Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinka0504

czy to ciąża????????

Polecane posty

Gość malwinka0504
to prawda:P chcialabym juz dostac zdjecie chociazby malej fasolki :P

Gość malwinka0504
a dostalas mojego meila Franka? :P

Gość malwinka0504
okkk, to milego popludnia :)

Gość dudududuś
słuchajcie, a co powiecie na to,żebym zrobiła jutro jeszcze rano test? bobo test strumieniowy o większej czułości niż ten, co dzisiaj użyłam... myślicie,że jak ma coś wyjść na teście to jutro wyjdzie?? :)fajnie macie, takie małe cuda w brzuchu:)

Gość malwinka0504
hm.. trudno powiedziec, ja np. robilam test pierwszy dzien po spodziewanej miesiaczce to byly jakies 2 tygodnie po stosunku a pozniej 3 tyg. po stosunku, wiec zrob no to nie szkodzi :)

malwinka ale masz zajebiste loczki na głowie :D duduś myślę że nie zaszkodzi zrobić :D i od razu info na kafe poprosimy :D ale fajnie by było jakbyśmy we 3 brzuchate były :D

Gość malwinka0504
o ta co 3 brzuszki to nie 2 :P a dzięki Franka :P tak mi się juz kręcą od 21 lat;p a Ty jaki masz śliczniutki brzusio! :)

Gość malwinka0504
a w ktorym tygodniu to juz tak widac naprawde? tzn. taki okraglutki sie robi?

trudno powiedzieć, bo czasem ma się wzdęcia, zależy też od budowy mamy ale ja już w 3 miesiącu miałam problemy z dopinaniem się w spodnie, a w pierwszych 2 miesiącach schudłam 5 kg, jeszcze parę tygodni i zobaczysz u siebie brzuszek :)

Gość dudududuś
zastanawiam sie.. czy jeśli jestem w ciąży, to przy tak wczesnej mogą w ogóle krzyże boleć? i to bardzo... prawie cały czas leże, bo jak dłużej pochodze to masakra... byle do jutra...:) wszystko okaże sie w najbliższym czasie... dobrej nocy:*

hej dziewczyny :) Czytam Was ale się nie odzywałam, bo ja niestety do Was nie dołączę, a przynajmniej nie w tym miesiącu... cholera! dudududuś- życzę Ci ciąży!! wiem że to oczekiwanie jest podłe, co? buziaczki dziewczyny\'

Gość dudududuś
tast wyszedł negatywny. a był czulszy, więc nie jestem w ciąży (raczej-bo data @-12.05) a tamta kreseczka z tego oczekiwania pewnie mi sie przywidziała// no szkoda:( życze wam wszystkim powodzenia:*:*

Gość dudududuś
ps. jestem zła,że sie tak nakręciłam, niepotrzebnie... i już nie będę o tym myśleć.. a przynajmniej sie postaram, jak narazie, bo wiecie... a teraz to o sexie moge zapomnieć, chłopak już mi powiedział... (ale i tak go nakręcę:P ) no cóż.. takie życie... a tak bym chciała mieć dzidzie..:( :( :( :( trudno. już na prawde stąd zmykam dopóki sie nic nie wyjaśni po badaniu lekarskim. buziaki:*:*:*

spestka jeśli chcesz to zapraszamy tylko napisz coś o sobie :) duduś nie martw się na zapas, testy czasem zawodzą, postaraj się nie zadręczać i czekać na okres lub jego (miejmy nadzieję) brak. Ale koniecznie idź do lekarza bo jeśli to faktycznie nie ciąża to lepiej się przebadać. Ja dzisiaj strasznie zmęczona jestem i na razie leżę w łóżku ale podniosę się trochę bo jest taka piękna pogoda że grzech się lenić :) miłej niedzieli wam życzę kochane :)

Gość malwinka0504
hej kochane, dudus i spestka uda sie! zobaczycie! :) ja zjadlam obiad i len mnie wzial a taka pogada, ze no dobrze by bylo sie przejsc, ale no nie chce sie.. taaka jestem padnieta po spaniu chyba :P pomysle czy isc czy nie isc :P milego niedzieli kochane! ;*

Gość dudududuś
no to sie doigralam, jade sobie do szpitala... :( zapalenie jajników albo wyrostek.. i po dzidziu::(

Gość malwinka0504
ojej to tam uwazaj na siebie i jedz niech Cie lekarz obejrzy koniecznie! a dzidzia bedzie nastepnym razem! nic sie nie martw:)

FRANKA- dzięki za zaproszenie, na pierwszych stronach już ze się \"udzielałam\" ale chyba mnie nie kojarzycie ;) dudududuś- zdrówka! Wszystko będzie dobrze!!!

