Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kimmmy375

CIEKAWE PYTANIE DO PANÓW!

Polecane posty

Gość Kimmmy375

Jaki rodzaj rozstania zabolał by Was bardziej( mam na mysli sytuacje w ktorej kochacie dziewczyne, ona kocha Was ale zrobiliscie skok w bok). 1. Dziewczyna ktora Was kocha odchodzi z klasą, miłym tonem życzy Wam szczescia, dziekuje za spedzony czas w związku etc. 2. Dziewczyna która Was kocha odchodzac płacze, lamentuje, wyzywa etc. No panowie. Jestem ciekawa

Gość i am feeling so real
ja nie facet, ale mysle ze ten pierwszy moze bolec bardziej, i jeszcze z obojetnoscia, bez emocji, takie suche kalkulowanie... mysle, ze dla zostawianego - kobiety czy mezczyzny - byloby to bardziej bolesne

Mnie jak na razie zabolała odwrotna sytuacja.. więc nie umiem sobie tego wyobrazić.

NIe robię skoków w bok. Żadne z odejść by mnie nie bolało, bo to ja odchodzę :P

i am feeling so real Albo ulga że nic się nie stało.. Autorce chodzi za pewne by się zemścić.. nawet jak się uda.. nie ma satysfakcji.

Myrevin, zwinęła Cię policja za bójkę, czy kitowali na Kafeterii? :D

Gość Kimmmy375
Nie, nie chodzi mi o zemste, nie naleze do osób mściwych. Jestem po prostu ciekawa jak Wy Panowie to odbieracie. Mnie osobiscie zabolało by, gdybym zdradziła a partner ktory jak mi sie by do tej pory wydawalo świata poza mna nie widzi, zamiast wybaczac mimo zakancza zwiazek życząc mi szczescia. Bardziej bym sie spodziewała, ze mi wybaczy, da szanse a on sam odszedł. Na tej zasadzie. I jestem ciekawa jaki jest Wasz pkt widzenia- to wszystko;)

Gdzieś kiedyś mnie zwijali.. ale nie wiem o co chodzi.. wiem tylko że temat był poruszony jak mnie tu nie było.. Po za tym się bym i tak nie przyznał. :classic_cool: :P

Gdybym zdradził kobietę, to na pewno bym jej nie zatrzymywał. Życzyłbym jej szczęśliwej drogi.

Podobno po pijaku natłukłeś jakiegoś leszczyka na Żoliborzu :classic_cool:

Kimmmy375 Życie to nie dwie czy trzy opcje a już tym bardziej to co nas interesuje. Nie chce mi się tego analizować. Jeśli widzisz możliwość bycia razem.. błąd. Lepiej się rozstać.