Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

i-obserwator

MENS CORNER

Polecane posty

Choć nie napisałam tego wprost - i owszem. Choć kobiety także się zdarzają. Statystyka jednak, choć narzędziem szatana ja zwą, w moim przypadku mówi sama przez się ;)

obserwator - ale sam ze sobą rozmawiał chyba nie będziesz? jest też, o ile mię ma intuicja nie zwodzi, brad pit ale on jak widac zajęty jest czyms innym (o czym juz pisałam) :O

No właśnie.. a z kim możesz porozmawiać w męskim kąciku (pomijając płec odmienną oczywiście)?

rozmawiac z facetami? :D:D o czym kartach i meczach? przeciez nie wymienią sie tu erotycznymi doświadczeniami ;)

obserwator nie jest to az tak trudne ale musi byc jakas rozmowa :)

obserwator a myslisz ze kobiety taki temat interesuje?:)

v33 - owszem można rozmawiać z facetami na wiele ciekawych tematów. O czym rozmawiają mężczyźni gdy nie ma kobiet wiem jedynie z opowieści, także w tym temacie się nie wypowiem. Obserwator - który zatem nick byłby Twym potencjalnym rozmówcą na tym topiku?

Gość dziewczyna z komputera
topik babsko babski staje się po pewnym czasie usypiający tak samo by było z mens cornerem

wiesz ja z kobietami tez tu prowadziłam dyskusje jako facet ;)

mnie bierzesz jako wzór i prototyp typowej forumowej kobiety?:D:D

dziewczyno - skąd wiesz? kobiety to troszkę inny rodzaj rozmowy niż mężczyźni. Choćby z tego względu że zawiązują "sojusze" i robią się dwie grupy - "za" i "przeciw" i albo się ścierają (nie liczą się wtedy często rzeczowe argumenty) przez całe "życie" topiku albo jedna z grup się wykrusza i zostaje kóło wzajemnej adoracji czyli przysłowiowe "flaki z olejem". U mężczyzn, choć doświadczenia takiego nie miałam z tej prostej przyczyny ze jestem kobietą, wydaje mi się że wygląda to inaczej.

Gość dziewczyna z komputera
jak możecie, oszuści! :) ja kiedyś prawie wyrwałam dwie laski ale sie zlitowałam znaczy wymiękłam

obserwator powiedz jeszcze ze jako kobieta nazwałes mnie wtedy wulgarną istotą tego forum ;)