Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AQUA_22

Mądrze i trwale - 15 kg do końca sierpnia! Baj, baj maszkaro D

Polecane posty

Takich tematów jest wiele, zdaję sobie z tego sprawę. Jednak zawsze znajdą się osoby nowe które szukają swojego własnego punktu zaczepienia... Zapraszam tutaj kobiety i mężczyzn którzy chcą zrzucić zbędne kilogramy i pokazać nową smukłą sylwetkę. W ciąży przytyłam 18 kg z czego 11 poszło w niepamięć. Zostało mi 7 kg do wagi z przed ciąży jednak nie chcę ważyć 61 kg bo to nie moja waga. Moja waga idealna w której czuję się jak młody bóg to 53 kg. Już raz dużo schudłam i wiem, że potrafię zrobić to znowu. Każdy potrafi tylko musi mieć dobra motywacje! Ja chcę schudnąć przede wszystkim dla siebie. Troszkę dla męża który uważa że przecież wszystko jest ok ale na pewno się nie obrazi jak trochę schudnę :P No i dla synka żeby miał smukłą mamuśkę :D Kto ze mną ?? Śmiało :)

Gość zielona_jagoda...
Ja przytyłam 10kg w 2 miesiące. Ważę teraz 55kg i chcę schudnąć z 7-8kg. Jaką dietę stosujesz?

Witaj. Będę stosować przede wszystkim dietę niełączenia i 1200 kcal. Po miesiącu przejdę na 1000 kcal (na miesiąc) i potem już do końca niełączenia i 1200 kcal. Cwiczyć stricte nie będę bo jestem półtora miecha po cesarce i brzuszków np. nie mogę wykonywać ale różne inne fajne ćwiczenia jak najbardziej. Poza tym spalam kalorie przy synku który wyciska ze mnie siódme poty.

Gość zielona_jagoda...
Ja jak na razie mniej jem, zrezygnowałam ze słodyczy i jem dużo warzyw i owoców. Nigdy na diecie nie byłam więc teraz szukam odpowiedniej dla mnie, żeby się tak bardzo nie głodzić bo uwielbiam jeść :D Muszę zrzucić trochę brzuch i dlatego postanowiłam robić co najmniej 20 brzuszków dziennie, poza tym rowerek i mam nadzieję, że się uda :) Powodzenia 🌼

Również życzę powodzenia! Ja polecam 1200 kcal i niełączenia bo nie jest wcale tak trudno. Najważniejsze to nie myśleć ciągle o jedzeniu i mieć motywacje. Ja np. jestem świadkową na ślubie szwagra w sierpniu. Muszę się dobrze prezentować :P

Gość zielona_jagoda...
a czy jest jakiś przykładowy jadłospis takiej diety? Ja chcę zrzucić parę kilo do lata :)

Zjadłam dziś pół bułki ze schabem i serek wiejski nisko tłuszczowy i szklankę napoju razem około 350 kcal.

Gość zielona_jagoda...
Znalazłam coś takiego http://fitness.magicsport.pl/892,dieta,1200,kcal.html Nie jest taka zła więc wypróbuję :) Teraz idę na spacer z pieskiem. Odezwę się później. Pozdrawiam

Gość zielona_jagoda...
trzeba usunąć spację za 892 ;) Ja dzisiaj dużo zjadłam :( Dlatego będę tutaj pisać żeby się zmobilizować. Na obiad zjem coś lekkiego i na kolację również.

Gość zielona_jagoda...
Tak, wiem ale chciałam zobaczyć chociaż przykładowy jadłospis ;) Teraz uciekam. Do zobaczenia później 🌼

Gość zielona_jagoda...
Witam! ;) Dzisiaj na śniadanie zjadłam jedna kanapkę ciemnego chlebka z plasterkiem szynki i pomidorem + kawa z jedną łyżeczką cukru. Postanowiłam nie robić jakiejś specjalnej diety tylko po prostu mniej jeść i dużo ćwiczyć. Na drugie śniadanie zjem jabłko i oczywiście piję dużo wody mineralnej ale gazowanej bo niegazowanej nie lubię. Na obiad to jeszcze nie wiem ale planuję ugotowanego fileta z kurczaka+ jakaś surówka bez ziemniaków. Ciężko będzie coś czuje bo 2 dni temu postanowiłam rzucić palenie i jeszcze bardziej chce mi się jeść :( Chciałam się dzisiaj zważyć i raz waga pokazała mi 60kg a jak drugi raz stanęłam to już 55 :D chyba się zepsuła. Muszę kupić nową i raz w tygodniu się ważyć :) Pozdrawiam i miłego dnia życzę 🌼