Gość malwinka0504
spestka ja pamietam:) ze sie udzielalas :) dzis przelezalam prawie caly dzien, z malymi przerwami na jedzenie i siusianie :P alez mi dzisiaj wszystko za przeproszeniem smierdzi ;/ jedzenie, kwiatki nawet nie pachna jak powinny. wlasnie zjadlam kolacje, ale tak mnie mdli, ze ajajaj ;/

Gość dudududuś
hej dzieewczyny! jestem z powrotem:) byłam w szpitalu ze skierowaniem.. wynik jest taki,że nie postawili diagnozy, ale ani nie zapalenie jajników, ani nie wyrostek.. ale najgorsze,... ani nie bobas:( no trudno..:( kiedyś na pewno sie uda:):):) trzymam za Was kciuki, życze zdrowia dla Was i waszych pociech:) 3majcie sie ciepło:* ps.kiedyś znów Was odwiedze:)

szkoda że nie dzidzia ale szkoda też że nie wiedzą skąd u Ciebie te objawy:( bo w sumie coś Ci dolega i lepiej by było znać powód. a ja dzisiaj mam kolejny leniwy dzień, nic mi się nie chce, od kilku dni jakiś dramat normalnie :0 w domu pierdzielnik, a zaraz spisują liczniki aż wstyd do domu wpuścić ;) ale za to zrobiłam badania i jutro się okaże czy mam czy nie mam ciążową cukrzycę. Jutro też wizyta u gina a w czwartek szkoła rodzenia :)

Gość E-Sata
Witajcie. Chciałabym się Was poradzić. Otóż nie wiem czy to przez stres wywołany egzaminami maturalnymi..no ale. Ostatnio okres dostałam 31 kwietnia ( który był o tydzień za wcześnie ). Zawsze miałam regularne cykle, dość długie ok. 33 dniowe. Z facetem kochałam się zaraz po okresie 5kwietnia, skończył we mnie (z prezerwatywą oczywiście zawsze się kochamy) Wcześniej jak z nim baraszkowałam to było 69 i do żadnej penetracji nie doszło. A jeszcze wcześniej w lutym też się zabawialiśmy, ale juz skonczył poza mną... Mam piersi obolałe, brzuch mnie pobolewa... ale właśnie coraz mniej( czasami b. intensywnie pzrez krótki czas ). Czytałam też o położeniu macicy. Otóż moja jest nisko/wysoko ( sama juz dokładnie nie wiem ), zamknięta i jakby taka napuchnięta, nabrzmiała. Od 3 dni jest mi ciągle zimno, o dziwno pms'u nie odczuwałam wcale.Moja wydzielina jest takla biaława, po zeschnięciu na bieliźnie jest żółtawa. Dziś już mija 36 dzień cyklu... a okresu nadal nie ma. Czyli wg punku widzenia medycznego ze mną jest wszystko ok ? Chciałabym się poradzić waszego zdania. Moze ogromny stres spowodował przesuniecie okresu... ? Test kupiłam, ale poczekam i wykonam go rano. Choć boję się. Albo już schize mam ;) Doradzcie babeczki.

trudno powiedzieć co to, ale niczego wykluczyć nie można :) ponieważ od 36 dni nie masz okresu to śmiało możesz teraz wykonać test nie czekając do rana, ranny mocz jest lepszy przez oczekiwanym okresem a jeśli go nie ma można nawet wieczorem zrobić test. Oczywiście stres może spowodować zanik albo przesunięcie się okresu ale najłatwiej jest jak pójdziesz do toalety i nasiusiasz gdzie trzeba, czekan na info :) pozdrawiam

Gość E-Sata
Ok. Wieczorem zrobię test. A chciałabym dodać, że mi jucha z nosa puszcza przez ostatni tydzień... Zwykle mam tak gdy mam osłabiony organizm, ale ja już sama nie wiem. Troszkę mnie podbudowałaś ; )

to pewnie jesteś zestresowana i przemęczona :) a na krew z nosa jeste duża ilość rutinoscorbinu :) nawet 10 tab dziennie

Gość malwinka0504
ja jutro mam rozmowe z szefem i boje sie jego reakcji...:(

Gość bbvvvvxx
dziewczyny ja mam jasna wydzieline ktora na wkladce robi sie zolta, ale czuje sie normalnie jakbym miala dostac okres -juz od piatku tak czuje, a mam go dostac 6tego maja. obawiam sie ze zaszlam w ciaze.. wam oczywiscie gratuluje:)