Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nałogowa Odchudza-czka

Moja dieta cud-miód

Polecane posty

śniadanio-obiad: 3 kromki schulstad firness style z posmarowany sekiem kiri i warzywami(ogorek, rzodkiewka, pomidor, salata itp) Kolacja: 2 kromeczki pieczywka ryzowego + 2 jabłka + czerwona herbata :))))))))))))))))))))))))))))

Gość ughhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hahahahaha

Gość ŻaBaAa17
I ile na tej diecie schudlas ?

wczoraj ja zaczelam wiec.....................:)

Gość ŻaBaAa17
To zycze powodzenia i wytrwalosci. ja od jutra zaczynam 600 kcal :D

niezalezy mi na duzym schudniecie mam 161 cm wzrostu obecnie waze 53 kg chce zrzucic ok 5 kg wiec napewno sie uda:)

Gość ŻaBaAa17
ooo ja mam 162 i waze 54 albo 55 kg.. Chce schudnac dosc sporo bo do 46 albo 45 kg.. A ile masz lat ?

Gość grabarz 1
mam stan po kompulsie najadłam się słodkiego, 4 zimne placki ziemniaczane...świeżych nie zjadłam, bo dieta, a teraz te zimne... ból brzucha od jutra głodówka

Gość wielka szkoda
same idiotki dobija mnie to zdrabnianie: kromeczki, pieczywka.... myślisz że jak zjesz pieczywo fitness to schudniesz ? to bzdury, jedz normalne pieczywo ale mniej kromek niż normalnie te wszystkie produkty light i fitness są stworzone dla tych którzy chcą schudnąć, mamią obietnicami a prawda jest taka że trzeba jeść normalne produkty ale w NORMALNYCH ilosciach zamiast się obżerać a potem jeść jakieś "light" wafle zamiast chleba

uwaga na pieczywo ryzowe - bardzo tuczace, to samo wszystko o nazwie "fitness, light" - to globalna sciema, obnizenie kalorycznosci jest nikle. na dodatek suche pieczywo w ogole nie syci...juz lepiej zjesc razowe 2 kromki z urozmaiconym wierzchem:) np. na kromke: chudy serek do smarowania,salata, nietlusta wedlina/jajko gotowane, pomidor/ogórek. 2 sliczne kanapeczki ze az jezyk w dupe ucieka, zdrowe pozywne zaspakajające glod. a nie jakies suchary:P

Gość w tytule nr ref lub nazwa
haha:) chleb schulstad firness jakby ktoś nie wiedzial to ciemne piczywo ze slonecznikiem, ziarnami lub sliwka o zwiekszonej ilosci blonnika :)))) tez je lubie mniam!

dzis było tak: śniadanie: jabłko + czerwona herbata obiad: 2 kromki schulstad fitness style ( jedna z serkiem fetikos do smarowania druga z plasterkiem poledwicy sopockiej) kolacja: 5 truskawek z 3 łyzeczkami jogurtu naturalnego + jeden krążek ryżowy + jabłko

natomiast dziś bedzie tylko obiadek: sałata w sosie vinegrette pieczona pierś z kurczaka (w rękawie) z warzywami i jakieś jabłko na noc:)))))