Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krezys

CO O TYM POWIECIE??? PRZECZYTAC!!!

Polecane posty

Gość asadddda
Pewnie zobaczyła, że mi się bardzo podoba, a jak wiadomo kobiety lubią takich, których trudno zdobyć. Albo pomyślała, że mi się nie podoba.

Gość samotna brunetkaaa
Ona sie pierwsza usmiechnela? widzisz moze tez dlugo bila sie z myslami czy tobie dac jakis znak, i wkoncu to zrobila, ale moze pomyslala ze ty nie jestes zainteresowany? Mialam kiedys podobna sytuacje, podobal mi sie bardzo facet z autobusu, a wiem ze ja jemu tez, dawal mi rozne sygnaly, razu pewnego usmiechnal sie do mnie szeroko, a ja zawstydzona odwrocilam glowe, od tamtej pory unika mnie a ja do tej pory pluje sobie w brode dlaczego nie wykorzystalam takiej sytuacji.

Gość ania_-_
Ja nawet jak fajny chłopak i mi się podoba to na niego nie patrzę bo jakoś się zawstydzam jak on zaczyna zwracać na mnie uwagę i się uśmiecha to odwracam wzrok i tyle z tego... Dzika jestem:(

Gość asadddda
Może. Mam jeszcze trochę nadziei, że to się uda. I będę najszczęśliwszy na świecie. Aha, dlaczego pytałaś czy jestem on? ;)

Gość asadddda
No tak, ja jej znaków nie dawałem. Tylko się czasem popatrzyłem. I to krócej niż ona. Ona długo się patrzyła, prosto w oczy. Albo znowu się nie patrzyła, chociaż wyglądało to, że się celowo nie patrzy, a wie że ja przechodzę.

Gość samotna brunetkaaa
Pytalam sie dla pewnosci, nie sadzilam ze ktos w moim wieku i to jeszcze mezczyzna moze miec taki sam problem:)

Gość samotna brunetkaaa
No to wykorzystaj szanse bo widzisz ze moze uciec a pozniej bedziesz zalowac! tak jak ja teraz!

Gość ania_-_
To wiecie nie można się załamywać i próbować bo wszędzie przecież można poznać Tą/Tego jedynego:) 3majcie się:) :D

Gość samotna brunetkaa
pieknie powiedziane:)

Gość balcksoul*****
przeczytaj ksiazke "Przyciagnij milosc" Agnieszki Przybysz,moze cie zainspiruje.powodzenia

oooo....wydajesz sie byc nawet sympatyczna i interesujaca osoba :) ja tez sobie narazie jestem sama, ale nie szukam nic na sile- jesli bedzie trzeba to samo przyjdzie. czasem tez chcialabym miec kogos przy boku, no ale coz...nie trafilo sie to nie, poczekamy zobaczymy :) pozdrawiam

Gość krezys
miejmy nadzieje ze ta niekorzystna passa sie odworci i kazdy sobie kogos znajdzie;) pozdrawiam was wszystkich;) jesli ktos ma jeszcze jakies przemyslenia to pisac;)