Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeelkaaa

Mój mały - wielki kompleks.. MOJ BIUST... - powód do zdrady?

Polecane posty

temu prawiczkowi chyba juz naprawde jedynie wiara zostala... frajerzyna, ktory nigdy nie widzial, zadnych cycuszkow oprocz jego wlasnej matki ;p Skad tacy ludzie sie biorá????!!!

Wklęsłosutkowa pseudokobieta mnie krytykuje. Nawet dziecka piersią karmić nie będziesz mogła kaleko. W Tobie jest mniej kobiety niż we mnie faceta, a to naprawdę duża sztuka. :classic_cool:🖐️

Gość ka jo je
ja mam D i Ci zazdroszcze. Wolalabym takie male, jedrne, sterczace zeby nie musiec nosic stanika (nie mowie o tym,zeby nie nosic pod przejrzyste cienkie bluzki), ale pod sweterek albo cus... odrazu sie czlowiek lepiej czuje taki nieskrepowany ;) Gdyby byly male i flaczkowate to moglabym zrozumiec Twoj niepokoj,ale sa naprawde ok, Kobieta Ci to mowi! :)

ja akurat kompleksów nie mam:) ale skoro uwazasz ze mozna odrzucic dziewczynę z małym biustem to pomyśl co takie robia z prawiczkami:)

Nawet dziecka piersią karmić nie będziesz mogła kaleko - i tu sie mylisz kolego. Będzie karmiła dziecko jak każda inna kobieta. A jesli chodzi o Twoje bycie facetem to jeszcze musisz poczekać, az skończy Ci sie okres bycia chłopcem:)

"ale skoro uwazasz ze mozna odrzucic dziewczynę z małym biustem to pomyśl co takie robia z prawiczkami" Ja nie uważam, ze robią źle i nie mam o to do nich pretensji.💤 Mają prawo mieć swoje kryteria, tak jak ja mam prawo mieć swoje. :classic_cool:🖐️ A to że niektóre babki się tu rzucają, że nieudany prawiczek uważa ich cycki za oblesne oznacza tylko, że ich poczucie własnej wartości jest zerowe. :classic_cool:🖐️

Gość
Eeeelkaaa ZAJEBISTE MASZ CYCKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ktory facet siedzi wogole na kobiecym forum... i ty smiesz nazywac sie mezczyzna prawiczku. Moze jestes prawiczkiem, bo Twoja "sikawka" ma zaledwie 3 cm w zwodzie. A tak wogole to jestes faktycznie troche niedouczony... dzieci wykarmie bez zadnego problemu. Jesli chodzi o Ciebie to i tak nigdy nie bedziesz ich mial, wiec co z Ciebie za mezczyzna???

Widzisz amfetka ile w Tobie agresji. 💤:( A prawda jest taka, że i tak za każdym razem gdy dochodzi do zbliżenia boisz się reakcji faceta na swoje suty i niezależnie od tego co na mnie piszesz i tak nic tego nie zmieni. :classic_cool:🖐️ I choćbym miał w sobie zaledwie 1% męśkości to i tak w Tobie jest mniej z kobiety. :classic_cool:🖐️

Prawiczku cokolwiek nie napiszesz na moj temat najpierw sie dobrze zastanow, bo robisz z siebie publicznie malego kretyna. Moge kochac sie nawet z nowo poznanym mezczyzna przy zapalonym swietle. Jestem dumna ze swoich piersi. Wszystko ma swoj urok

Prawiczek z wiarą zapytaj kogos kto już widzial naga kobiete to Ci powie jak wygladaja sutki podnieconej kobiety. Ona ma wtedy w sobie 100% kobiecości a Tobie nadal zostaje 1% męskości:)

"Prawiczek z wiarą zapytaj kogos kto już widzial naga kobiete to Ci powie jak wygladaja sutki podnieconej kobiety. Ona ma wtedy w sobie 100% kobiecości a Tobie nadal zostaje 1% męskości" Wklęsłe suty nie stają się normalne podczas podniecenia. :classic_cool:🖐️ Zatem niestety w dalszym ciągu zostaje jej

Prawiczek z wiarą nie każdy daje przy zagaszonym świetle, przez odsunięte majty. Ale widac ze dla Ciebie to bedzie jedyna forma kontaktu z kobieta

Gość Oko Saurona
po kiego grzyba się z tym debilem z f23 użeracie? przecież każdy wie, że tam nikt z tam pisujących żywej kobiety nawet za rękę nie trzymał

"Prawiczek z wiarą nie każdy daje przy zagaszonym świetle, przez odsunięte majty. Ale widac ze dla Ciebie to bedzie jedyna forma kontaktu z kobieta" Próba pojazdu kompletnie niezwiązana z moją wypowiedzią. 💤🖐️ Tak to jest, jak się stara za bardzo. :classic_cool:🖐️

I pomysleć, że całe najeżdżanie na mnie spowodowane zostało tylko tym, ze wyraziłem swoje zdanie w temacie, które nie pasuje zakompleksionym kobietom z małymi piersiami i wklęsłymi sutkami. :(:classic_cool:🖐️

raczej najeżdżanie spowodowane jest tym, że posiadasz stulejkę zarówno na mikroprąciu jak i na mikrym umyśle taką mam opinię