Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobako1

jest tu jakas konsultantka avonu?

Polecane posty

Gość maria140682
ja jestem a o co chodzi?

Gość kobako1
mam pytanie, kolezanka mnie chce wciagnąć do avonu, zebym zostala konsultantką potem w zamian za dwa zamowienia na 250 mamy dostac laptopy to mozliwe? czy jest jakis w tym haczyk?

Gość kobako1
uuuuuuuuuu... jest tam kto?

Gość kobako1
może jednak ktoś mi tą zagadkę rozwiąże?

Gość bzdura wkreca Cie

Gość kobako1
serio? kumpela mnie wkreca czy Ci co jej powiedzieli?

Gość nie wiem ale ja nic o laptopie
nie slyszalam wiec ktos sciemnia

Gość fm praca
Poszukuję osób zainteresowanych współpracą z FM GROUP Polska. Zostań dystrybutorem FM GROUP POLSKA!!! Współpraca z FM GROUP Polska oferuje: * pracę, w której jesteś całkowicie niezależny. Sam decydujesz o tym, z kim będziesz pracować, wybierasz dogodne dla siebie godziny pracy, * zajęcie, dzięki któremu zrealizujesz swoje cele i ambicje, * pracę, która stanie się dla Ciebie przyjemnością, do której będziesz podchodzić z wielkim entuzjazmem, * możliwość, abyś sam mógł określić, czym jest Twój sukces i konsekwentnie dążył do jego realizacji. Rozpoczynając z nami współpracę stajesz przed szansą zarobienia poważnych pieniędzy. Możesz zarobić na trzy sposoby: 1. oszczędzasz na zakupie (jako dystrybutor kupujesz perfumy i kosmetyki po niższych cenach od FM GROUP Polska) 2. Twoja marża na perfumach przy odsprzedaży dla swoich klientów wynosi ok 43% 3. tworzysz własną sieć dystrybucji stając się tym samym już nie tylko Dystrybutorem, ale także Sponsorem (podpisując umowy i powiększając swoją sieć dystrybutorską, osiągasz kolejne poziomy efektywności, za które otrzymujesz od firmy dodatkową wypłatę). FM GROUP oferuje doskonały produkt!!! Dzięki bogatej ofercie zapachów i produktów do pielęgnacji ciała o wysokiej jakości i trwałości, oferowanych w konkurencyjnych cenach zdobędziesz mnóstwo klientów. Z FM GROUP NIE MUSISZ: • zbierać zamówień co miesiąc, • martwić się o koszty przesyłki w przypadku małego zamówienia, gdyż istnieje możliwość składania zamówień zbiorowych (wraz z Twoją grupą) • kupować drogiego pakietu startowego, czy robić w domu hurtowni ( wystarczy już 30zł aby zakupić skórzany starter z próbkami perfum i dzięki temu uzyskać numer dystrybutorski) Z FM GROUP MASZ MOŻLIWOŚĆ!!! • pozyskiwania współpracowników w 48 krajach, • zdobycia Mercedesa klasy A, • korzystania z licznych promocji dostępnych tylko dla dystrybutorów (kupujesz nawet 90% taniej), • dostępu do bezpłatnych szkoleń. Dodatkowo budując sieć sprzedaży otrzymasz od 3-21% prowizji z obrotu grupy! Twoja prowizja za efektywną pracę i zaangażowanie może wynieść nawet 4000zł (nie licząc zysków ze sprzedaży)!!! Jeżeli chcesz dobrze zarobić i osiągnąć sukces...Skontaktuj się jeszcze dziś:

Gość fm praca
fm.pracujznami@gmail.com