Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krezys

CO O TYM POWIECIE??? PRZECZYTAC!!!

Polecane posty

Gość krezys

chcialbym miec dziewczyne! w taki dzien jak dzis chcialbym wziac ja za reke i pujsc na spacer... jestem normalnym czlowiekiem ktory potrzebuje kogos bliskiego... ale nie moge nikogo znalezc:( mam w dupie co tu napiszecie musialem to napisac i juz:P chcialbym ja przytulac przy swietle ksiezyca w chlodna wiosenna noc i ogladac blekit nieba latem.... jesli jest tu ktos normalny to zrozumie...pewnie zaraz poleca bluzgi i wyzwiska ale pewnie 3/4 ludzi na tym forum(samotnych) czuje to samo:P

Gość Pustostan Psutych Słów
pójść, zainwestuj w słownik

Gość Pustostan Psutych Słów
kup sobie dmuchaną przyjaciółkę, będziesz mógł z nią robić co chcesz a ona nie piśnie słowa.

Gość krezys
no wiedzialem ze tak bedzie... mnie sie zdarzyl pojedynczy blad ortograficzny a ty bedziesz pajacem do konca zycia chyba wole juz robic bledy ortograficzne niz byc takim nieczulym na innych ludzi... i przesmiewca cudzych uczuc

Gość maliznaaa
Ja rozumiem:D

Moj drogi to normalne ze na tym forum nikt nic normalnego nie napisze bo tu same jelopy siedza i tylko bluzgami rzucaja...bo innych slow nie znaja :D pewnie lektur nie czytali wiec nie ma sie co dziwic, a wracajac do tematu,ja mam faceta a czuje sie samotna...Nie ma reguly na nic

Gość krezys
to moze masz nie odpowiedniego faceta?? jak mozna byc z kims i czuc sie samotnym to chyba nie jest ta "jedyna" osoba...

Gość Kasiaaaaaaaaaa
Ach, kto by tak nie chciał... Trzeba się cieszyć tym co się ma ale ja już straciłam nadzieję, że będzie inaczej. Jak chcesz to napisz, bo nie będę się tutaj uzewnętrzniać. Jak chcesz to napisz kmucha@autograf.pl

Gość samotna brunetkaaa
A ja podziwiam takich jak ty, ze tu to pisza, sama chetnie bym kogos poznala bo tez juz mam dosyc samotnosci, zwlaszcza ze teraz tyle slonka za oknem

no to juz wymiencie sie e-mailami i do dziela,szkoda dnia,moze jeszcze dzis male spotkanko

Gość krezys
za co mnie podziwiasz???? skoro nawet nie potrafie nikomu w czy tego powiedziec... tylko wylewam sie na jakims forum:( to chyba nie jest powod do dumy...

Gość ania_-_
No cóż, nie musisz ogłaszać tego, że chciałbyś kogoś przytulać, z kimś rozmawiać, i po prostu kogoś kochać. Nie jedna osoba tego pragnie. Jeśli masz upatrzoną kandydatkę to po prostu zacznij działać i tak nie masz nic do stracenia.... A jeśli nie masz to postaraj się kogoś poznać. Nie siedź w domu tylko wyjdź do ludzi :):):) Niestety czasem bywa tak, że po pięknie spędzonych chwilach razem ktoś uznaje że to koniec i jest ból płacz i tyle pozostaje z tej pięknej miłości....

Gość krezys
mam 19 lat i czuje ze zycie przelatuje mi przez palce:(

Gość krezys
no wlasnie:( wydaje mi sie ze bede juz sam do konca zycia:(

zajmij sie czyms zacznij ksiazki czytac i bierz z zycia to co najlepsze a nie w zwiazki sie baw, zainwestuj najpierw w siebie pozniej przyjdzie czas na wszystko...glowa do gory

Gość krezys
pewnie wyolbrzymiam... ale nie wydaje mi sie aby cos sie zmienilo

Gość asadddda
Podpisuje się pod tym. To jakaś masakra, wiosenna depresja. Takie piekne dni, wszędzie zakochane pary, a ja ciągle sam. Wk...się coraz bardziej ostatnio. Najśmieszniejsze, że jestem przystojny i często nieznajome dziewczyny się do mnie uśmiechają itp. Ale jak już mi się jakaś bardzo spodoba, to nic z tego nie wychodzi. Fatum? To wszystko jest jakieś popieprzone, tyle Ci powiem. Świetnie Cię rozumiem. Mam ochotę rozwalić wszystko dookoła.

