Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

collins

czy wam też śmierdzą tłuse włosy?

Polecane posty

nie wiem collins z kim Ty się zadajesz moja kutrem nigdy nie zalatuje, tylko że ja biorę prysznic 2 razy dziennie a w toalecie zawsze używam wyłącznie chusteczek nawilżanych, pachy golę codziennie ( a raczej skrobię skórę bo po 1 dobie nic tam nie ma - niestety inaczej czuję się brudna) bikini robię u kosmetyczki

Gość miraaaaaa
Dziewczyno żadna szlachta,ale wodę i mydło w domu chyba masz?

barbie.... Twój nick mówi sam za siebie. Powodzenia w skrobaniu skóry! Chusteczki nawilżające nie zastąpią kapieli, i tak wali. i nie ściemniaj!

Gość małamimka
własnie dlatego, że musze myć codziennie to myje szamponem za 85zł bo nie niszczy moich włosów... aż strach pomyslec co by z nimi było po szamponie za 10 ...

lekarz ci to przepisał? a może za bardzo je obciążasz- gumy, panki, lakiery, żele, prasownice, suszary, odżywki??? Tyle czasu rocznie tracisz na mycie włosów... :(

jestem czysty, ale nie myję głowy codziennie, tylko co drugi dzień. naturalna flora bakteryjna jest bardzo ważna!

ode mnie nie wali ale wali z nieumytej od wczoraj szklanki z resztkami soku pomarańczowego; a cały czas zastanawiałam się kto w tym pokoju pije alkohol w pracy; a to moja szklanka

Gość vbvcbbv
nawet jak ktos ma tłuste włosy a myje je codziennie to one nie smierdza po nocy - nie dajcie sie oglupic.. CZlowiek zaczyna smierdziec gdy sie nie myje przez tydzien..

:D to był skrót myślowy, zresztą jestem Barbie to za mądra nie jestem przecież ;)

Gość miraaaaaa
COLLINS zaczynasz sie czepiać wszystkiego i wszystkich.Nie ma o czym z Tobą rozmawiać .