Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edytus

w co ubrac noworodka

Polecane posty

Gość edytus

witam mam pewne pytanko niedlugo po raz pierwszy zostane mama i tak mysle w co ubrac takie malenstwo na wyjscie ze szpitala??

w zależności od pogody, ale zawsze jedną warstwę więcej niż sobie+kocyk (cienki jak ciepło, grubszy jak zimno)

Gość edytus
dziekuje za odpowiedz moja sasiadka mowila ze 2 pray spiochow i 2 czapeczki bo ja pojecia niemam

Ja urodziłam końcem sierpnia, młoda była ubrana w bodziaka z krótkim rękawkiem i skarpetki, na to śpiocha cienkiego i przykryta kocykiem

Moja nie miała ani jednej czapeczki:P Tylko że wyszliśmy ze szpitala \"po babcinemu\" czyli pieluszka tetrowa zarzucona na gondole

Gość edytus
nio wiecie jak bym wiedziala w co ubrac moja niunie to bym nie pisala a naprawde wkolo mnie same kobiety co juz dzieci maja prawie dorosle i nie wiedza jak je ubrac naszykowalam jedne spiochy skarpetki (takie malusie:)) koszulke kaftanik jedna czapeczke rozek i kocyk mi sie wydaje ze to chyba wystarczy a co wy o tym myslicie

Starczy spokojnie :) Jak coś to zawsze w szpitalu zobaczysz jak inne mamy ubiorą i ewentualnie mąż coś dowiezie na wyjście ale wątpię że będzie trzeba

Gość edytus
dziekuje za odpowiedzi pozdrawiam

Gość nnmnngh
wez sobie body z krótkim na to pajacyk bawełniany plus kocyk jak bedzie ciepło a jak zimno to pajacyk welurkowy,czapeczka z bawełny i tyle,szczesliwego rozwiązania!