Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość junia922

Preejakulat

Polecane posty

Gość junia922

hey, mam problem. l3 miesiace bralam tabl ant. treraz jest pierwszy miesiac jak ich nie biore. Kochalam sie z chlopakiem dzien po owulacji. do wytrysku we mnie nie doszlo.. ale martwie sie czy ten plyn preejakulacyjny nie zawieral plemnikow. dzisiaj jestem 6 dni po tym zdazeniu nie amm zadnych objawow. czy to mozliwe zebym byla w ciazY??

Gość niechcąca
zalezy czy na pewno byl to dzien po owulacji, bo tabletkach nie wszystko fajnie gra w organizmie, moj pierwszy miesiac po tabletkach wygladal tak ze zaobserowalam u siebie 2 owulacje nawet, bo mialam 5 dni pomiesiaczce taki sluz owulacyjny, i po 14 dniach kolejny. Po tabletkach czasem nawet latwiej zajsc w ciaze. zeby sie przekonac zrob test

Gość junia922
tak. bo bardzo mnie bolaly jajniki. teraz mam sluz taki mleczny . ale dodam do tego ze zawsze od 2 lat robilismy to tak. tylko moze teraz jest dziwniej bo wiem ze to bylo dzien po owulacji. idealnie w 14 dniu

Gość niechcąca
organizm roznie reaguje po tabletkach. Musisz cierpliwie poczekac. a jak nie chcesz czekac, to teraz mozesz sprobowac zrobic test z krwi. Zapłodnienie jest możliwe, jeśli o to pytasz, chociaż mówi się, że w ciążę ni etak łatwo zajść wcale.

Gość junia922
przed tabl mialam bardzo nieregularne cykle i niewiadomo bylo kiedy jest owulacja

Gość junia922
czytalam duzo forum i o preejakulacje pisza ze nie stwierdzono zawartosci plemnikow. . jestem strasznie zdenerwowana i niezapokojona

Gość studentka położnictwa
w preejakulacie mogą pojawic się plemniki, jak juz pisałam gdzies indziej stosuj prezerwatywę chroni nie tylko przed ciąza,ale i chorobami.

Gość junia922
ale czy one sa zdolen do zaplodnienia? podobna sie "uposledzone" do ruchu

Gość lisseekkkk
ludzie.. w preejakulancie nie koniecznie muszą byc zdolne do zapłodnienia plemniki, na dwoje babka wróżyła, u jednych są u innych nie, zależy, myslę że sa mierne szanse na zapłodnienie naprawde mierne, ale ludzie powiedzcie mi... czemu wy nie zakładacie gumek, nawet podczas stosunków przerywanych... paczka gumek tylko 2,50, a tyle nerwów oszczędzi.

Gość junia922
no moze masz racje... ale kocham sie tak z chlopakiem od 2 lat... to w takim razie moze on ich tam nie posiada