Gość krezys
noooooooooo najgorzej jak ktos sie caluje na ulicy itp. :////// jak widze ta piekna pogode za okne to az mnie skreca bo chcialbym gdzies pojsc z kims.... tzn z dziewczyna i nie mam nikogo takiego:(

Gość asadddda
Chciałbym wziąć dziewczynę, w której się zauroczyłem za rękę, chciałbym z nią iść do parku. Żebyśmy siedzieli, trochę rozmawiali, trochę pomilczeli, popatrzyli sobie głęboko w oczy, popatrzyli na drzewa, na ptaki. Pewnie jak zwykle nic z tego nie wyjdzie, będzie kolejne zmarnowane lato przed durnym komputerem, na przeglądaniu durnych stron, których mam po dziurki w nosie. Chyba jak sięza bardzo chce to odstrasza dziewczynę. Nawet jak sięjest fajnym, inteligentnym, przystojnych facetem. A Was, dzieci neo, mam w d...e. I tak tego nigdy nie zrozumiecie.

Gość krezys
kur.... i te wakacje przed komputerem:( to widmo mnie przeraza i swiadomosc ze kazdy skorzysta jak najlepiej z tego czasu a ja bede siedzial sam bo nie chce byc 5 kolem u wozu

Gość nie sypiam z komiczne
dokladnie, autor chce podupczyc i tyle ale o co tyle krzyku, czy to warte jest takiego placzu... 100 zl i na 0.5h w agenturze wystarczy...

Gość samotna brunetkaaa
Krezys uwierz mi w twoim wieku wszystko przed toba, ja jestem troszke starsza, i jak mialam 19 lat tez wszystko mi sie wydawalo do d*py ale uwierz mi teraz minelo pare lat i z tego punktu widzenia czlowiek docenia tamte lata, jak bedziesz mial dwadziescia pare wtedy dopiero zrozumiesz ze twoja sytuacja nie jest wcale zla!

Gość ania_-_
E tam chłopaki przesadzacie.... Co mi z tego, że ja te wszystkie piękne chwile przeżyłam jak mnie tydzień temu zostawił:( Nie umiem sobie znaleźć miejsca na to macie jakąś radę?

Gość asadddda
W zimie jest jakoś lepiej, z domu się specjalnie nie chce wychodzić i nie widzi tylu zakochanych par i piękna świata. No i czeka się na wiosnę, myśli się, że się wszystko zmieni. A później jest znowu to samo. I znowu. I znowu. I jest coraz gorzej.

Gość samotna brunetkaaa
Bo my zyjemy w takim spoleczenstwie gdzie koniecznie trzeba miec faceta lub dziewczyne, pozniej w jakims tam wieku meza/zone i dziecko, poruszam troszke inny temat. Chodzi mi nie czuj ze musisz miec dziewczyne by czuc sie lepszy, ale rozumiem twoja sytuacje ze po prostu chcesz spedzac czas z kims bliskim, przytulac, czuc sie potrzebnym. Ale tez tak sobie mysle lepiej byc samemu niz z byle kim! A jak juz znajdziesz to upewnij sie ze to prawdziwy diamencik, napewno warto czekac:)

Gość krezys
do samotnej brunetki: to w jakiej Ty jestes sytuacji??? skoro mowisz ze moja nie jest wcale zla... ja mam 19 lat i sie czuje stary kurde takie gowniarze po 14-15 lat paraduja za reke po ulicach a ja caly czas sam:( i to dopiero dziwne mowie serio

Gość krezys
asadddda W zimie jest jakoś lepiej, z domu się specjalnie nie chce wychodzić i nie widzi tylu zakochanych par i piękna świata. No i czeka się na wiosnę, myśli się, że się wszystko zmieni. A później jest znowu to samo. I znowu. I znowu. I jest coraz gorzej. ja czuje dokladnie to samo:(:( ta nadzieja ze nastepna wiosna albo wakacje beda inne a wiosna przychodzi kolejne wakcaje mijaja i dalej jest wszystko do d...