Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeee....

prosze o rade

Polecane posty

Gość eeeeee....

witam jestem w 12 tyg ciazy (20lat) i cholernie boje sie wszytskiego od porodu do wychowania, boje sie ze sobie nie poradze ze nie pokocham swojego dzieciatka:( niewiem czy to normalne, czy mialyscie tak samo?

nie, ja tak nie miałam. ciążę zaplanowałam i nie mogłam się doczekać przyjścia na świat mojego dziecka:) wbrew pozorom, ciążę naprawdę można zaplanować!

Gość eeeeee....
to byla planowana ciaza, ale strasznie sie boje

Ja tak miałam i wiele dziewczyn ode mnie z topiku tak miało. Wydaje mi się, że to normalne. Mimo, że ciąże były planowane, to co nas czekało było nieznane. Cieszyłyśmy się, ale i bałyśmy jak sprawdzimy się w roli mam. Nic się nie martw, dasz sobie ze wszystkim radę i na pewno będziesz dobrą mamą.

Gość Spokojnie to normalne
Będziesz wspaniałą mamą. Wyluzuj :) 🌻

strach i inne podobne uczucia są normalne, nie martw się nimi one przeminą :) porodu to i ja się boję ale tyle tysięcy lat kobiety rodzą więc nie jest chyba tak źle :) na razie martw się o dziecko i o siebie a porodem martw się potem inne obawy też z czasem miną

A obawy potraktuj jako przedsmak zamartwiania się po porodzie :D. Czy dobrze wszystko robisz, czy nic mu nie będzie itd :D. Taki chyba nasz kobiecy urok, że martwimy się o wszystko.