Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinka0504

czy to ciąża????????

Polecane posty

termin mam na 29 sierpnia, dzień po moich 33 urodzinach, poprzednie dziecko miałam urodzić w tym roku w walentynki :) to będzie pierwsze dziecko

Gość malwinka0504
a czy jazda samochodem może być szkodliwa dla takiego maleństwa? bo te polskie drogi...

Gość spestka
ważne Franka że szybko udało się na nowo ja mam 29 lat i też czekam na swoje pierwsze dziecko malwinka młodziutka to na pewno wszystko będzie OK ale uważac na siebie trzeba :)

mój facet świra dostaje z radości :) wcześniej mówił że jest mu obojętne co się urodzi oby się wreszcie urodziło i zdrowe ale jak wyszliśmy z gabinetu gdzie lekarz nam powiedział że to chłopak to jeszcze bardziej radosny chodzi i śmieje się że musi się urodzić zdrowy z dużą fujarą ;) bo jak dziewczyna miała być to miała mieć po mnie duże cycole ;)

Gość malwinka0504
uwazam na siebie, w pracy powiedzieli ze bede pracowc 6 godzin a nie 8, mimo ze w biurze pracuje. tak bardzo chcę by z malenstwem wszystko bylo w porządku.

Gość spestka
hehe Franka faceta masz z jajem ;) malwinka- no i dobrze że 6h a nie 8h :) ale pracodawcy sami tak z siebie??

Gość malwinka0504
tak sami z siebie. tzn. bo ja studiuje prawo, pracuje w kancelarii prawnej i moja bezposrednia przelozona mi to zaproponowala. a z mecenasem bede rozmawiac we wtorek, bo chce wiedziec czy bede miala gdzie wracac pozniej. no i chce byc fair wobec niego i jak najszybciej mu powiedziec.

Gość malwinka0504
mam 21 lat a powiem Wam, że się cieszę, że dzidzia będzie i zrobię wszystko, żeby było ok. zdejmę tipsy po weekendzie, zrobię badania i w piątek biegnę do wybranego już lekarza. nie mogę się doczekać.

co do tipsów to nie zdejmuj :) ja noszę cały czas, mało tego mam dwie prace i jedna z nich to minikiurzystka :) tylko że robię żelem on tak nie śmierdzi jak akryl, i włosy farbuję u fryzjera raz na miesiąc

Gość spestka
oj Franka wiesz że te max 4h przed kompem to jeśli chodzi o polskie miejsca pracy to często teora?? No wyjątki są ale malo który pracodawca zwraca na to uwagę... A z ta bezpłodnością ale numer! niezły lekarz... Malwinka- fajnie że Ci skrócili czas pracy, może jak tak Ci ida na reke to bedziesz mogła wrócić czego Ci życzę :) Tymczasem my tu gadu gadu a ja padam na twarz po pracy więc już pójdę spać, bo jutro też pracuję :( fajnie się gada, wpadne jutro miłej nocki :)

Gość malwinka0504
franka - a żel nie jest szkodliwy? tzn. ze opary? dobranoc spestka ;*

Gość malwinka0504
to dobranoc Wam! nie, nie łykam bo lekarz nic nie mówił, a powinnam bez zalecenia?

kwas możesz sobie kupić i śmiało go brać, choć najlepiej jak jeszcze przed zaplodnieniem się go brało, dzięki niemu lepiej rozwija sie układ nerwowy dziecka, jutro sobie kup, to kilka zł kosztuje co do żelu w nim właśnie nie ma oparów takich jak w akrylu

Gość bleblublis
hmm a codzienna zgaga,czasem bole podbrzuszne moga oznaczac ciaze?

Gość malwinka0504
zrobię jak mówisz, kupię :) ok lecę i ja spać, bo jutro na uczelnię :P buziaki ;*

wpisz sobie w google kwas foliowy to sobie pocztasz co i jak ale to standard że sie go bierze, może jeszcze zaleci ci hormon duphaston ale to już na receptę

Gość bleblublis
okres mi sie skonczyl jakis czas temu tylko,ze ja slyszalam,ze podczas ciazy okres moze sie utrzymywac do 3 mscy czy cos takiego,wiec nie chce okreslac tego na braku miesiaczki.

Gość bleblublis
poza tym biore tabletki anty no i wiadomo tez,ze ta antykoncepcja nie jest w 100% pewna.Oslabiaja je rozne rzeczy,a ja nie zwracalam na to wiekszej uwagi i uprawialam seks.

Gość bleblublis
Moze i tak chociaz szkoda :) tylko martwie sie ta zgaga,bolami podbrzusznymi i lekko zaokraglonym podbrzuszem.

Gość bleblublis
test mam zamiar robic w niedziele.a co do tych najczestszych objawow ktore wymienilas to kazda kobieta je ma ? Czy to zalezy od orgnizmu ?