Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złaosoba

obawiam się, ze moja matka jest osobą

Polecane posty

Gość złaosoba

przewrotną. Znaczy się coś tam robi, ale myśli sobie swoim chytrym planem, żeby mnie skompromiotować. Jest jakby...moją teściową. Złą teściową. CO ROBIĆ????

Gość ewenement na skalę światową
Przechytrz ją.

Gość pierdnij sobie

Gość złaosoba
Musze ją przechytrzyć ale nie wiem jak bo NIE WIEM JAKI MA PLAN. Jak można przychytrzyć plan , którego się nie zna??? Jest tylko jeden sposób jak mieć się dobrze - podpisać pakt z diabłem. Moje zdanie :(

Gość złaosoba
Nie mogę jej wyrzucić z jej własnego domu, a nie zrobiła przepisu. Poza tym by mnie pogryzła. I tyle :( Pozostaje mi tylko iść i podpisać pakt z diabłem. Bo co? :(

Gość ffffffffffffffffffffffffffffff
to po co utrzymujesz z nią kontakt? hahahhaha

Gość złaosoba
Przez nią omal nie skończyłam w psychiatryku!!! I to od lat... czy jest tu ktoś kto podpisał pakt z diabłem? Nawet mi nie chodzi o to, że MUSZE się mieć dobrze za wszelką cenę, ale tu gdzie jestem jest takie nastawienie na kasę, że co osoba to pakt z diabłem chyba. A pierwsza moja matka. Nic dziwnego że mnie ciągnie. :(

Gość złaosoba
Utrzymuję z nią kontakt bo nie mam mieszkania. Ona jest zdrajczynią. Zdradziła mnie i wpędziła w kłopoty. NIe życzę jej źle, ale czemu JA MAM się mieć źle przez nią. Bez sensu całkiem , nie?

Gość szanowna pani bąk
pakt z diabłem , pakt z diabłem i pakt z diabłem :O stosujesz powtórzenia czy mi sie wydaje? :)

Gość złaosoba
Przez nią nawet na wycieczkę nie mogłam sobie pojechać i musiałam iść na wesele. I jeszcze kupić kieckę a co mnie obchodziło to wesele? Tyle co to wszystko co widzę za oknem... sorry - za oknem mnie obchodziło więcej niż to wesele.

Gość To sie wyprowadz tez mi proble

Gość złaosoba
No może sie powtarzam, ale jak chcesz się mieć dobrze mając dużo grzechów. Bóg Ci nic nie da. A każdy chce sobie dobrze żyć. Nie chcesz żyć dobrze? Wyprowadź się, wyprowadź - obawiam się że stosujesz powtórzenia gościu. A za co?

Gość złaosoba
Jeszcze na tym weselu musiałam dać prezent - i to jaki? Rok MOJEJ PRACY to było. Nie wiem... nie to że mi żal nominalnej wartości (to też!!!) - ale rok mojej pracy... tyle pracy... wiecie praca jako wartość - mój wysiłek. No ale nic - widzę jakim tu jestem dnem. Może gdzieś indziej będzie lepiej. I nigdy nie zrozumiem jednej rzeczy - dlaczego na tym weselu nie było nikogo z KANADY? Aż by się prosiło! A tu nic :( Czemu?

no widzisz a ja przez swoją mam zaburzenia lękowe, złą, niesłuszną opinie, przeprany mózg, jestem uzależniona psychicznie, od 3 miesięcy borykam się z problemami zdrowotnymi (w tym boje się o wzrok), nie mam poczuca bezpieczenstwa, wolnosci, brak mi wiary w siebie itp a ona sobie zyje w najlepsze wczoraj na mnie kląła bo jej przeszkadzało światło psa tuczy choć musi być na diecie i niestety mieszkam z nią choć nigdy nie miałam większego wroga od niej :( porazka mieszkac i miec doczynienia z wrogiem w dodatku momentami niebezpiecznym tak, chcialabym miec wreszcie poczucie bezpieczenstwa ;)

Gość złaosoba
A ile masz słuchaj? 15?

Gość złaosoba
Moja matka nie jest moim wrogiem OBECNIE. Więcej jej się nie dam to nie jest moim wrogiem, ale kurde - co rząd jej jakiś to większa głupota. Generalnie w 2004 jej wszelkie racje się skończyły. A ja? ja jestem już na skraju bankructwa - to nie żarty. przez nią. I zajeżdża mnie wiesz jak woła jakiegoś. I tyle. 2004 skończyło się cokolwiek w Polsce i koniec. Staliśmy się Dzikim Zachodem wtedy ze stolicą w Brukseli. Reszta to bzdury jak dla mnie. Z moją matką na czele.

Gość złaosoba
Moja matka to przerwotna kuna domowa, łasica. Kto jej się podda ten jest głupi - jak ja :(((

Gość złaosoba
Byleby jej dupa była i cała i zdrowa. Tyle o niej myśle :( A moja? To nie. Moja może być chora.

Gość złaosoba
ffffffffffffffffffffffffffffffffffff - napisz tu coś więcej. Bitte!

A ile masz słuchaj? 15? Do kogo to było? Do mnie??????

Gość złaosoba
fffffffffffff- to było do Ciebie. A ile masz latek? 40?

Gość złaosoba
jak mi napiszesz ile Ty masz lat to ja Ci napiszę ile ja mam lat, OKI?

Gość złaosoba
up

A dlaczego mialabym miec 15??????????????????????? Hę? mam 15 +10 hha

Gość złaosoba
a ja mam 15 + 10 + 10. I co ty na to?

Gość złaosoba
Ale to i tak lepiej niż 15+ 15+ 15 nie? To za 10 latek będzie.

Gość złaosoba
15+15+15 +15 +15 nie? I wszyscy wykorkują a moja matka nie. Oczywiście nie życzę jej tego jednak czasem... :( Moja matka jest taka pobożna... chyba do setki dociągnie a ja?

Gość złaosoba
Ani gruba nie jest ani nic. Po śmierci ojca najwyżej się hajtnie drugi raz i znowu będzie wdową. Ale wiecie - jak taka pobożna osoba Z DRUGIEJ STRONY mogła sobie zrobić ze mnie GARAŻ. Nie mieści mi się to w głowie :(

Gość złaosoba
A jak tu jeszcze trochę zostanę to mi wjedzie do zadka tym swoim autem wiecie. W ten ekran i w ten fotel mój przed tym ekranem. Taka jest jakaś ...agresywna. Nie wiem zresztą - uważam, że nie znam swojej matki :(

Gość złaosoba
Ale to życie jest, nie? Po 35 latach nie znam swojej matki. A w szkole jednej pracowałam ROK, co to jest rok nie? I już mnie wszyscy znali. A najbardziej kadrowa. Wiecie co... a ja jej nie znam wcale. I co wy na to? :( Ja matki swojej nie znam a co dopiero kadrową z Chrzanowa? :( Ale ludzie to wiedzą wszystko. A ciekawe czy ona wiedziała co robiła jak miała zamkniętą tę swoją klitkę. Albo może nie wiedziała? Ciekawe... ot i tyle. :( Miała przeczyszczenie w WC. Tyle... CHYBA :(