Hej, hej :) Ja przegiełam dziś trochę ale w sumie niedużo :) Jutro będzie lepiej :P Ja tez nie robię ścisłej diety bo takie restrykcyjne powodują jojo a my go chyba nie chcemy prawda ? :) Ja dziś na śniadanie jogurt ze zbożami, potem rogalik, woda i na obiad chude mięsko w sosie z marchewki i selera :) Ogólnie spoko. Dziś już nic nie jem. Ostatni posiłek zjadłam o 18:00. Teraz już tylko woda, woda i herbatka na laktacje hehehe :P Jutro mam zamiar zrobić lewatywę. Cudowna sprawa. Wiele osób się jej boi a ona naprawdę pomaga i oczyszcza organizm. Jagoda ile masz lat ?? Ja w czerwcu 22 :)

Ja dziś spaliłam dużo kalorii bo szybko spacerowałam z wózkiem 3 godziny :)

Witaj :) Ja na obiad zrobiłam sobie filet z kurczaka z warzywami a na kolację sałatkę grecką ;) Tak poza tym robiłam brzuszki i biegałam pół godziny i byłam na spacerze z pieskiem :) Mam 20 lat. Młodziutką mamusią jesteś :) Ile bobasek ma lat?

No to ile wreszcie 20 czy 28 hehe :) Chciałam mieć wcześnie dziecko bo potem pewnie by my się juz nie chciało. Moja siostra ma 30 lat i twierdzi że już jej się nie chce, że jest za stara hehehe. A mój dzidziuś ma 6 tygodni :) W ogóle nie jestem głodna. Tylko pić mi się chce :) Pisz jutro jak tam zmagania z pokusami :D Nikt juz do nas nie dołączy ??

będę miała 20 lat 28 czerwca :D No to malutką masz dzidzie, musi być kochana :) Ja dzisiaj zajmowałam się półrocznym dzieckiem koleżanki :) Ja też chciałabym mieć dziecko ale jeszcze nie teraz. Chcemy z moim narzeczonym się jakoś ustawić, kupić mieszkanie lub dom i dopiero wtedy pomyślimy o dziecku. Nikt już nie chce do nas dołączyć? :( Wszyscy chyba siedzą na tych starszych topikach.

Zapraszam osoby które przeraza to ze się nie odnajdą na tych starych topicach!!! :) Dziś tez spoko. Nie chce mi sie jeść tylko strasznie pić !!!!

Hej ;-) Ja jestem na diecie od wczoraj,nie jem slodyczy, ziemniekow, makaronu, ryzu, pije duzo wody :-) w sumie od okolo dwoch tygodni pije duzo wody i jak na razie 3 kg mniej. od przyszlego tygodnia zapisuje sie na aerobik. Mam 22 lata. Przez ostatnie d lata przytylam okolo 15 kg, sama nie wim czego ;/ dzisiaj wypilam kawke z 1 lyzka cukru, zjadlam duzy jogurt i pije wode. na obiad nie wiem co zjem. I łykam jeszcze tabletki wspomagajace odchudzanie Linea, na razie podkradam mamie ale zamierzam kupic :-)

mialo byc, ze przez ostatnie 3 lata tyle przytylam i tez chce schudnac do sierpnia na swoj slub, chociaz wolalabym do czerwca bo ide na wesele do kuzyna

Witaj kolokokta :D No to działamy wspólnymi siłami. Co jest waszymi słabościami ? Moimi słodycze :( Ciastka i cukier...

Hello :) Jak Wam idzie ?? Mi całkiem nieźle. Od rana zjadłam kaszkę manną z truskawkami 230 kcal :) Woda, woda i jeszcze raz woda :)