami sie nie bede zadawał :-0 jesteście obaj jebnięci :-0 boy george was chyba zrobił w dupach członków depeche mode :-0

Gość pimp_
kazdy topik... ja jednak z gejami sie nie bede zadawał jesteście obaj j**nięci boy george was chyba zrobił w d**ach członków depeche mode" napisz poprawnie to ci odpowiem:)

Gość pimp_
ladaco......napisz cos o muzyce lat 80`.....

Gość pimp_
ladaco.....lubisz tanczyc w ...parach??? jestes romantyczny???? czujesz rytm???? czujesz jak ona tanczy???/

pimp to jednak pedał :-0

Gość pimp_
ladaco.....to ty chciales miec lizany tylek nie ja.....bleheheheheh

a ty mu nie odmówiłeś :-0

Gość pimp_
kazdy topik....ty nawet pedalem nie jestes..... to koorwa kim ty jestes???????? pajacu????

słowo pedeał boli? ups.....przepraszam................nazwe cie politycznie poprawnie ..............jebany w dupe gej :-0