Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeelkaaa

Mój mały - wielki kompleks.. MOJ BIUST... - powód do zdrady?

Polecane posty

tłumaczy tylko tyle, że jesteś debilkiem z wątłą psychiką :) ps - defekuję ci prosto do otworu gębowego i zakańczam w ten sposób dyskusję

Gość Tomaszekk
Cycki przecież można zrobić, więc wybierz sobie dobrego chrurga i po sprawie. A sama zajmij się poważniejszymi sprawami niż wielkość cycków. Patrz na to: http://antyklerycow.wrzuta.pl/film/2IEX98wpraX/video_2 Pokażesz mu takie umiejętności, facet zdębieje. Oczywiście jedynym ubraniem mogą być jedynie ładne buty. Inne części garderoby surowo zabronione.

"Cycki przecież można zrobić, więc wybierz sobie dobrego chrurga i po sprawie. " Weźcie sobie to do serca dziewczynki, zamiast burzyć się, że ktoś Wam otwarcie pisze prawdę. :classic_cool:🖐️

nad wklęsłymi sutkami (nie sutami - to takie lekceważące, anatomiczne i zupełnie nie erotyczne) warto popracować. Głaskanie, masowanie, wyciąganie a nawet leciutkie podszczypywanie poprawi krążenie i w istotny sposób może je uwydatnić. Zająć się tym powinien facet ale dla regularności warto robić też samej, np. raniutko. W ostateczności i na jakieś specjalne okazje można zakładać sobie opaski zaciskowe, super najprostsze są kilka razy zawinięte małe gumki recepturki. Ja mam nawet takie srebrne specjalnie na miarę zrobione z wisiorkami.

Gość fdsfsddsfsd
Milutkie piersiątka:)

Gość loooooolita
tez mam takie:)

Gość baba z wielkimi cycorami
Jak ja bym chciała mieć takie cycki!!! Nigdy, przenigdy ich nie powiększaj operacyjnie! Nawet dla swojego chłopaka. Uwierz mi!!!

Gość zaraz idę na tv
prawiczku - chyba jeszcze długo bedziesz prawiczkiem ^^ nie wiem dlaczego jedziesz kobiety z małym biustem - chyba masz jakies kompleksy ;x i skoro nie zadawalasz sie "polsrodkami" to sobie zyj w tej abstynencji do starości bo inne kobiety tez sie moga nie zadowalac polsrodkami i wtedy zostanie ci tylko autoobciąganie ^^

Gość gość
Ile ludzi tyle gustów. raczej większość lubi duże, ale znam dziewczynę z super biustem (w moim typie - duży, jędrny, sterczące sutki pośrodku), która zakochała się w facecie, który brzydził się dużego biustu, więc nigdy nie wiadomo jak życie się potoczy.

Gość gość
I tylko po to żeby się tym pochwalić rozgrzebałeś temat z przed 6 lat?