Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mmmężatka

oliwienie

Polecane posty

Witam kafeterian. Nie wiem jak opisać swój problem i czy w ogóle należy to nazywać problemem. Otóż mam tendencję do obfitego nawilżania w wiadomym miejscu. Dotąd nie stanowiło to żadnego problemu, moi poprzedni partnerzy bez problemu dochodzili w trakcie stosunku, ale z tym nowym jest inaczej. Od wielu lat jego jedyną partnerką była jego żona, a ich pożycie układało się dobrze. Niestety w trakcie współżycia ze mną słabo mnie czuje, ale to nie dlatego że jestem dla niego zbyt rozjechana, wprost przeciwnie, ma dużo większego niż moi poprzedni kochankowie i bardzo mocno go czuję. Twierdzi że jest przyzwyczajony do silniejszych bodźców i wspólnie doszliśmy do wniosku, że moje obfite oliwienie może być jedną z przyczyn tego że jest inaczej. Boję się że to go zniechęci, a że jest niezłym buchajem, przeto chciałabym go zatrzymać jeszcze parę tygodni, bo co u dużo mówić, jestem dosyć niewyżyta. Poradźcie mi co mam robić.

Często ubocznym skutkiem brania pigułek antykoncepcyjnych jest zmniejszenie wydzieliny w pochwie. :) Ale najlepiej pogadać o tym z ginekologiem, bo może są (na pewno są) jakieś preparaty na tę przypadłość?

jakiś ręczniczek pod ręką może być użyteczny. Ścieranie nadmiaru śluzu można przekształcić w jakąś pomysłową niezłą zabawę. Np. w trakcie penetracji zawijanie wokół, przerwa i pokaz delikatnego przeciąganie zwiniętego ręcznika wzdłuż c*pki. W wersji bardziej perwersyjnej ale i radykalnej \"wbicie\" do środka skręconego ręcznika może być bardzo podniecające. Bez ręcznika - jak sama ręką będziesz czerpała jak to piszesz oliwkę i rozsmarowywała ją sobie na piersiach i gdzie indziej to jeszcze bardziej go podniecisz.

Gość janeczka78
ja kiedyś ten efekt ograniczałam poprzez porządną palcówka do orgazmu i płukanie pochwy herbatą rumiankową. To co prawda wymaga przygotowania przed ale można zrobić to z partnerem. Taki pokaz palcówki jest przez panów bardzo ceniony. Tylko należy znaleźć sposób żeby poczekał na swoją kolej.

Tabletki antykoncepcyjne biorę - ostatnio nawet zostały mi zmienione przez lekarza, co nieco ograniczyo oliwienie, ale róznica jest ledwo odczuwalna.

Podobnie jest z moją kochanką. Ostatnio improwizowaliśmy, w pewnym momencie przerwaliśmy stosunek, po czym zszedłem w dół i dmuchałem na jej wargi. Efekt znikomy, ale podobno było to całkiem przyjemne.

Gość praktika
nie wstrzyknąć ale najlepiej wlać irygatorem, można też gruszką do lewatywy, w końcu można chlupnąć z butelki "pet" na leżąco w wannie i ręką trochę przytrzymać.